Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

~ Empties No 10 ~

Hello Ladies <3
Όλα καλά?
Ελπιζω να είστε όλες καλά!

Μάζεψα και πάλι αρκετές κενές συσκευασίες και ήρθε η ωρα να σας πω
την ολοκληρωμένη αποψη μου! :) 
1) Body Scrub απο την Avon , απο τη σειρά Planet spa - Bali Botanica . Είναι ενα καλό , ελαφρύ scrub με κρεμώδη υφή ! Δεν έχει πολύ σκληρούς κόκκους , και προσωπικά δεν ξετρελάθηκα γιατί μου αρέσουν περισσότερο τα δυνατά scrub ! Για όποια κοπέλα ψαχνει ενα ελαφρύ , σχετικά απαλό scrub ειναι καλό αν και Δεν κυκλοφορεί πια ,η εταιρία το εχει σταματήσει :)




2) Leave in cream απο την Avon & πάλι , με αμύγδαλο και αβοκάντο για ξηρά , ταλαιπωρημένα μαλλιά . Το λατρεύω , μυρίζει πολύ όμορφα και αφήνει τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα! Το χρησιμοποιώ μετά απο κάθε λούσιμο , στις ακρες των μαλλιών μου , σε συνδιασμό με το αγαπημένο μου leave in απο sunsilk στην πρασινη συσκευασια και πραγματικά με βοηθά πολύ στην ενυδάτωση και στη λάμψη!



3) Αρωματάκι σε spray απο την εταιρία tesory d'oriente και τη σειρά hammam! Ωραίο άρωμα , ανατολίτικο! Αλλα δυστυχως , δεν ειχε καθόλου διάρκεια , όταν λεμε καθόλου , καθόλου! :/ Και το είχα αγοράσει αρκετά ακριβα , περίπου 8 - 10 ευρω και απογοητεύτηκα!








4) Ακόμη ενα άρωμα , απο την εταιρία ELODE , το Inner Code . Μεγάλη ποσότητα , πολύ ωραία φρέσκια μυρωδιά! Το πήρα απο Super market περίπου 5-6 ευρω! Και για την τιμή του , είχε αρκετά καλή διάρκεια! Θα το ξανα αγόραζα , για κάθε μέρα , είναι πολύ καλο!













5)  Τελειωσα και ενα σαμπουάν απο την Timotei , για αναδόμιση και λάμψη για ξηρά μαλλιά! Είναι απο τη νέα σειρά με 0% Parabens & χρωστικές . Μου αρεσε αρκετά , καθαρίζει πολύ καλα και μυρίζει ομορφα ! Αφήνει τα μαλλιά απαλά και μυρωδάτα αλλα δεν είδα και φανταστικά αποτελέσματα!












6) Τελείωσα μια αγαπημένη τονωτική λοσιόν απο την Garnier με τριαντάφυλλο για ευαίσθητες επιδερμίδες . Μου αρεσε πααααρα πολυ!!!!! Μοσχοβολά και κάνει πολύ καλή δουλειά! Τη χρησιμοποιούσα καθε βράδυ μετα τον καθαρισμό , ιδιαίτερα οταν η επιδερμίδα μου ήταν ερεθισμένη , ή είχαν εμφανιστεί κάποια σπυράκια και με βοήθησε πολύ! Κρίμα που τελειωσε , θα την ξανα παρω σιγουρα!









7) Spray προστασίας απο τη θερμότητα απο την αγαπημένη μου Sunsilk! Εχω αρκετό καιρό που το τελείωσα. Ηταν ενα καλό προιόν , με παρα πολυ βολική συσκευασία και υπέροχο αρωμα! Αποτελέσματα δεν είδα , καθως τα δικά μου μαλλιά είναι πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα ήδη , οπότε υποθέτω πως τα προστατευσε απο επιπλεον φθορά! Αφηνε τα μαλλιά απαλά , μυρωδάτα και λαμπερά! Η τιμη του δεν μου αρεσει καθολου ομως! 8 ευρω ? αν θυμαμαι καλα!










8) Απαλό καθαριστικό αφρόλουτρο & σαμπουάν για παιδιά με βρώμη , χαμομήλι , ελαιόλαδο και προβιταμίνη Β5 απο την αγαπημένη μου εταιρία Panthenols! Πολύ καλο προιόν , το χρησιμοποιούσα για καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής αλλά και των πινέλων μου και εκανε πολύ καλη δουλειά! Ειναι χρησιμο και θα το ξανα αγόραζα άνετα!!!!!













9) Ακόμη ενα Αρωματάκι , αυτή τη φορά απο The body shop το Indian night Jasmine! Πολύ ωραία , φρέσκια , λουλουδάτη και ταυτόχρονα ανατολίτικη μυρωδιά! Μου άρεσε πολυ , εχει σχετικά καλή διάρκεια , αλλά όχι και τέλεια! Τα προιόντα απο The body shop τα αγαπώ και τα εμπιστευομαι αλλα η τιμη τους , με αποτρέπουν λίγο απο το να τα αγοράζω!!!











10) Για  το τέλος άφησα ενα αγαπημένο προιόν , αν και δεν το αγοράζω συχνά γιατί ειναι αρκετά ακριβό! Ειναι ενα spray για ίσιωμα και λεία μαλλιά απο τη Loreal ! Με βοηθάει απίστευτα στο ίσιωμα των σγουρών μαλλιών μου , το κάνει πολύ πιο εύκολο και του δίνει μεγαλύτερη διάρκεια!
Μυρίζει πολύ όμορφα και θα σας κρατήσει για καιρό , αφόυ λίγη ποσότητα αρκεί!









Αυτά απο εμένα κοριτσάκια κου!
Πειτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προιόντα που σας έδειξα!

Να εχετε μια τέλεια μέρα!
Να χαμογελάτε!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!
=)

10 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει το Timotei και μου φάνηκε καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To night jasmin to αγαπώ!
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω το spray θερμοπροστασίας sunsilk αλλά δεν το έχω δει πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάλι κανένα από τα παραπάνω δεν έχω δοκιμάσει!!! :) Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά Μητσάκι μου!!! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ εχεις δικιο για το body shop!εχουν τοσο αξιολογα προιοντα με απιστευτες υφες και μυρωδιες,αλλα παντα λιγο τσιμπημενα στην τιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω το Timotei για κανονικά μαλλιά και μου άρεσε πάρα πολύ! Σε έχω κάνει tag εδώ http://efilovesbeauty.blogspot.com/2014/04/tag-would-you-rather-beauty-edition.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή