Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Empties ~ 13

Καλησπέρα~Καλησπέρα!
Τί κάνετε? Πώς περνάτε? Ελπίζω να είστε καλά!
Μάζεψα και πάλι αρκετές κενές συσκευασίες και ήρθε η ωρα να σας πω την αναλυτική μου άποψη για τα προιόντα που χρησιμοποίησα μέχρι τέλους!
Όπως βλέπετε ειναι αρκετά , οποτε ας ξεκινήσουμε!



1) Τελείωσα ακόμη ενα λαχταριστό-τεράστιο αφρόλουτρο απο την αγαπημένη μου Bioten! Αυτή τη φορά με υπέροχο άρωμα Lime & κυδώνι! Μυρίζει τόόόόσο μοναδικά , μου θυμίζει κάτι σε γλυκό! Υπέροχη πλούσια υφή , κάνει το μπάνιο απόλαυση! Περιέχει και shea butter (το οποίο μυρίζει υπέροχα) και φυσικά δεν περιέχει parabens-parafins & colorants =)  Μπράβο Bioten!!!!!

2) Ακόμη ενα αφρόλουτρο , που το αγαπώ ενα τσακ παραπάνω! Αμπέλι Σαντορίνης απο Korre - νομίζω δεν έχετε μυρίσει κάτι πιο ιδιαίτερο και καλοκαιρινό!!!! Μετα τη χρήση το άρωμα μένει στην επιδερμίδα και μυρίζει τέλεια ολο σας το μπάνιο! Καθαρίζει τέλεια και η φρεσκάδα του μένει για πολύ! 86,7% φυσικά συστατικά....νομίζω αυτό τα λεει ολα!

3) Αφρόλουτρο & πάλι , αυτή τη φορά απο την Avon!
Είναι με το άρωμα Far away και το ειχα πάρει σε ενα σετάκι μαζί με κρέμα σώματος και κολόνια!
Το far away ειναι ενα αγαπημένο μου άρωμα απο την Avon!
Μυρίζει τόσο ντελικάτα και ιδιαίτερα!
Αρκετά καλό , αν και για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα!~
Κι ομως , κάνει καλη δουλειά , καθαρίζει πολυ καλά και δεν δημιουργεί κανέναν ερεθισμο!
Βέβαια μυρίζει εντονα , εμενα μου αρέσει πολύ αλλα ισως να ενοχλησει καποια απο εσας!

4) Τελείωσα το conditioner σώματος για το ντούζ απο τη Nivea και ενα θα σας πω : ερωτευμενάκι! Το βρίσκω τόόόσο χρήσιμο και πρακτικότατο! Σου λύνει τα χέρια! Μπορεί να εχω μεγάλη αγάπη στις κρέμες σωματος και στα λαδάκια αλλα όταν βαριόμουν ή βιαζόμουν ηταν οτι καλύτερο! Κάνει πολύ καλή δουλειά , αφήνει απαλή και ενυδατωμένη την επιδερμίδα και μυρίζει υπέροχα! Θελω να δοκιμάσω και αυτό με το μέλι! Να το πάρετε κορίτσια , θα σας λύσει τα χέρια!!!

5) Ενα Body scrub απο την Avon , με άρωμα σοκολάτα! Ειναι πολύ καλό , το αγαπώ για συχνή χρήση! Δεν ειναι πολυ σκληρό , ομως κανει ικανοποιητική δουλειά! Λαχταριστή μυρωδιά και πολύ καλό αποτέλεσμα! Αξίζει μια δοκιμή!!!

 6) Συνήθως δεν σας δείχνω τρόφιμα κλπ αλλα αυτά τα "πουράκια" με κρέμα φουντουκιού απο το Super Market Μασούτη , με ξετρέλαναν!!! Υπέροχη γευση!!! Είναι πολύ τραγανα και πεντανόστιμα!
Και πολύ οικονομικά! Να τα δοκιμάσετε!!!!

7) Αποσμητικό σε spray απο Sanex , το zero 0% . Αυτό το αποσμητικό είναι ξεχωριστό γιατί ΔΕΝ περιέχει αλουμίνιο (επιτέλους) και γενικά τιποτα βλαβερο! Γενικά δεν ειναι και το πιο καλο που εχω δοκιμάσει αλλα κάνει καλη δουλειά! Δεν αφηνει λευκα σημάδια στα ρουχα , και μυριζει ευχαριστα! Το αγοράζω γιατί οπως ειπα δεν περιέχει αλουμίνιο , το οποίο ειναι απιστευτα βλαβερο!

8) Σαμπουάν απο τη σειρά Keratinology της Sunsilk! Δεν εμεινα πολυ ευχαριστημένη......καθαρίζει πολύ καλά αλλά δεν αναδομεί τα μαλλιά , όπως υπόσχεται! Επισης περιέχει μολις 200ml , ποσοτητα που τη θεωρω λίγη! Δεν νομίζω να το ξανα αγοράσω!

9) Ενα μικρούλι θαυματάκι - απο Schwarzkopf Gliss , απο τη σειρά Asia straight , με bamboo και ορχιδέα για άγρια , απείθαρχα μαλλιά~σαν τα δικά μου δηλαδη~ Οπως ξέρετε , το φυσικο μου μαλλί είναι σγουρό , με λεπτή τριχα και άγρια! Οπότε οταν προσπαθω να το ισιώσω είναι αδύνατον....! Μέχρι που δοκιμασα το συγκεκριμένο προιόν! Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να πειθαρχίσει τα μαλλιά μου και να τα κάνει μαλακά! Διωχνει το φριζάρισμα και κανει το ισιωμα πανευκολο και με διάρκεια! Το αρνητικο του ειναι η σχέση τιμής-ποσότητας , καθώς είναι 100 ml και ειναι ακριβούλι!

10) Τελος , τελειωσα μια συσκευασια απο το λατρεμενο καθαριστικό προσώπου απο τη Loreal! Καθαριζει τελεια , δεν ξηραινει , δεν ερεθιζει , και αφηνει την επιδερμιδα απαλη και πεντακάθαρη! Ειναι οτι καλύτερο εχω δοκιμασει μεχρι σημερα , και εχω αγοράσει ηδη αλλα 3 μπουκαλάκια για να το εχω!!!!! Να το δοκιμάσετε 100%!!!

Αυτα ηταν τα προιόντα που τελείωσα!
Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά?
Σας επεισα να δοκιμάσετε κάποιο?

Θα τα πούμε σύντομα με ενα καινούριο ποστ!
Μέχρι τότε να περνάτε τέλεια!
Φιλιάάά!!!!

7 σχόλια:

  1. Αυτο που θέλω να πάρω είναι της nivea το conditioner για το ντουζ!πρέπει να μυρίζει τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εως λαχταριστα μπορω να πω! Κι αυτο με το μέλι μυριζει
      υπέροχα! Δοκίμασε τα , πιστευω θα τα αγαπήσεις!
      =)

      Διαγραφή
  2. Είχα πέρυσι το γαλάκτωμα της bioten με κυδώνι και ήταν τόσο δροσερό και καλοκαιρινό!! Το far away είναι λατρεμένο και το καθαριστικό της l'oreal με έπεισες να το δοκιμάσω!! Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραιο το αρωμα του αφρολουτρου της avon!! ωραια πραγματακια!!
    http://cremebeaute.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω για το αφρόλουτρο σώματος !!! Θα ήθελα να δοκιμάσω του Κορέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. keratinology χαλια κατά τη γνώμη μου. το scrub από avon όμως μου αρέσει κ μένα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή