Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Review ~ Korres / Apivita ~

Hello GiRls!!!!!
Τί κάνετε?
Καιρό εχω να κάνω ποστ , και ακόμη περισσότερο καιρό να κάνω κάποιο review! Σήμερα λοιπόν , εχω για εσάς ενα review για 4 προιόντα που δοκιμάζω εδω και αρκετό καιρό , 2 απο την εταιρία korres και τα άλλα 2 απο την εταιρία Apivita! Αγαπημένες εταιρίες και οι 2 , χωρίς υπερβολή!

Πρίν απο καιρό λοιπόν , είχα αγοράσει απο online φαρμακείο , ενα πακετάκι που ήταν σε προσφορά, με την ενυδατική του κορρέ με άγριο τριαντάφυλλο και την αντίστοιχη κρέμα ματιών και άλλο ενα πακετάκι με το gel καθαρισμού με πρόπολη και κίτρο , απο την Apivita  , και μαζί την αντίστοιχη τονωτική λοσιόν. Αφού τα δοκιμασα αρκετά , ήρθε η ώρα να σας πώ τη γνώμη μου! (:

ΚΟΡΡΕΣ:
24 ωρη κρέμα για μικτές - λιπαρές επιδερμίδες με άγριο τριαντάφυλλο για ενυδάτωση και λάμψη!
Η υφή της είναι σαν μούς*** , και μυρίζει πολύ έντονα , αλλά εμένα μου είναι ευχάριστη η μυρωδιά! Ενυδατώνει πολύ καλά χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Ακόμη και αρκετή ποσότητα να χρησιμοποιήσω , το δέρμα μου την απορροφά πολύ ευχάριστα , χωρις να γυαλίζει! Προσφέρει την κατάλληλη ενυδάτωση για τη μεικτή-λιπαρή επιδερμίδα και δεν είναι καθόλου βαρύ προιόν! Όσο αφορά τη λάμψη που υπόσχεται οτι προσφέρει , ούτε συμφωνώ , ούτε διαφωνώ. Δίνει μια φρεσκάδα στην επιδερμίδα αλλα δεν μπορώ να πω οτι την κάνει λαμπερή , τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Πάντως ξεκουράζει την επιδερμίδα και την κάνει φρέσκια. Παρατήρησα & ενα αρνητικό: Είναι σχετικά μια "δυνατή" κρέμα , κατάλληλη για χειμωνιάτικους μήνες , και πιστεύω πως αν κάποια κοπέλα έχει πολύ αιυαίσθητη επιδερμίδα ίσως η κρέμα αυτή να δημιουργήσει κάποιο τσούξιμο κλπ. Φυσικά όχο σε μεγάλο βαθμό , απλά επειδή και η δική μου επιδερμίδα ειναι ευαίσθητη , κάποιες φορές μου δημιουργούσε ελάχιστο τσούξιμο και κοκκινίλες! Φυσικά τα συμπτώματα υποχωρούσαν 1-2 λεπτά μετά την εφαρμογή! Σε γενικές γραμμές τη θεωρώ αξιόλογο προιόν που αξίζει να το δοκιμάσετε!

Κρέμα ματιών λάμψης με άγριο τριαντάφυλλο & spf 15 για λεπτές γραμμές & μαύρους κύκλους. Την κρεμούλα αυτή την αγαπώ πραγματικά! Έχει το ίδιο άρωμα με την κρέμα προσώπου , αλλά η υφή της είναι κρεμώδες!! Υπόσχεται πως μειώνει - προλαμβάνει τις λεπτές γραμμές και (αυτό που με έκανε να την αγοράσω) πως αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους. Εγω τη χρησιμοποιώ συνεχώς , κάθε βράδυ και είμαι ενθουσιασμένη. Νομίζω πως είναι μια υπέροχη κρέμα , για πιο μικρές ηλικίες , ελαφριά , ενυδατική και αποτελεσματική. Ξεκουράζει την περιοχή των ματιών , δίνει λάμψη , φωτίζει και με τη χρήση μειώνει τους μαύρους κύκλους. Όσο περισσότερο την χρησιμοποιώ , τόσο καλύτερα αποτελέσματα βλέπω με τους μαύρους κύκλους! Επίσης , ενα ακόμη πολύ θετικό χαρακτηριστικό της , είναι οτι έχει μεγάλο δείκτη προστασίας απο τον ήλιο spf 15 . Το βρήκα πολύ θετικό , γιατί η περιοχή των ματιών είναι πολύ ευαίσθητη και χρειάζεται extra φροντίδα. Μου αρέσει επίσης πολύ η συσκευασία της , γιατί ειναι σωληνάριο και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου και να μεταφέρω τυχόν μικρόβια. Θα την ξανα αγόραζα σίγουρα!!!!!

APIVITA:


Τονωτική λοσιόν καθαρισμού για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες με πρόπολη & κίτρο. 
Απο τις καλύτερες λοσιόν που εχω χρησιμοποιήσει! Έχει ωραίο , έντονο όξινο άρωμα λόγο του κίτρου και η υφή της μοιάζει με νερό , έχοντας ενα απαλό κίτρινο χρωματάκι. Απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνει. Η πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση . Το κίτρο τονώνει και δροσίζει και τα αιθέρια έλαια λεμόνι και tea tree ρυθμίζουν τη λιπαρότητα και χαρίζουν ματ όψη. Καθαρίζει πολύ καλά ενω εχω παρατηρήσει οτι μικραίνει και τους πόρους. Μετά απο κάθε χρήση , η επιδερμίδα μου είναι απαλή και απόλυτα καθαρή ενω κάθε ίχνος λιπαρότητας έχει εξαφανιστεί. Πάλι όμως , θεωρώ το προιόν αυτό αρκετά δυνατό , και ίσως ακατάλληλο για ιδιαίτερα ευαίσθητες επιδερμίδες. Αν ψάχνεις μια power τονωτική , είναι η κατάλληλη για σενα! =)



Για το τέλος άφησα το αντίστοιχο Gel καθαρισμού το οποίο με μπέρδεψε λιγάκι σαν προιόν. Αρχικά να πώ οτι μυρίζει και αυτό πολύ όμορφα και καθαρίζει πολύ καλά. Κάνει ωραίο αφρό και δεν ξηραίνει την επιδερμίδα! Αλλά, εχω την εντύπωση οτι η χρήση του μου δημιούργησε σπυράκια. Απο τη μέρα που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ , σε πρόσωπο & λαιμό , όπως γράφει στις οδηγίες , άρχισα να βγάζω σπυράκια τα οποία δεν ήταν βέβαια πολλά , αλλά δεν υποχωρούσαν , και φύγανε τωρα , που το προιόν έχει σχεδον τελειώσει και το χρησιμοποιώ ποιο σπάνια. Γιαυτό λοιπόν , σκέφτηκα οτι ίσως τα σπυράκια να δημιουργήθηκαν απο αυτό το Gel , επειδή τωρα που δεν το χρησιμοποιώ συχνά , υποχώρησαν & δεν εμφανίστηκαν καινούρια. Αυτή είναι καθαρά η δική μου γνώμη , δε θέλω να κατηγορήσω το προιόν , ίσως η δική μου επιδερμίδα δεν το δέχτηκε , ή ίσως τα σπυράκια να δημιουγήθηκαν απο κάτι τυχαίο. Άλλωστε , άλλες κοπέλες που το έχουν δοκιμάσει , δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα γιαυτό κι εγω δεν θέλω να σας επηρεάσω αρνητικά. 

*** Δείτε πως είναι η υφή της κρέμας.
Την εχει δοκιμάσει κάποια απο εσάς , όντως η συγκεκριμένη κρέμα έχει
υφή μους? Γιατί απο διάφορες φωτογραφίες που είδα στο ίντερνετ , δεν μου φάνηκε σε καμία να έχει τέτοια υφή η κρέμα , σε όλες φαινόταν εντελώς κρεμώδες η υφη της. Πείτε μου σας παρακαλώ αν ξέρετε.



(: ΑΥΤΆ ΕΙΧΑ ΝΑΣ ΣΑΝ ΠΩ! :)
Πείτε μου , εσείς ποιά προιόντα χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό του προσώπου και για την ενυδάτωση σας? Έχετε βρεί το τέλειο προιόν για εσάς?
Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προιόντα που σας έδειξα , πείτε μου στα σχόλια την δική σας άποψη! 
Ελπίζω να σας άρεσε το review , να είστε όλες καλα!
Πολλά Πολλά φιλιά και σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!

:-*


17 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο review. Εγώ πάντως όταν χρησιμοποιούσα το gel της Apivita δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω την ενυδατική της Apivita για λιπαρές επιδερμίδες....Την έχεις δοκιμάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την 24 ωρη κρέμα από KORRES την έχω δοκιμάσει σε δειγματάκι και μου άρεσε πολύ! την έχω σε κανονικό μέγεθος αλλά την έχω κλειστή ακόμα..περιμένω να τελειώσω τις ανοιχτές μου πρώτα και μετά..το άρωμά της μ' άρεσε τόοοοσο πολύυυυυ ^.^ και αυτά που μας έδειξες από apivita θα τα 'χω υπόψη!
    φιλιά πολλάααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά που έχεις, αλλά είναι πολύ ωραίο review!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω και γω την κρεμα του Κορρε και οταν την πρωτοειδα λεω χαλασμενη ειναι? Ειναι σαν "κομμένη" , αλλα θελω να πιστευω πως απλα αυτη ειναι η υφη της! Ας μας πει και καποια αλλη κοπελα που μπορει να την εχει! Παντως και εγω σετακι με την κρεμα ματιων την ειχα παρει! Αυτα απο Apivita θελω πολυ να τα δοκιμασω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο ακριβωωωως!!!!!!!! κι εγω ετσι πιστεψα....πως ειναι χαλασμενη!
      αν και δεν νομιζω!

      Διαγραφή
  5. Ωραίο review!!Με έψησες θα έλεγα να αγοράσω το σετάκι με την κρέμα προσώπου και ματιών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. korres και apivita θεωρώ είναι εγγύηση στην περιποίηση προσώπου και σώματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμένα του korre δε ου αρέσουν καθόλου τα προϊόντα... αν και έχω δοκιμάσει διάφορα, δεν με ικανοποιεί τίποτα... ίσως να μην κάνουν για το δέρμα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά! Ήθελα να ρωτήσω, η κρέμα ματιών του Κορρε κάνει και για σακούλες; Είναι γενικά αποτελεσματική στις ρυτίδες εκφρασης και τους μαύρους κύκλους; Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου και ευχαριστώ για το σχόλιο! :)
      Ναι, εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ και θεωρω οτι δινει αμεσο
      αποτελεσμα ειδικά στους μαυρους κυκλους! Δοκίμασέ την!!!!
      Φιλιά

      Διαγραφή