Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Review για τη σειρά Keratinology απο τη Sunsilk!





 Καλησπέρα Καλησπέρα!!!
Τί κάνετε?? Ελπίζω να ειστε καλά και να περνάτε υπέροχα τις τελευταίες εβδομάδες του καλοκαιριού!!!
Πριν αρκετό καιρό...αγόρασα το σαμπουάν , την κρέμα μαλλιών και την αγωγή νύχτας απο τη σειρά Keratinology της Sunsilk !! Τα πήρα πολύ οικονομικά απο τον Μασούτη..αν θυμάμαι καλά το σαμπουάν κόστιζε 3 ευρώ , η κρέμα μαλλιών περίπου 3 και η αγωγή νυχτας..3 και κάτι!!! Δηλαδή γυρω στα 10 ευρω ολα μαζί!
Για πάμε να δουμε πως μου φάνηκαν!!





1) Σαμπουάν για εντατική αναδόμιση!!!
Είναι πολυ μικρη ποσότητα. Είναι 200 ml αλλα δεν με ενόχλησε γιατί η τιμή του είναι πολύ καλή!
Έχει ευχάριστο άρωμα και κάνει πολύ καλό αφρό!!!
Δεν μπορώ να πω οτι είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει!!
Καθαρίζει πολύ καλα και προσφέρει απαλότητα αλλα όπως πάντα...δεν βοηθάει τα δικά μου ξηρά μαλλιά και επίσης δεν βοηθάει στον σχηματισμό της μπούκλας γιατι κανει τα μαλλιά υπερβολικά μαλακά! Πιστευω πως για μια κοπέλα με ισια μαλλιά θα ηταν πολύ καλο!!! Η αλήθεια είναι οτι δεν προσφέρει εντατική αναδόμιση όπως υποστηρίζει!!!
Περίμενα κάτι περισσότερο!








2) Κρέμα μαλλιών για εντατική θρέψη!!!
Το συγκεκριμένο μου έχει αφήσει καλύτερες εντυπώσεις ! Κάνει αρκετά καλή δουλειά! Εχει ωραία υφή...οχι πολυ παχυρευστη! Αφήνει λαμπερά τα μαλλιά και ενυδατωμένα!!! Βοηθάει με τις ξηρές άκρες!!! Μου αρέσει αρκετά ...δεν ειναι και τέλειο!!!! Θα το ξανα αγόραζα!!!  Εχει ενα αρνητικό στη συσκευασία ..εχει αρκετά φαρδύ στόμιο και το το προιον τρέχει ευκολα!!! Αλλα..τί να κάνουμε? Ελπίζω να το διορθώσουνε!!!







3) κρέμα άμεσης αναδόμησης νύχτας!!!!
Το συγκεκριμένο προιόν το έχω ερωτευτεί! Πραγματικά προσφέρει στα ξηρά μαλλιά αμεση αναδόμηση , λάμψη και απαλότητα! Απο τη στιγμή που θα το εφαρμώσω , τα μαλλιά μου γίνονται μεταξένια και δείχνουν απόλυτα υγιη! Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ , και το αποτέλεσμα στα μαλλιά μου το πρωί είναι τελειο! Μου άρεσε πολυ γιατί σχηματίζει τέλεια τις μπούκλες μου και αποτρέπει το φριζάρισμα!!! Εχει υπέροχο άρωμα και πολύ προσιτη τιμη! Θα το ξανα πάρω σίγουρα!!!!






Αυτη είναι η αποψη μου για τη συγκεκριμένη σειρά! Ελπίζω να σας άρεσε και να σας βοήθησα στο να τα αγοράσετε ή όχι :D Θα τα πούμε σύντομα , ευχαριστώ που διαβάσατε αυτη την ανάρτηση!
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:
FACEBOOK | YOUTUBE | TUMBLR | BLOGLOVIN'

11 σχόλια:

  1. πολυ ενδιαφερον! δεν τα εχω δοκιμασει αλλα το 3 φαινεται τελειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw den emeina katholou ikanopoiimeni apo auti ti seira. des ki edw giati:
    http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/2013/06/review-keratinology-by-sunsilk.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το εχω διαβάσει το review σου πριν λιγο καιρό...
      σου εχω αφήσει και σχόλιο...συμφωνώ οτι με το σαμπουάν τα μαλλιά λαδώνουν πιο γρήγορα...και οτι όντως είναι ξηρά χωρίς υγρασία!!!!

      Διαγραφή
  3. έχω το 3 και ειλικρινά το έχω αγαπήσει !!!!!θέλω πολύ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα αν και τώρα έχω κολλήσει με τα gliss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραία προιοντα τα Gliss οντως...! αν θελεις τη γνώμη μου δοκιμασε μόνο την κρέμα μαλλιών...το σαμπουαν...άδικος κόπος...! Το 3 είναι πολυ πολυ καλο!!! καμια σχέση με την υπόλοιπη σειρά!

      Διαγραφή
  4. Από τα τρια, θέλω μόνο την κρέμα άμεσης αναδόμησης νύχτας να δοκιμάσω! Έχω διαβάσει αρκετά καλά γι' αυτό, παρά για τα υπόλοιπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμ...ετσι είναι! αυτο αξίζει πραγματικά! Μου φαινεται περίεργο γιατί ειναι απο την ίδια σειρά///απορω πως αυτο ειναι καλό ενω τα άλλα οχι και τοσο!!!

      Διαγραφή
  5. Και εγω εχω δοκιμασει το σαμπουαν και την κρεμα αλλα δεν μου αρεσανε καθολου!Εχω λιπαρα μαλλια και με τη χρηση τους γινανε χειροτερα!Σιγουρα δεν θα τα ξαναπαρω!

    alexasbeautycorner2.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως δεν εκανε και πολύ καλή δουλειά η Sunsilk...
      ελπίζω να τα βελτιώσουν στο μέλλον!!!!

      Διαγραφή
  6. Την εχω δοκιμασει την σειρα και δεν με πολυ ενθουσιασε αλλα η κρεμα νυχτας την λατρευωωωω πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα προιοντα που εχω δοκιμασει ποτε, δεν την αλλαζω με τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή