Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

~Empties No 4~

Γειά σας αγαπημένοι και αγαπημένες!!! Όλα καλα??? Τελειώνει σιγα σιγα το καλοκαιράκι μας και στεναχωριέμαι αρκετα! Τελειωσα τον τελευταίο καιρό κάποια προιόντα...και είπα να σας να δείξω..κλασικά.... =) Για να δούμε....


 

1) Υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή απο την εταιρία Lactacyd!
Ενταξει..δεν εχω να πω και πολλά...πολυ καλο προιόν...με ωραιο άρωμα...καθαριζει πολυ καλά! Είναι πολυ οικονομικό και σε πολύ καλη ποσότητα! Σιγουρα θα το ξανα αγοράσω...














2) Φακελάκια για κρυο τσάι απο τη Lipton με γευση ροδάκινο!
Ειλικρινά ενθουσιάστηκα με αυτό το προιόν. Περιέχει 8 φακελάκια με τα οποία εγω εφτιαξα 16 ποτήρια τσάι συνολικά! Εχει πολύ τέλεια γευση και είναι πολυ οικονομικό!!!! Και το καλύτερο??? Μόνο 5 θερμίδες το ποτήρι!!! Το αγαπώ! Εχω πάρει ηδη και σε άλλη γευση , και μελλοντικά θα σας πω τη γνωμη μου! 










3) Κρέμα - Gel προσώπου απο την Avon με αγγούρι και πράσινο τσάι!!! Παρόλο που είναι κρέμα ημέρας , εγω τη χρησιμοποιούσα τη νύχτα γιατί εχει αρκετά παχύρευστη υφή και εμφανίζει λιπαρότητα ! Μου άρεσε παρα πολύ...μυρίζει καταπληκτικά...και ενυδατώνει υπέροχα! Το πρωι που ξυπνούσα η επιδερμίδα μου ήταν πολύ απαλή και ενυδατωμένη...! Μου άρεσε πολυ και η υφη της που ηταν σε μορφή τζελ...είναι και πολύ οικονομική! Να τη δοκιμάσετε!!








4) Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ απο τα Lidl!
Κορίτσια...εχω ερωτευτεί αυτα τα μαντηλάκια...κάνουν καταπληκτική δουλεια...μυρίζουν υπέροχα...και καθαρίζουν φανταστικά!!!! Παρόλο που είναι οικονομικά..δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα ακριβότερα!!!! Θελω να τα ξανα παρω σίγουρα!!!!!







5) 3 σε 1 καθαριστικό - πηλινγκ - και μασκα προσώπου απο την Avon!  Εγω για πηλινγκ το αγόρασα είναι η αλήθεια, κι ετσι το χρησιμοποιησα! Συμπαθητικο είναι...αλλα οχι κατι το ξεχωριστο!! Είναι αρκετά οικονομικό και κανει ικανοποιητική απολέπιση!












6) Πηλινγκ σώματος με άρωμα φράουλα (πάλι) απο την Avon! Καταπληκτικό προιόν...! Μυρωδιά απιστευτη! Σου έρχεται να το φας!!!! Εχει τελεια υφή , με πολλούς και διακριτικούς κόκους που προσφέρουν υπέροχη απολέπιση!!! Κυκλοφορεί και με άρωμα βανίλια...και θελω σιγουρα να το δοκιμάσω! Τελειο!!!!










7) Ρουζ απο την αγαπημένη essence στην απόχρωση 10 adorable .
Απο τις πιο υπέροχες αποχρώσεις που εχω χρησιμοποιήσει!!! Κατάλληλο για πρωινο μακιγιάζ αλλα και για διακριτικό βραδινο!
Ροζ απόχρωση με ελάχιστο σίμερ! Πολύ καλη διάρκεια~!  Μου άρεσε πολύ και θα το ξανα πάρω σίγουρα!





8) Για το τελος άφησα ενα προιον που σας το εχω δείξει 1000 φορες και θα το δείτε άλλες τόσες! Το εχω ερωτευτεί...και εγω και τα μαλλιά μου! Επειδή εχω αρκετα ξηρα και ταλαιπωρημένα μαλλιά , φριζάρουν αρκετά και οι μπούκλες μου δεν εχουν καλο σχημα...μεχρι που ανακάλυψα το συγκεκριμένο προιον που με βοηθάει απιστευτα! Ενυδατώνει υπέροχα τα μαλλιά μου και αποτρέπει το φριζαρισμα! Εχω τελειώσει ηδη 4-5 και εχω ακομη 2!!! <3










Αυτά λοιπόν!!! <3 Ελπίζω να σας άρεσε αυτο το post!
Θα περιμένω να μου πείτε στα σχόλια αν εχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προιόντα που σας έδειξα
ή αν θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο!!! Θα τα πούμε σύντομα!!!! <3 Μην ξεχνάτε να πάρετε μερος στο giveaway που τρέχει με δώρο τα υπέροχα δάκρυα ομορφιάς!!! Θα βρείτε πληροφορίες πανω δεξιά στη σελίδα μου!! Θα χαρω πολυ να δω συμμετοχες!!! =)
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:
FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE | BLOGLOVIN

8 σχόλια:

  1. Τα περισσότερα τα έχω δοκιμάσει κι εγώ! Το γαλάκτωμα της sunsilk σου το έχω ξανά γράψει, το λατρέυω! Κι εμένα μου τελειώνει και θα το ξανά αγοράσω! Τα μαντηλάκια από τα Lidl, τα έμαθα από εσένα και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη κι εγώ, αν και δεν το περίμενα πως θα είναι τόσο καλά!
    Εγώ είχα πάρει το πίλινγκ με βανίλια από την Avon και μου άρεσε αρκετά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν τα μαντηλάκια! Κι εγω ενθουσιάστηκα!!!!
      οσο για το sunsilk απλα ΕΡΩΤΑΣ!!!! ΧΙΧΙ
      φιλιααααα

      Διαγραφή
  2. το πιο αγαπημένο μου απόσα έδειξες είναι το τσαί έχω πάρει όλες τις γεύσεις,είναι απίθανο!!!το μ΄νο που δε μου άρεσε καθόλου είναι η κρέμα τζελ και για μένα δυστυχώς είναι από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει!από τα υπόλοιπα δεν έχω δοκιμάσει κάτι@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τσαγάκι φοβερο!!! =)
      αληθεια δεν σ άρεσε η κρέμα?
      εμενα με βολεψε...αλλα...μονο για νυχτα!

      Διαγραφή
  3. to adorable to latreuw k gw!
    oso gia to scrub apo avon, para ppolu kalo!egw twra teleiwnw auto me ti vanillia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ωραιο το post σου!Ομολογω οτι δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τα παραπανω!Σιγουρα ομως θα ψαξω τα μαντηλακια ντεμακιγιαζ και το πηλινγκ απο Avon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή