Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Αγαπημένα Οκτωβρίου!!!

Καλησπέρα αγορια και κορίτσια μου! Ολα καλα?? Καιρο εχουμε να τα πούμε! Ελπίζω να ειστε ολες και όλοι καλα!!! Περασε ακομη ενας μηνας...αγαπημενος μιας και εχω τα γενεθλια μου εγω και πολλα αγαπημενα μου προσωπα ! Και αυτη τη φορα΄...εδωσα μεγαλυτερη εμφαση στην περιποιηση , κυριως των μαλλιών μου και οχι τοσο στο μακιγιάζ! Για πάμε να δουμε αναλυτικότερα τα προιοντα!:

1) Κρέμα απολέπισης σώματος με αμυγδαλο και λαδι ελιάς απο την εταιρία beauty line cosmetics! Το εβαλα στα αγαπημένα , οχι επειδη ειναι αγαπημενο αλλα επειδη το χρησιμοποιησα αρκετα αυτο το μηνα για να σας μιλησω γιαυτο! Η αληθεια είναι οτι δεν μου αρεσε και πολυ ... προκειται για μια κρέμα με αρκετους κοκους οι οποίοι ομως δεν ειναι αρκετα σκληροί για να προσφερουν (τουλαχιστον σ'εμενα) την καταλληλη απολεπιση! Η υφη του είναι αρκετά ρευστή και οταν πας να το χρησιμοποιήσεις "τρέχει" και παει χαμένο αρκετο προιόν! Για απαλή απολεπιση ειναι καλό αλλα για μενα που προτιμώ κατι πιο δυνατο δεν μου άρεσε!

2) Κρέμα προσώπου απο την Avon με aloe και dogrose! Ειναι μια απαλή κρέμα σε μορφή τζελ για τη μεικτη - λιπαρη επιδερμίδα που αφηνει ματ αποτελεσμα! Μου αρεσει παρα πολύ , ειναι πολυ οικονομική και δεν περιμενα να είναι μια τοσο καλη κρεμα! Εχει πλούσια υφη και μυρίζει πολύ ευχαριστα! Θα την ξανα παρω σιγουρα!


3) Τωρα που σιγα σιγα χειμωνιάζει αρχισα και πάλι να χρησιμοποιώ , κυρίως για το βραδινο μου μακιγιάζ την τετραπλή παλέτα απο The body shop που κυκλοφορούσε πέρυσι στη χριστουγεννιάτικη συλλόγη και την αγαπώ πολύ! Έχει τέλεια απόδοση και περιλαμβάνει 4 χρώματα σε καφε - μπεζ (τα αγαπημενα μ δηλαδη!) Εχει παρα πολύ καλή διάρκεια και ειναι πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμά της!

4) Χρυσό μολυβάκι ματιών απο Lee Hatton! Μου το χάρισε η καλύτερη μου φιλη και το έχω λατρέψει! Μου αρέσει να το βάζω στη γραμμη των βλεφάρων και πανω και κατω και να το σβήνω απαλά! Μεταμορφώνει ολο το μακιγιάζ των ματιων μ! Εχει τελεια απόδοση και πολύ καλαη διάρκεια! Το αγαπώ!!!

5) Spray προστασιας απο τη θερμότητα απο τη Sunsilk! Αυτο το μηνα , χρησιμοποίησα πολλές φορές ισιώτικη κι ετσι αυτο το προιόν ηταν απαραίτητο! Μυρίζει υπέροχα , εμενα μου θυμίζει μπανάνα :P Κάνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια! Αποτρέπει το φριζάρισμα και δινει διάρκεια στο ίσιωμα! Επίσης λατρεύω τη συσκευασία , καθως περιλαμβάνει βολικότατη αντλια!

6) Σαμπουάν για μπούκλες  απο τη gliss ! Αυτο το σαμπουάν το α-γα-πώ! <3 Επιτέλους βρηκα ενα σαμπουάν που να βοηθάει στο σχηματισμό της μπούκλας και το σημαντικότερο που αποτρέπει το φριζάρισμα ! Μυρίζει φανταστικά! Δεν εχω κατι άλλο να πω..οποιες κοπέλες εχουν φυσικά σγουρά μαλλιά ας το δοκιμασουν! Πολύ καλό!

7) ΑΑΑΑΧΧΧΧ ....πάλι gliss αλλα αυτη τη φορά κρέμα ισιώματος~ (θα μου πεις..αποφασισε...μπούκλες ή σγουρα μαλλιά? Και τα 2...τα μαλλιά μου επειδη ειναι αρκετα ξηρα και φριζάρουν χρειάζονται "στηριξη" απο κατάλληλα προιόντα και οταν τα αφηνω φυσικά και οταν θελω να τα ισιώσω!) Ειναι απο τη σειρά Asia straight  με bamboo και ορχιδέα! Πιστευω πως η συγκεκριμενη σειρά ειναι η καλύτερη για ισιωμα μαλλιών και αποτροπη του φριζαρίσματος ! Τη χρησιμοποιώ χρόνια , και το σαμπουαν και το conditioner και ειμαι πολυ ευχαριστημένη!

8) Τελος , μια τονωτικη λοσιον απο τη Garnier με τριαντάφυλλο για ευαίσθητη επιδερμίδα! Μυρίζει υπέροχα , ειναι πολύ δροσερη και απαλή και καθαρίζει πολύ καλα οτι εχει απομείνει απο το μακιγιάζ!

Αυτα ηταν τα αγαπημένα μου για το μήνα Οκτώβριο! <3
Ελπίζω να σας άρεσαν! Πείτε μου αν εχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προιόντα που δείχνω ή αν θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο! Θα τα πούμε σύντομα με καινούριο post!
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:
BLOGLOVIN | FACEBOOK | TUMBLR

7 σχόλια:

  1. Πολυ gliss ρε παιδι μου!!!!Και εγω τυχαινει να τα χρησιμοποιω αυτο το καιρο και ειμαι πολυ ικανοποιημενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι εχω χρησιμοποιησει με αφησε ικανοποιημενη! Ειναι μια καλη εταιρια! =)

      Διαγραφή
  2. Δεν ήξερα ότι έχει σαμπουάν για μπούκλες η Gliss, έχω χρησιμοποιήσει sunsilk, aussie & pantene αλλά δεν τρελάθηκα και ήμουν έτοιμη να παραγγείλω κάποιο επαγγελματικό, ήρθε το ποστ σου στην κατάλληλη στιγμή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δοκιμασε το και πες μου! Η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολο να το βρεις!...ελπιζω να το πετυχεις καπου και να το αγορασεις για να μου πεις πως σου φανηκε! =)

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα αλλά μάλλον θα δοκιμάσω το σπρευ κατά της θερμότητας!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επίσης έχεις βραβειάκι!!
      http://mitsakicherryblossom.blogspot.gr/

      Διαγραφή
    2. ωωωω σ'ευχαριστω!!!! =) ειχα καιρο να παρω καποιο βραβειο! να σαι καλα!!!!

      Διαγραφή