Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

~Παπουτσάνης Review!~

Γεια σας Γεια σας Γεια σας!!! Πρίν απο πολύ πολύ πολύ καιρο, η ελληνική εταιρία Παπουτσάνης μου έστειλε ενα τεράστιο πακέτο με προιόντα για δοκιμή , τα οποία ηταν τόσα πολλά που αν τα κράταγα ολα για μενα θα εκανα 2 χρονια να τα τελειωσω! (Αστειεύομαι!) γιαυτό έκανα και Giveaway και χάρηκα και μερικά στην αδερφή μου και στο αγόρι μου! Σημερα θα σας μιλήσω γιαυτά που κράτησα και χρησιμοποίησα εγω! (Στην φωτογραφία ξεχασα να βάλω και το λαδάκι σώματος απο τη σειρά Olivia το οποίο είναι απλά υπέροχο!) 
Αρχικά να πώ ενα τεράστιο ευχαριστώ στην εταιρία που έκανε αυτη τη κινηση να μας στείλει όσα περισσότερα προιόντα μπορούσε για να έχουμε έτσι μια ολοκληρωμένη άποψη για όλα τα προιόντα που διαθέτει!!!!! Για όποιον δεν γνωρίζει , λιγα λόγια για την εταιρία: Η ιστορία ξεκινά το 1870 στο Πλωμάρι της Λέσβου.  Εκεί ο Δημήτρης Παπουτσάνης ιδρύει το πρώτο ατμοκίνητο εργοστάσιο παραγωγής ελαιολάδου. Η αγάπη του για την σαπωνοποιία και η βαθιά γνώση του για το θαλάσσιο εμπόριο, τον βοηθούν να δημιουργήσει μια ανθηρή επιχείρηση που βασίζεται στο εμπόριο σαπουνιού με λάδι ελιάς, στην ευρύτερη περιοχή.
 Το 1913 οι παραγωγικές εγκαταστάσεις μεταφέρονται στον Πειραιά και το 1965 στην κάτω Κηφισιά.  Η αλματώδης εξέλιξη της εταιρείας επισφραγίζεται το 1972 από την είσοδό της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Από το 2001 η Παπουτσάνης βρίσκεται στη Ριτσώνα Ευβοίας, στην οποία εγκαινίασε το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της, το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής σαπουνιού στα Βαλκάνια και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Μαζί με αυτό εγκαινιάζεται και μια νέα εποχή εκσυγχρονισμού και δημιουργικής πορείας της εταιρείας.
Πάμε να δούμε πώς μου φάνηκαν!

1) Aromatics αφρόλουτρο Cotton blossom
Με κρεμώδη αφρό και τόνους από άρωμα ίριδας, χαρίζει μοναδική αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα ακόμη και μετά το ντους. Παράλληλα, η περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε προσφέρει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το συγκεκριμένο το ξεχώρισα απο τα υπόλοιπα αφρόλουτρα γιατί μου έκανε εντύπωση το καθαρό άρωμα απο φρέσκο ελαιόλαδο που έβγαζε! Κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα μυριζε ολο το μπάνιο ελαιόλαδο!!! Θα το αγοραζα σίγουρα! Πολυ μυρωδάτο προιον που προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση!










2) Aromatics αφρόλουτρο Musk
Με ενα ακαταμάχητο άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης να σας συνοδεύει ακόμη και ώρες μετά το ντους, ταξιδεύει τις αισθήσεις σας ενώ περιποιείται απαλά και φροντίζει το σώμα. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε σας χαρίζει της αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες για να αποκτήσετε δέρμα υγιές και ζωντανό. Εξίσου ωραίο με το προηγούμενο , ίδια σύσταση , ωραίος αφρός !










3) Σαπουνάκι marine
Πολύ φρέσκο θαλασσινό άρωμα! Προσφέρει πλούσιο αφρό και καθαριότητα! Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλά αρωματισμένη!Είναι μια καλη εναλλακτική για όσους-ες δεν συμπαθουν τα αφρόλουτρα και ειναι πιο παραδοσιακοί!!!







4) Σαπουνάκι musk
Ακόμη ενα ωραίο σαπουνάκι που καθαρίζει πολύ καλα και μυρίζει όμορφα! Τα συγκεκριμένα σαπουνια αξίζουν πραγματικά τη δοκιμή, ειναι οικονομικα και διαρκουν για πολυ καιρο!!!









5) Αφρόλουτρο καραβάκι με χαμομήλι!
Με εκχυλίσματα χαμομηλιού να αγκαλιάζουν το δέρμα σας. Με την αγνή και πολύ απαλή του σύνθεσή περιποιείται τρυφερά ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες Χαρίζει δέρμα απαλό, γεμάτο υγεία και διατηρεί τη φυσική του ισορροπίας κάθε μέρα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο για να νιώθετε απόλυτη ασφάλεια. Είναι τόσο υπέροχο! Κάθε φορα που το χρησιμοποιώ δε θελω να βγω απο το μπάνιο! Μυρίζει υπέροχα και με χαλαρώνει! Να το δοκιμάσετε οπωσδηποτε!!!!













6) Κρέμα χεριών
Πλούσια σε εκχύλισμα ελιάς και εμπλουτισμένη με λάδι αμυγδάλου. Είναι μια αρκετά καλη κρέμα με ελαφριά υφη! Κατα την άποψη μου κάνει πολύ καλη δουλειά και προσφέρει ικανοποιήτικη ενυδάτωση ωστόσο νομίζω πως τα πολύ ξηρα χέρια δεν θα τα καλύπτει πλήρως! Παρ'ολα αυτα ειναι πολυ καλο προιον , ενυδατωνει και μυρίζει πολυ όμορφα!!!









7) Σαπουνάκι απολέπισης!
Αγνο και φυτικό σαπούνι, με πλούσια περιεκτικότητα σε κόκκους από κουκούτσι ελιάς. Απολαύστε την ξεχωριστή εμπειρία της φυσικής απολέπισης και αισθανθείτε την επιδερμίδα σας να ξαναγεννιέται. Επιπλέον, η εμπλουτισμένη με αγνό ελαιόλαδο σύνθεσή του, φροντίζει και περιποιείται σε βάθος το δέρμα σας σε όποιον τύπο και αν ανήκει.
Λοιπον, εδω υπάρχει ενας έρωτας μεγάλος!!! Το συγκεκριμένο σαπουνι απλά "δεν υπάρχει" ! Έχει μοναδική υφη , ειναι πλούσιο σε απολεπιστικους κοκκους και χαρίζει απιστευτη απολότητα! Το αγαπησα και θα το αγοράσω σιγουρα!!!! Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα υπολοιπα απολεπιστικα σωματος! Ειναι τελειο και μυρωδατο και κανει καταπληκτικα τη δουλεια του!!!

 8) Πράσινο σαπουνι με ελαιόλαδο!
Η Παραδοσιακή μας κληρονομία. Αγνό όσο το ελαιόλαδο από το οποίο γεννιέται, φροντίζει το πρόσωπο μας, τα μαλλιά μας, το σώμα μας αλλά και κάθε τι που χρειάζεται περιποίηση εδώ και ενάμιση αιώνα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο για να το χρησιμοποιείτε με απόλυτη ασφάλεια. Πολυ καλο προιον αγνό και αποτελεσματικό! Κάθε φορα που το χρησιμοποιώ στο ντουζ κρατάει τον ιδρώτα και την κακοσμία του σώματος μακριά! Ειλικρινά μιλάω...δεν ξερω πως γίνεται αυτό αλλα μετα απο κάθε χρήση ιδρώνω στο ελάχιστο!



9) Σαπουνακι γλυκερίνης κοκκινο
Χαρίζει στην επιδερμίδα τις φυσικές ευεργετικές ιδιότητες της γλυκερίνης.Κανει πολυ καλο αφρό , μυρίζει διακριτικά αλλα πολύ όμορφα και ενυδατώνει την επιδερμίδα!










10) Για το τελος άφησα το αγαπημένο μου που οπως σας είπα ξέχασα να το βγάλω φωτογραφία μαζι με τα υπόλοιπα! Η επιδερμίδα σας αξίζει τη φροντίδα του. Το Αγνό ελαιόλαδο σας προσφέρει απαλότητα, βαθιά ενυδάτωση και μια βελούδινη αίσθηση, χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Περιέχει βιταμίνη Ε,  γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Αλήθεια κάνει πολύ καλη δουλειά! Προσφέρει τη μέγιστη ενυδάτωση , δεν κολλάει και στεγνώνει σχεδον αμέσως! Εχει πολυ πρακτική συσκευασία και η ποσότητα του είναι τεράστια! Πιστευω πως είναι ενα προιόν που αξίζει να υπάρχει στα προιόντα περιποίησης καθε κοπέλας!









Αυτη ηταν η προσωπική μου γνώμη για τα συγκεκριμένα προιόντα απο την ελληνική εταιρία Παπουτσάνης! Πως σας φάνηκαν? Έχετε δοκιμάσει κάποιον προιόν αυτης της εταιρίας??? 
Ελπίζω να σας άρεσε το review και θα τα πουμε σύντομα!'
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:
* Όσα αναφέρω παραπάνω είναι η καθαρα προσωπική μου άποψη και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζεται επειδή εχω λάβει αυτά τα προιόντα δωρεάν και φυσικά δεν μου ζητησε η εταιρία να μιλησω θετικα γιαυτα! Σας ευχαριστω που διαβασατε αυτο το review!












9 σχόλια:

  1. Klassika pragmata!! :D
    oloi nomizw exoume xrhsimopoiisei sapouania kai afroloutra papoutsanis!!eidika to musk einai teleio!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται ότι όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει προϊόντα παπουτσάνης. Το θέμα είναι ότι έχουμε χρησιμοποιήσει το κλασσικό σαπουνάκι. Οτιδήποτε πέρα από αυτό, όπως το αφρόλουτρο καραβάκι με χαμομήλι και το olivia, δεν μπορώ να το βρώ στα μαγαζιά :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα που το λες ουτε κι εγω εχω εντωπισει ποικιλια προιοντων στα super markets! =/

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει προϊόντα παπουτσάνης όμως έχω ακούσει και από άλλους πολύ καλά λόγια και σίγουρα θα την τεστάρω! Το λαδάκι ξέρεις που μπορώ να το βρω και πόσο κοστίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει σε κανενα καταστημα να πουλανε το λαδακι , και γενικα δεν υπαρχει ποικιλια προιοντων αυτης της εταιριας στα super markets και ειλικρινα απορω! θα μιλησω με την εταιρια για τις τιμες και θα τις αναρτησω!

      Διαγραφή
  4. papoutsani exw dokimasei afroloutra kai sapounakia.den iksera oti exei kai krema xeriwn! enthousiastika. wraia parousiasi. Filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπέροχο review! ευχαριστούμε πολυ!!!

    εγώ έχω δοκιμάσει το λαδάκι για το σώμα και μου αρέσει πολύ! ειδικά μετά από μπάνιο!!!! όσο για το aromatics musk θέλω πολυυυυυ να το δοκιμάσω ! αγαπώ την βανίλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή