Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Panthenols Products review!!!


Γειά σας αγαπημένες!!!^^ Ελπίζω να είστε καλα!! Πρίν αρκετό καιρό, η εταιρία Panthenols μου έστειλε μερικά απο τα προιόντα της για δοκιμή, κι αφου τα χρησιμοποίησα όλα σε ικανοποιητικό βαθμό ωστε να μπορέσω να σχηματίσω γνώμη, αποφάσισα να σας πω μερικά λόγια για το καθένα απο αυτά για να γνωρίσετε τα προιόντα και για να μάθετε περισσότερα για αυτά που ίσως θα θέλατε να αγοράσετε κάποια στιγμή! 

Αρχικά να πώ οτι η Panthenols είναι ελληνική εταιρία , η οποία ιδρύθηκε το 2004 και εχει έδρα στη Θεσσαλονίκη! Παράγει προιόντα για τη φροντίδα του δέρματος που περιέχουν προβιταμίνη Β5 και λάδι ελιάς!!!

Πάμε να δουμε τα προιόντα:



Ας αρχίσω με το αγαπημένο μου απο ολα τα προιόντα που δοκιμασα! ALOE VERA GEL
ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ GEL ΜΕ ΑΛΟΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ,ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ,ΟΥΡΕΑ ΚΑΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ.
Ανακουφίζει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, μετα την έκθεση στον ήλιο και κάθε φορά που αισθάνεσθε την ανάγκη για ενυδάτωση. Χωρις parabens ,δερματολογικά ελεγμένο. Το πήρα μαζί μου στις διακοπές και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τον ήλιο! Το χρησιμοποιώ επίσης μετα το ξύρισμα και βοηθάει πάρα πολύ με τους ερεθισμούς και την ξηρότητα! Το αγαπώ γιατι ειναι πολύ ιδιαίτερο προιον , μυρίζει υπέροχα και προσφέρει τη μέγιστη ενυδάτωση και φροντίδα στην επιδερμίδα μου! 




ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ (spf 15)  ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΑΒΗΣΣΥΝΙΑΣ,
ΠΕΠΤΙΔΙΑ,ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ.
Αυτή την κρέμα την χαρακτηρίζω "'ολα σε ενα" κι αυτό γιατί εχει 4απλη δράση είναι ενυδατική,αντιρυτιδική,αντιηλιακή και αντιοξειδωτική! Εχει πολύ πλούσια υφη και ευχαριστο άρωμα! Δεν κολλάει και δεν αφήνει λιπαρότητα!  Η πλούσια συνθεση της σε ενυδατικά συστατικά, αντιρυτιδικούς παράγοντες και αντιηλιακά φίλτρα προσφέρει συσφιξη και ενυδάτωση στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα! Ο συνδιασμός των φυτικών εκχυλισμάτων και της βιταμίνης Ε προστατεύει απο τις βλαβερες επιδράσεις του όζοντος και των ελέυθερων ριζών καθυστερώντας ετσι την πρόωρη γύρανση! Μετα απο καθε εφαρμογη αισθανομαι το δερμα μου ελαστικό και βελούδινο! Την θεωρω μια ιδανικη κρέμα ημέρας με πολυ καλα αποτελέσματα!
Να τη δοκιμάσετε!!!!

Ενυδατικό κρεμοσάπουνο με ήπια αντισηπτική δράση. 
Κατάλληλο για την καθημερινή προστασία και υγιεινή των χεριών. Με ουδέτερο pH και διακριτικό άρωμα φρεσκάδας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Η εμπλουτισμένη του σύνθεση με Πανθενόλη και Λάδι ελιάς, περιποιείται τα χέρια ενώ παράλληλα διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας χωρίς να την ξηραίνει. Εχει gel υφη , κατι που μου άρεσε πολύ και δημιουργεί καλό αφρο! Και κατι που μου εκανε εντύπωση , μετα τη χρήση δεν αισθάνθηκα "τράβηγμα" της επιδερμίδας τως χεριών ουτε ιδιαίτερη ξηρότητα!


PANTHENOLS MILD CLEANSER (για πρόσωπο , σωμα και ευαίσθητη περιοχη) Είναι ένα απαλό καθαριστικό χωρίς αλκάλια και σαπόυνι κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα,εμπλουτισμένο με πανθενόλη ,ουρέα ,χαμομήλι και ελαιόλαδο.
Με ουδέτερο pH,δεν περιέχει χρώματα και αλλεργιογόνα,με ήπιο αποσμητικό sensiva για ήπια αντισηπτική δράση και αντιμετώπιση της κακοσμίας. Το χρησιμοποίησα σε πρόσωπο , σωμα και ευαίσθητη περιοχη! Η χρήση στο πρόσωπο δεν με βόλεψε ιδιαίτερα γιατι μου δημιουργούσε ξηρότητα και "τράβηγμα". Για το σωμα ηταν συμπαθητικό , αλλα δεν το χρησιμοποίησα αρκετα λόγο  του φαρμακευτικού αρωματος που έχει,( για το σωμα χρησιμοποιώ αφρόλουτρα με φρουτένια αρώματα) ! Για χρηση στην ευαίσθητη περιοχη ομως το τιμησα ιδιαίτερα γιατι μου πρόσφερε καθαριότητα και φρεσκάδα!



ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. Η εμπλουτισμένη συνθεσή της σε λάδι ελιάς,πανθενόλη και αλλαντοίνη,προσφέρει άμεση ανακούφιση στα ταλαιπωρημένα χέρια.
Η καθημερινή της χρήση διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.Μου άρεσε αρκετα σαν κρέμα! Μυρίζει ωραία , προσφέρει πολυ καλη ενυδάτωση χωρις να αφηνει λιπαρότητα , δεν κολλάει και απορροφάται εύκολα! Χαρίζει ελαστικότητα και φρεσκάδα και θα την αγόραζα σίγουρα!

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ROLL-ON. Με το συγκεκριμένο αποσμητικό μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστεί! 1ον για το υπέροχο , ξεχωριστό λεμονάτο αρωμα του και 2ον για τη διάρκεια του! Ειλικρινά διαρκεί αρκετά και σαν άρωμα και σαν προστασία! Δεν περιέχει οινόπνευμα και δεν ερεθίζει-ξηραίνει την ευαίσθητη περιοχη της μασχάλης! Ειναι απο τα καλύτερα που εχω δοκιμάσει! Αν μπορώ να βρω ενα αρνητικό θα ελεγα η συσκευασια γιατι με τη χρήση το προιον "τρεχει" με αποτελεσμα να λερωνει το καπάκι! Αλλα γενικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη ειδικα απο αποψη διάρκειας του αρώματος!


2 ΣΕ 1 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑ. Για το συγκεκριμένο προιόν δεν εχω να πω πολλα καθως δεν το χρησιμοποίησα αρκετα! Περιέχει προβιταμίνη Β5 , βρωμη , χαμομηλι και ελαιόλαδο ολα τα ευεργετικα συστατικα δηλαδη για την προστασια του δερματος και των μαλλιων του μωρου! Μυρίζει ευχάριστα-παιδικα, καθαρίζει καλα και δεν ξηραίνει!

Για το τελος άφησα μια κρέμα γενικής χρήσης για τη φροντίδα του δέρματος , ιδανική για ερεθισμένα,αφυδατωμένα και ευαίσθητα δέρματα! Τη χρησιμοποιω σε καψίματα, ερεθισμούς, εγκαυματα , μετα απο έκθεση στοη ηλιο και γενικα όπου το δερμα χρειάζεται extra φροντίδα! Πιο συχνα τη χρησιμοποιώ στο άνω χείλος μετα την αποτρίχωση και αποτρέπει τον ερεθισμό και το "κοκκινισμα". Μυριζει ευχαριστα , εχει πλούσια υφη και νομιζω πως πρέπει να υπάρχει σε καθε σπιτι για ωρα αναγκης!

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ PANTHENOLS! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ REVIEW ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΑ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΡΧΕΤΕ ΟΜΟΡΦΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ POST ΜΟΥ , ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!! 
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:


4 σχόλια:

  1. Fainontai ola polu wraia! :) Wraio review!
    Kalo Savvatokuriako!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο κι ενημερωτικό ποστ,πάντα χαίρομαι να μαθαίνω ελληνικά προϊόντα! :D Την εταιρία την ξέρω,αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα βρω πουθενά τα προϊόντα..Μήπως ξέρεις που είναι διαθέσιμα;Σε φαρμακεία μόνο; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελειο review δεν ειχα ξανα ακουσει γι αυτην την εταιρια, φαινονται ολα πολυ καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή