Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

*Mini Haul*

Γειά σας!!! Τί κάνετε?? Μετα απο αρκετό καιρο , θα κανω ενα haul post σημερα! Δεν εχω πολλα πραγματα να σας δειξω...! Συνηθως δεν σας δειχνω τι αγόρασα γιατι τα αγοράζω ενα ενα και σκεφτομαι, οταν μαζευτουν θα κανω post αλλα συνηθως ξεχνιεμαι! Σημερα όμως αγόρασα μαζεμένα κάποια πραγματάκια και σκεφτηκα να σας τα δείξω! Για πάμε να τα δούμε καλύτερα....:




Αρχικά πήγα στα Dust & cream και πήρα μια κρέμα απολέπισης απο την εταιρία beauty line cosmetics ! Εψαχνα εδω και μερες καποιο απολεπιστικό προιόν αλλα δεν βρηκα κατι στα γούστα μου..ωστόσο αυτο μου φάνηκε ενδιαφέρον ! Περιέχει κόκκους απο αμύγδαλο και ελια! Μυρίζει διακριτικά και ευχάριστα! Απο μια πρώτη ματια , καταλαβα οτι εχει αρκετα σκληρούς κοκκους κατι που μου άρεσε!  Θα το δοκιμάσω και θα κανω review!

Επειτα πηρα 3 βερνίκια σε χειμωνιάτικες αποχρωσεις~ Τα 2 τα πήρα απο dust&cream και το άλλο απο ενα μαγαζάκι που λέγεται Cosmetico , για όσες το γνωρίζουν! Απο dust&cream, ενα απο essence , σε καφε απόχρωση , μου κόστισε 2 ευρω! Το άλλο απο beauty line cosmetics , σε σκούρο βυσσινί , το νούμερο 540 και κοστιζε 1,50 ευρω! Απο cosmetico πηρα ενα σκουρο μωβ απο την εταιρια amy's , στο νουμερο 49 και κόστιζε 1,20!



Εδω μπορείτε να δείτε καλύτερα τα χρώματα! Μου άρεσαν παρα πολυ!


Απο το Μασούτη πήρα αυτη τη μάσκα μαλλιών απο Syoss , τη βρήκα σε προσφορά -50% και σκεφτηκα οτι ειναι καλη ευκαιρια να τη δοκιμάσω! Ειναι για ξηρα , ταλαιπωρημενα μαλλιά και υποσχεται εντατική επανόρθωση!...Μια δοκιμή θα δείξει! Αν θελετε θα κανω και για αυτη review αργότερα!!!! Κόστιζε περιπου 3,60...






Απο το ίδιο super market πήρα και 2 σαμπουάν απο την elvive ''ολική αναδόμηση 5'' . Τα βρήκα κι αυτα σε προσφορά 1+1 δωρο και μου κόστισαν 4,75!! Ηθελα καιρο να δοκιμάσω το συγκεκριμένο σαμπουάν και άρπαξα την ευκαιρία! Αν θέλετε και για αυτο review πειτε μου κατω στα σχόλια!
















Τέλος , πήρα αυτό το υγρό κονσίλερ που το είχα ξανα στο παρελθόν και είχα μεινει πολύ ευχαριστημένη! Οταν είχα πάει ομως στο κατάστημα για να το ξανα πάρω , πριν καιρό, ειχε τελειώσει και άφησα το τηλεφωνο μου για να με παρουν οταν ερθει καινουρια παραλαβή! Αργησε αρκετα αλλα τελικά το πήρα! Είναι πολύ καλό και αρκετα σταθερο και καλυπτικό και κοστίζει μόνο 2,90!










ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ! ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΑΝ! ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ REVIEW ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ GOLDEN ROSE ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ .
ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΥΠΗΜΕΝΟΙ! ΖΗΣΤΕ! ^_^ 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ! :-* 
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:

11 σχόλια:

  1. Θέλω πληροφορίες για το κονσίλερ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπεροχα οσα αγορασες!Ειδικα τα μανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το concealer φαίνεται πολύ ενδιαφέρον... Θα το έπαιρνα σίγουρα αν έβλεπα σε κάποιο κατάστημα! Έχω χρησιμοποιήσει τη μάσκα και μου άρεσε... Επίσης όχι το σαμπουάν, αλλά το conditioner αυτής της σειράς, κι έμεινα επίσης ικανοποιημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι...ειναι πολυ καλο και η αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα! =) Περιμενω πολλα απο τη μασκα γιατι τα syoss ειναι επαγγελματικα! και απο το σαμπουαν εχω απαιτησεις γιατι εχει ακουστει πολυ! =) μακαρι να με ευχαριστησουν!

      Διαγραφή
  4. Τέλεια όλα και τα μανό πολύ όμορφα..περιμένω review για την κρέμα απολέπισης! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελεια ολα, με γεια σου...φοβερα χρωματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή