Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

~ Favorites - August 2014 ~

Γειά σας κορίτσια μου!
Αυτό το ποστ , το γράφω με μια μικρή μελαγχολία.................
Δυστυχως , ακόμη ενα όμορφο καλοκαιράκι εφτασε στο τέλος του! Δε χρειάζεται να πω...ποσο γρηγορα πέρασαν και οι 3 μήνες του καλοκαιριού.....!
Εγω στεναχωριέμαι αρκετά , κάθε χρόνο τέτοιες μέρες..... :(  Τελος πάντων............Του χρόνου με υγεία πάλι!

Για πάμε να δούμε τώρα , ποιά προιόντα ξεχώρισα , και χρησιμοποίησα αρκετά , τον μήνα Αύγουστο...!
Αυτή τη φορά , εχω αρκετά προιόντα μακιγιάζ , πράγμα που δεν το συνηθίζω, αλλά εχω αρκετά αξιόλογα προιόντα οπότε πρέπει να σας μιλήσω γιαυτά!

Ας ξεκινήσουμε:






Ο Αύγουστος είναι ο πιο ζεστός μήνας του καλοκαιριού , γιαυτό και η επιδερμίδα μας , λόγω ήλιου γίνεται πιο ευαίσθητη και χρειάζεται περισσότερη φροντίδα!
Έτσι κι εγω , χρησιμοποιούσα αρκετά συχνά μάσκες προσώπου! Ξεχώρισα:
1)  Μάσκα προσώπου από τα τουρκικά χαμάμ 75ml
Βοηθά να απομακρυνθούν οι ακαθαρσίες και η λιπαρότητα και η επιδερμίδα φαίνεται και τη νιώθετε αναζωογονημένη. Περιέχει άργιλο Rhassoul, εκχυλίσματα κεχριμπαριού και μαύρης ελιάς . Έχει καταπληκτική μυρωδιά και τέλεια δροσερή υφή! 
Απλώνεται πανεύκολα , και όταν ειναι ετοιμη , το χρώμα της γίνεται καφέ απαλό! Κάνει πολύ καλή δουλειά και σίγουρα θα την ξανα αγοράσω!!!

2) Kueshi Chocolate peel-off mask σε σκόνη
Λαχταριστή μάσκα προσώπου , σε σκόνη! Μυρίζει υπέροχα , σοκολατίτσα!!!!
Η αναζωογονητική μάσκα σοκολάτας έχει επανορθωτική δράση και συσφίγγει το δέρμα. Περιέχει πολυφαινόλες και Βιταμίνη Α, δύο πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά τα οποία εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν την γήρανση. Προσωπικά απολαμβάνω κάθε χρήση της συγκεκριμένης μάσκας! *Αντί για νερό , για την ανάμιξη ,χρησιμοποιώ ροδόνερο και ο συνδιασμός ειναι φοβερός , τόσο σε μυρωδιά , όσο και σε αποτέλεσμα! Κάνει την επιδερμίδα να λάμπει !!!!
Χρήση: Χρησιμοποιείστε την απαραίτητη ποσότητα και αναμίξτε με κρύο νερό, ανακατεύοντας καλά μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιογενής κρέμα. Κατόπιν εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό σε καθαρό δέρμα χωρίς λιπαρότητα αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια. Αφήστε την να δράσει για 10-15 λεπτά και αφού στεγνώσει αφαιρέστε την προσεκτικά τραβώντας από τον λαιμό προς τα επάνω. Μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ
3) Η αγαπημένη μου κρέμα ματιων , απο τη σειρά άγριο τριανταφυλλο του Korre
  Μια πολύ πολύ καλή κρέμα για την ευαίσθητη περιοχή , κάτω απο τα μάτια! Χωρις υπερβολή , χαρίζει άμεση λάμψη , αμέσως μετά τη χρήση , και με συχνη εφαρμογή απομακρύνει μαύρους κυκλους και σακούλες ! Την εχω ερωτευτεί , ειλικρινά! Θα την αγοράσω αμέσως μόλις μου τελειώσει! Είναι ενα αξιόλογο προιόν , με σχεδον 100% φυσικά συστατικά! Να τη δοκιμάσετε , αν θέλετε ξεκούραστα και λαμπερά μάτια! Μπράβο Κορρέ!


 Για πάμε να δούμε τώρα τα προιόντα μακιγιάζ που ξεχώρισα τον μήνα Αύγουστο:

 
4) Βάση για τις σκιές απο την Avon :) Τη δοκιμάζω εδω και αρκετό καιρό , και μου αρέσει πάρα πολύ! Προκειται για μια πολύ καλη βάση , με πολύ απαλή-βελούδινη υφή και πολύ καλή απόδοση! Μου αρέσει πολύ το χρώμα της , γιατί καλύπτει τυχόν κοκκινίλες και διάφορες δυσχρωμίες που μπορεί να υπάρχουν στα βλέφαρα , δίνοντας μια ομοιομορφία και παράλληλα δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για οποιαδήποτε σκιά! Και το πιο σημαντικό , φυσικά η διάρκεια που δίνει στις σκιές , η οποία ειναι πολύ ικανοποιητική! Να τη δοκιμάσετε γιατί πιστευω πως θα σας αρέσει πολύ!

 5) Μια μονή σκια , απο την Tommy G , την οποία την εχω πολύ καιρό στη συλλογή μου , αλλά δεν τη χρησιμοποιούσα σχεδον ποτέ , διότι έχει εξαιρετικότατη απόδοση και δεν μπορούσα να βρω την κατάλληλη περίσταση για να τη χρησιμοποιήσω! Όμως , αυτό τον μήνα εκανα συχνά μακιγιάζ σε μπλε-τιρκουάζ αποχρώσεις και μου αρεσε παρα πολύ να τη χρησιμοποιώ σαν eyeliner! Η απόδοσή της είναι τόσο εξαιρετική , που μοιάζει σχεδόν με υγρή σκιά , οπότε και απλώνεται τέλεια σαν eyeliner με ενα λεπτό,λοξό πινελάκι! Υπέροχο προιόν , με υπέροχη μεταλική απόχρωση! Την αγαπώ!!!!!!!!!!!
6) Μια καταπληκτική παλετίτσα με 5 αποχρώσεις του μπλέ απο την αγαπημένη εταιρία Golden Rose!!!! Δείτε τα καταπληκτικά χρώματα και την απίστευτη απόδοση που έχει! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη , μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις απο καθημερινό μέχρι και άκρως βραδινο μακιγιάζ και φυσικά μπορείς να κάνεις πολλούς συνδιασμούς! Με ενα πέρασμα , έχεις εξαιρετικό χρώμα και μπορείς να κάνεις γρήγορα και εύκολα το μακιγιάζ σου , καθώς οι σκιές "δουλεύονται" καταπληκτικά ! Αν τη βρείτε , να την αγοράσετε σίγουρα και δεν θα χάσετε! Εγω θέλω να αγοράσω και με άλλες αποχρώσεις γιατί πραγματικά είναι μια παλέτα που όλες αξίζει να έχουμε στη συλλογή μας! Πρακτική , πιάνει λίγο χώρο και μας προσφέρει εξαιρετικές σκιές!!!!! Είναι η Ocean Line 108.







7) Βρήκα μια πολύ καλή μάσκαρα , που ταιριάζει στα γούστα και στις προτιμήσεις μου , απο την essence! Έχει ενα μεγάλο , τρίχινο βουρτσάκι και το χρώμα της είναι ενα εντονότατο μαύρο με τέλεια απόδοση! Δίνει απίστευτο ογκο και τέλειο μήκος ακόμη και στις πιο μικρές τρίχες! Δεν κολλάει μεταξύ τους τις βλεφαρίδες και δεν "τρέχει"! Και.....έχει και τέλεια τιμή! Πολύ καλη!




8) Απο τα καλύτερα κραγιόν που εχω δοκιμάσει ποτέ μου , είναι αυτα τα 2 υγρά κραγιόν απο τα H&M , στις αποχρώσεις : Bubblegum Pink & Deep Red :)
Ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό τ α τ η απόδοση  , με την πιο ελάχιστη ποσότητα! 
 Τα εχω λατρέψει και τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα , παρόλο που κάνουν "μπαμ" :P
Έχουν υπέροχη διάρκεια , και κάνουν τα χείλη να δείχνουν πολύ πολύ όμορφα!
Φεύγουν ομοιόμορφα , χωρίς να "τρέχουν" ή να λερώνουν! 
Αφαιρούντε με ντεμακιγιάζ προσώπου , εύκολα και δεν άφήνουν λεκέδες!
Τα αγόρασα μόλις με 1 ευρώ το καθένα και μακάρι να είχα αγοράσει κι άλλα!

9) Τέλος , το αγαπημένο μου μολύβι φρυδιών , απο Peggy Sage! 
Το χρησιμοποιώ εδω και αρκετούς μήνες , σχεδον κοντεύει να τελειώσει! Είναι πολύ πολύ καλό , πολύ πολύ σταθερό , με πολύ καλή απόδοση! Η διάρκεια του είναι εξαιρετική , ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα , όσες ώρες κι αν περάσουν! Οτι κι αν γίνει μένει στη θέση του , σταθερό! Η απόχρωση μου έχει ταιριάξει 100%! Είναι διαθέσιμο σε 6-7 αποχρώσεις αν θυμάμαι καλά , οπότε η καθεμία μπορεί εύκολα να βρεί την ιδανική απόχρωση!
Και επιπλέον είναι πολύ οικονομικό! Αναζητήστε το! :)



 Αυτά είναι τα προιόντα που αγάπησα και χρησιμοποίησα περισσότερο τον Αύγουστο!
Ολα είναι εξαιρετικά και αξίζουν μια δοκιμή!
Περιμένω με χαρά τα σχόλια σας , να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προιόντα που σας έδειξα ή αν σας έπεισα να δοκιμάσετε κάποιο αλλά και για οτιδήποτε άλλο θέλετε να μου πείτε!!!!!
Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος και στον διαγωνισμό , με δώρο το Self Tan απο
τη Frezyderm , ΕΔΩ .

Να έχετε ενα όμορφο βράδυ Σαββάτου
και να περάσετε όμορφα!

Π Ο Λ Λ Α Φ Ι Λ Ι Α
<3

4 σχόλια: