Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

~ May Favorites ~

Hello :)
Τί κάνετε? Πώς περνάτε την πρώτη Κυριακή του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ? <3
Επιτέλους έφτασε....
Πραγματικά επιτέλους , ειδικά για εμας που ζούμε σε περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο , μακριά απο τη θάλασσα!!!! =/

Αυτό το μήνα ξεχώρισα κάποια προιόντα και θα σας τα δείξω!

Για πάμε να ξεκινήσουμε:




1. Νομίζω ξέρετε πόσο αγαπώ τα βερνίκια νυχιών της Avon , πόσο μάλλον μια τέτοια υπέροχη απόχρωση! Το χρώμα το εχω ερωτευτεί :) Βάφω πολύ συχνά τα νύχια μου με το βερνίκι αυτό και με βγάζει ασπροπρόσωπη!
Έχει υπέροχη διάρκεια και επαγγελματικό αποτέλεσμα . Αν ψαχνετε καλά βερνίκια , με ωραία χρώματα και ωραία απόδοση και διάρκεια δοκιμάστε αυτά της Avon! 





2. Πάλι Avon , ενα προιόν που δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ! Η νεα μάσκαρα AERO VOLUME σε μαυρο χρώμα! Έχει ενα υπέέέροχο τρίχινο βουρτσάκι (που πάντα τα αγαπώ) , σχετικά μεγάλο που αγκαλιάζει κάθε βλεφαρίδα και δίνει μήκος , όγκο και χρώμα! Με ενα πέρασμα τέλειο αποτέλεσμα! Την αγάπησα!!!!






3. ΞΑΝΑ (!) 
Ακόμη ενα προιόν απο Avon , είναι ενα κραγιόν απο την παλιά σειρά και συσκευασία στην απόχρωση Carnation! Είναι ενα όμορφο ροζ χρώμα , ευκολοφόρετο για όλες τις περιστάσεις!!! Το χρησιμοποιώ πολύ , ειδικά σε πρωινές εξόδους και το εχω ευχαριστηθεί πολύ! Σύντομα θα το δείτε και σε κάποιο empties post!!!!!





4. Ενα ενυδατικό για τα χείλη απο την εταιρία Cera di Cupra!
Το αγόρασα απο φαρμακείο και μου άρεσε πολύ πολύ! Το χρησιμοποιώ , πριν απο το μακιγιάζ μου , και κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ! Είναι αρκετά ενυδατικό και περιέχει διακριτικά shimmer που το καθιστούν ιδανικό για χρήση και στο μακιγιάζ , πάνω απο ενα κραγίον ή μόνο του για μια απαλή λάμψη στα χείλη!



5. Ενα αγαπημένο χειροποίητο προιόν απο μια αγαπημένη φίλη! Κεραλοιφή για τις ραγάδες :)
Τη χρησιμοποιώ 2 φορές τη μέρα και την αγαπώ! Σταδιακά βοηθά στην μείωση της εμφάνισης κάποιων ραγάδων που εχω στην κοιλιά λόγω απώλειας κιλων! Αγαπω τα χειροποίητα προιόντα και αξίζει πραγματικά να ρίξετε μια ματιά στα προιόντα που φτιάχνει η Δήμητρα ! Τεραστια ποικιλία σε σαπουνάκια , κρέμες , λαδάκια , προιόντα για το σώμα και πολλά πολλά ακόμη! Μπορείτε να δείτε τη δουλειά της στη σελιδά της στο Facebook ΕΔΩ .


6. Ακόμη ενα προιόν απο την Avon (τιμητική) που αγάπησα αυτο το μήνα είναι ενα υπέρ ενυδατικό βούτυρο με shea butter , για χρήση στις πολύ ξηρές περιόχες του σώματος ( αγκώνες , γόνατα , πελματα κλπ). Μυρίζει υ.πέ.ρο.χα!!! Εχει πλούσια , πολύ παχύρευστη υφή και χρειάζεται η ελάχιστη ποσότητα για να ενυδατώσει υπέρ αρκετα! Τη χρησιμοποιώ κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί τα σημεία στα οποία την εφάρμοσα είναι βελούδινα! Περιέχει επίσης AHA , ή αλλιώς οξέα φρούτων τα οποία είναι υπέροχα για την επιδερμίδα ***





7. Το αγαπημένο μου γάλα μαγνησίας , τωρα που ζεσταίνει ο καιρός άρχισα και πάλι να το χρησιμοποιώ πριν απο το μακιγιάζ , ως primer προσώπου , και κάνει εκπληκτική δουλειά με τη λιπαρότητα! Κραταεί ματ την επιδερμίδα και δίνει διάρκεια στο μακιγιάζ μου!
Αγαπημένο!
Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρεις












8. Λατρεμένο HAPPY TIME!
Αγαπημένο HAPPY TIME!
Υπέροχο HAPPY TIME!!!!!!!!!
Ειλικρινά αγαπώ ενα τσάκ παραπάνω την εταιρία NIVEA για τη συγκεκριμένη σειρά προιόντων με αυτή τη μυρωδιά! Με κάνουν να αισθάνομαι υπέροχα κάθε φορά που τα μυρίζω! Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα πολύ πολύ το body lotion και το λάτρεψα! Τέλεια μυρωδιά , υφή και διάρκεια!
ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ










9. Ακόμη ενα προιόν απο τη NIVEA , το οποίο είναι καινούριο στην αγορά και είναι πολύ καλό!
Εχει πολύ λιγο καιρό που κυκλοφόρησε και το αγόρασα για να το δοκιμάσω και δεν το μετάνιωσα!!! Μυρίζει υπέροχα! Υπόσχεται στεγνή επιδερμίδα και το κάνει!
Είναι πολυ απαλό με την επιδερμιδα και διαρκεί αρκετά! Δεν ερεθίζει καθόλου και κρατάει μακριά τον ιδρώτα! Σίγουρα θα το ξανα παρω!












10. Ξεβαφτικό νυχιών απο την αγαπημένη DALON!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρήκα το ιδανικό ξεβαφτικό! Αφαιρεί πανεύκολα ότα βαρνίκια , δεν μυρίζει έντονα , δεν κιτρινίζει το νύχι και δεν το ξηραίνει! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ειναι και πολύ οικονομικό!
Να το δοκιμάσετε!!!!











Πάμε τώρα σε κάποια αγαπημένα εκτός "ομορφιάς" :

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ :



ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ :
Η πρώτη μου διδασκαλία σε μαθητές δημοτικού! :')

***
Τα άλφα υδροξέα αποτελούνται από συστατικά που τα βρίσκουμε στη φύση και τα οποία δρουν με έναν πολύ ειδικό τρόπο στο δέρμα μας.
Η οικογένεια των άλφα υδροξέων περιλαμβάνει :
* Το λακτικό οξύ, το οποίο βρίσκουμε στο ξινόγαλο
* Το κιτρικό οξύ, που υπάρχει στα όξινα φρούτα όπως πορτοκάλια , λεμόνια , κίτρα , γκρέιπ φρουτ
* Το μηλικό οξύ από τα μήλα
* Το τρυγικό οξύ από το σταφύλι
* Το γλυκολικό οξύ που υπάρχει στα ζαχαροκάλαμα αλλά και στο σώμα μας.
Το πιο διαδεδομένο καθώς και πιο αποτελεσματικό σε χρήση υδροξύ από τα παραπάνω είναι το γλυκολικό , λόγω του ότι έχει τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση και απορρόφησή του από το δέρμα μας. 
Η δράση των υδροξέων
οι ερευνητές παρατήρησαν έντονη διόρθωση και ανακατασκευή στις ρυτίδες.
Τα άλφα υδροξέα μαλακώνουν την κεράτινη στιβάδα του δέρματος και έχουν την ικανότητα να διασπούν τη συνδεσμολογία των κερατινοκυττάρων.  
απαλότητα, λείανση του δέρματος με ανώμαλη επιφάνεια, κυτταρική ανανέωση, εξαφάνιση των δυσχρωμιών, επαναφορά της υδατικής ισορροπίας, καταπολέμηση και θεραπεία σε λιπαρά δέρματα με προβλήματα ακμής.
 
Αυτά απο μένα κοριτσάκια μου :)
Φιλιά πολλά σε όλες και εύχομαι να έχουμε ενα υπέροχο 
διασκεδαστικό καλοκαιράκι!!!!! <3
Σας αγαπώ και σας φιλώ!
 

1 σχόλιο:

  1. Τώρα που το είδα πρέπει να ξεθάψω το γάλα μαγνησίας! χαχα!
    Κηραλοιφή χρόνια αγαπημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή