Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

~ Empties No 5 ~


Hello ομορφες και όμορφοι! Τί κάνετε? Ολα καλα? Ακομη ενα empties ποστ είναι εδω! Κατάφερα να τελειώσω κάποια προιόντα , κυρίως περιποίησης οπως θα είδατε και στη φωτογραφία και κλασικά σκέφτηκα να σας τα δείξω και να σας πω την ολοκληρωμένη πλεον αποψη μου για αυτά! 


Για πάμε να τα δούμε αναλυτικά:






Αφρόλουτρο απο την αγαπημένη μου πλέον εταιρία Παπουτσάνης! Ελληνικότατο προιόν και πολύ καλο! Η μυρωδιά του αναφέρει οτι είναι cotton blossom / αίσθηση απαλότητας , εγω θα έλεγα οτι μυρίζει καθαριότητα! Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι οτι το προιόν αυτο μυρίζει ΚΑΘΑΡΟ ελαιόλαδο! Καθε φορά που το χρησιμοποιούσα ήταν λες και είχα στο μπάνιο μου κανονικό ελαιόλαδο! Μου άρεσε πολύ , κάνει μπόλικο αφρό και ενυδατώνει!


Ακομη ενα αντιστοιχο αφρόλουτρο αυτη τη φορά με άρωμα βανίλια! Να τονίσω οτι παρολο που τρελαίνομαι για βανίλια το συγκεκριμένο μυριζει έντονα εως αντρικά! Ισχύουν τα ιδια με το απο πάνω , πολύ καλο αφρό και ενυδάτωση!









Τζελ καθαρισμού προσώπου απο τη Garnier! Για το συγκεκριμένο στεναχωρέθηκα λιγακι που τελείωσε γιατί ειναι πραγματικά πολύ καλό! Είναι για λιπαρές επιδερμίδες με ατέλειες και μυρίζει φανταστικά! Καθαρίζει παρα πολύ καλα το μακιγιάζ και τη μάσκαρα και μειώνει τη λιπαρότητα! Δεν ξηραίνει ιδιαίτερα και χαρίζει λάμψη! Πραγματικά μου άρεσε πολύ και θα το ξανα παρω!





Σαμπουάν κατα του φριζαρίσματος απο την Aussie ! Λοιπόν, εχω να πω οτι απο τα σαμπουάν αυτης της εταιρίας περίμενα παρα πολλά! Δυστυχως ομως με απογοήτευσαν λιγάκι γιατί για την τιμή τους δεν προσφέρουν αυτο το κάτι παραπάνω! Γενικά είναι αρκετά καλό σαμπουάν , μυρίζει ομορφα και ξεχωριστά και καθαρίζει καλα! Αλλα, με το φριζάρισμα δεν ειδα μεγαλη διαφορά...το μόνο σιγουρο είναι οτι δεν αξίζουν τα χρηματα τους! 


Εντάξει...το ξερω! Δεν υπάρχει περίπτωση να κανω empties και να μην υπάρχει και το συγκεκριμένο προιόν μεσα! Δεν θα πω πολλά, ξέρετε οτι ειναι the best για μενα και οτι το αγοράζω συνέχεια.! Πραγματικά χωρις αυτο οι μπούκλες μου είναι χαλια! Με βοηθάει στην ενυδατωση και στον σχηματισμό παρα πολυ! Απλα φανταστικό!






Τελείωσα ακομη ενα μπουκαλάκια πο το αγαπημένο μου αποσμητικό! Είναι ιδανικο για μενα και για τη μυρωδια και για τη διάρκεια αλλα και γιατι κανει την επιδερμίδα της μασχάλης ομορφη και βελτιώνει την οψη της....πολυ καλο!








Η κλασική μου αγαπη! ΒΒ απο τη Garnier για ματ αποτελεσμα,οι περισσοτερες την ξερετε και την αγαπατε οποτε δεν νομιζω οτι χρειαζεται περιγραφη!











Τελειωσα ενα σαπουνακι απολεπιστικο με ελαιολαδο και κουκουτσι ελιας απο τον Παπουτσάνη και αυτη ειναι η συσκευασια του γιατι πραγματικα δεν εμεινε τιποτα! Μου άρεσε απιστευτα το συγκεκριμενο και το ψαχνω απεγνωσμενα να το αγοράσω! Μηπως το εχετε δει σε καποιο καταστημα? Αν ναι γραψτε μου! Ειναι τελειο, εχει αρκετα σκληρους και πολλους κοκους και κανει φοβερη απολεπιση! Μυριζει τελεια και το αγαπω!


Τελειωσα και ενα αρωμα απο την Fergie για την Avon. Λεγεται Outspoken! Μυριζει πολυ ομορφα , αλλα οκ δεν ειναι κατι wow , ειναι μετριας διαρκειας και αρκετα συμπαθητικο!










 Τελος , ενα ματ ρουζ-μπρονζερ απο την Avon , δε δειχνω την αποχρωση γιατι δεν εχει μεινει ουτε γραμμαριο μεσα στη συσκευασια! Ειναι καφε-ροδακινι και εχει πολυ καλή αποδοση και διάρκεια! Το εχω αγοράσει ηδη και 2η φορα! Να το δοκιμασετε αν σας αρεσουν τα ρουζ-μπρονζερς χωρις ιχνος shimmer! 







Αυτά ηταν τα πραγματάκια που θα πάνε "στα σκουπίδια" ! Τα ευχαριστηθηκα αρκετά, τα περισσότερα απο αυτα θα τα ξανα αγοράσω! Ελπίζω να σας άρεσαν ! Πείτε μου ποιο ξεχωρισατε η ποιο εχετε δοκιμασει και εσεις! Πολλά πολλά φιλιά σε όλους-ες! Καλό βράδυ! Τα λέμε σύντομα!
P.S Δείτε 2 απο τις γάτες μου! Ηταν μαζι μου οταν εβγαζα τις φωτο για το post! <3



ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:

5 σχόλια:

  1. axouuu ti glukoules oi gatoulessssssss!! :D
    polu omorfa proionta!!Ta afroloutra einai teleia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω πολυ! Οντως τα αφρολουτρα ειναι μοναδικα! ειδικα το πρωτο που εδειξα! φιλια

      Διαγραφή
  2. Τελειες οι γατουλες, ωραια προιοντα ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα, Μητσακι! Μηπως θυμασαι ποια αποχρωση ειναι αυτο το ρουζ-μπρονζερ της Avon; Γιατι μου αρεσουν περισσοτερο τα ματ ρουζ και κυριως οι ροδακινι αποχρωσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή