Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

~ Empties 14 ~


Καλησπέρα! Καλησπέρα!
Τί κάνετε?
Ελπίζω να είστε ολες πολύ καλά!

Εγω εχω λίγα νευράκια γιατί εδω και 9 μέρες βρέχει συνεχώς , εδω στην Κοζάνη , όπως και σε πολλά άλλα μέρη υποθέτω......και με έχει κουράσει πολύ αυτή η κατάσταση!!!!
Το φθινόπωρο μπήκε δυναμικά απ'οτι φαινεται!!!!!! :)

Μάζεψα και πάλι κάποιες κενές συσκευασίες προιόντων που εχω χρησιμοποιήσει μέχρι τέλους , και πάμε να ξεκινήσουμε : 


1+2 } Χρησιμοποίησα μέχρι τελευταία σταγόνα , ενα σαμπουάν και ενα conditioner απο την Pantene , για κανονική-χονδρή τρίχα! Τωρα....θα μου πείτε...."μας δουλεύεις? Εσύ δεν είσαι που έχεις απίστευτα λεπτή τρίχα , και μας έχεις ζαλίσει τόσο καιρό? Τώρα χρησιμοποιείς προιόντα για κανονική-χονδρή τρίχα??" Κι όμως κορίτσια....κι εγω στην αρχή , τα είχα στην ακρη λέγοντας "αποκλείεται να κάνουν για τα δικά μου μαλλιά" . Μια μέρα όμως , που είχα ξεμείνει απο σαμπουάν , είπα να τα δοκιμάσω και απο εκείνη τη στιγμή ΔΕΝ τα άφησα , μέχρι που τελείωσαν εντελώς! Παρόλο που προορίζονται για κανονικά-χονδρά μαλλιά , έκαναν καταπληκτική δουλειά στα δικά μου λεπτά , αδύναμα μαλλιά , και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί! Δημιουργούσαν τέλειες μπούκλες και ενυδατωμένα μαλλιά!!!!! Θα τα ξανα πάρω 100%

3} Αγαπημένη GLISS .....αυτή τη φορά έχω ενα leave in conditioner , για ξηρά - αφυδατωμένα μαλλιά για θρέψη και επανόρθωση με shea butter και κασμίρι :) Μου άρεσε παρα πολύ! Μυρίζει υπέροχα και κάνει τα μαλλιά απαλά , λαμπερά και ενυδατωμένα!!! Μια μικρή ποσότητα αρκεί για μυρωδάτα - δυνατά μαλλιά!!!! Πολύ καλό!!!!


4) Αφρολουτράκι μυρωδάτο αμυγδαλάκι απο τα λατρεμένα The Body Shop!
Υπέροχη μυρωδιά αμυγδάλου , τόσο ιδιαίτερη και λαχταριστή! Δεν περιέχει σαπούνι , ενω περιέχει ενυδατικά εκχυλίσματα αμυγδάλου!!! Κάνει υπέροχο αφρό , το άρωμα του σκορπίζεται σε όλο το χώρο και διαρκεί αρκετά!!! Πολύ απαλό με την επιδερμίδα , την αφήνει πεντακάθαρη και απαλή!

5} Πλούσια κρέμα σώματος 24ωρης ενυδάτωσης με βούτυρο κακάο , βούτυρο βουτυρόσπερμου , μαστιχέλαιο , shea butter , και εκχυλίσματα βανίλιας , αγριοκάστανου και καλέντουλας απο τα Mastic Spa. Πραγματικά προκειται για ενα προιόν που πρέπει να το θαυμάζεις! Μυρίζει καταπληκτικά και ενυδατώνει υπέροχα ακόμη και τις πολύ ξηρές επιδερμίδες χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Το άρωμα της διαρκεί πολύ και το δέρμα μετά την εφαρμογή είναι βελούδινο και λαμπερό! ( Μπορείτε να την αποκτήσετε μόνο με 5 ευρώ στο Shape Σεπτεμβρίου!!)

6} Άρωμα απο τον Korre , με βανίλια , φρέζια και καρπούς του φρούτου Lychee !
Πολύ ωραία , αισθησιακή μυρωδιά! Είναι περισσότερο χειμερινή και ίσως ελάχιστα βαριά! Εμένα μου θυμίζει κάτι ανατολίτικο! Ωραίο άρωμα , ευχάριστο αλλά δεν θα πω ψέματα....περίμενα περισσότερα , οσο αφορά τη διάρκεια του! Πίστευα πως ο Κορρές θα κάνει οτι καλύτερο μπορεί , αλλά η διάρκεια δεν με ικανοποίησε! Οταν το χρησιμοποιούσα σε συνδιασμό με την αντίστοιχη ενυδατική σώματος , το αποτέλεσμα βελτιωνόταν αλλά και πάλι , θα ηθελα να διαρκεί παραπάνω!

7} Ενα ασχετάκι , δοκίμασα το καινούριο τσάι απο τη Lipton , με γεύση Mojito ! Δεν μου άρεσε καθόλου! Έχει γευση απο χόρτα , χωρίς καμία νοστιμιά , καμία γλύκα! Θεωρώ πως δεν ήταν πετυχημένος συνδυασμός γεύσεων!!!!

8} Τονωτική λοσιόν απο την οικονομική σειρά του Μασούτη , με εκχύλισμα σταφυλιού , απόσταγμα αγγουριού , αμαμελίδας & χαμομηλιού και προβιταμίνη Β5! Αυτή τη λοσιόν ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ!!!!!! Δεν μπορώ , όσο κι αν προσπάθησα! Τσούζει α.π.ί.σ.τ.ε.υ.τ.α το πρόσωπο , δημιουργεί ερεθισμό και δεν μπορείς ούτε καν να την πλησιάσεις κοντά στα μάτια , ακόμη και χωρίς επαφή τα κάνει τα τσούζουν και να δακρύζουν!!!! Τις έδωσα πολλές ευκαιρίες , προσπάθησα να χρησιμοποιώ την ελάχιστη ποσότητα και μόνο στα μάγουλα-μύτη-μέτωπο αλλά και πάλι μου δημιουργεί αυτό το δυσάρεστο τσούξιμο!!!! Και μόνο απο την εντονότατη μυρωδιά της , δακρύζουν τα μάτια!.....Οπότε , καταλαβαίνετε....πάει στα σκουπίδια!!!!!

9} Τέλος , μια ενυδατική κρέμα προσώπου απο την Avon , με Dog Rose και αλόη! Πολύ καλό προιόν , μου άρεσε αρκετά! Έκανε πολύ καλή δουλειά με την ενυδάτωση! Είναι πολύ ελαφριά , δεν προκαλεί κανέναν ερεθισμό και ενυδατωνει πολύ καλά την επιδερμίδα , χωρίς να αφήνει λιπαρότητα! Είναι πολύ καλή ως μια οικονομική επιλογή!

Αυτά ήταν κορίτσια μου τα προιόντα που τελείωσα!!!!
Πώς σας φάνηκαν?
Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά?
Περιμένω τα σχόλια σας , για οτιδήποτε έχετε να μου πείτε!!!!!

Σας φιλώ!
Θα τα πούμε σύντομα με καινούριο post!
Ευχαριστώ για ολη σας την υποστήριξη!!!!
<3

5 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο ποστ! :)
    Συμφωνώ με αυτά που λες για το άρωμα από Korres. Ούτε σε εμένα έχει μεγάλη διάρκεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο post!!έχω μαζέψει και γω άπειρα άδεια!Να δω πότε θα πάρω απόφαση να σας τα δείξω!Το άρωμα του korre δεν το έχω αγοράσει για τον ίδιο λόγο!!Το χα δοκιμάσει σε δείγμα..
    Χάλια το τσάι ε?Και ήθελα να το δοκιμάσω...τώρα θα το ξανασκεφτώ!χαχα!!
    (αυτά τα pantene κάνουν και σε μένα πάντως που έχω όντως χοντρή τρίχα!)
    Φιλιάα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρέπει να πάρω αυτό το περιοδικό γιατί δεν έχω δοκιμάσει τίποτα απο Mastic Spa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα πάρει κι εγώ ένα γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ από το Μασούτη και έτσουζε τελείως το πρόσωπό μου...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή