Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

~~Review για κάποια προιόντα απο τη Garnier!!!~~



Hello Girls & Boys !!!! Ολα καλάάά??? Εμείς εδω , σήμερα ησυχάσαμε κάπως απο τους σεισμούς...και παρακαλάμε να μην συνεχιστουν! Πριν αρκετό καιρό, αγόρασα κάποια προιόντα απο την αγαπημένη εταιρία Garnier και αφου τα εχω δοκιμάσει ήδη αρκετά ηρθε η ωρα να σας πώ την άποψη μου!!!!! 

 Αναζωογονητικό Gel καθαρισμού για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ατέλειες! 
Περιέχει εκχυλίσματα απο γκρέ'ι'πφρουτ , ρόδι και βιταμίνη E ...!
Μυρίζει υπέροχα και καθαρίζει ακόμη πιο υπέροχα! Περιέχει σαλικυλικό οξύ το οπόιο καθαρίζει τους ρύπους και συσφίγγει τους πόρους κι έτσι μειώνει την εμφάνιση ατελειών!!!
Το λάτρεψα απο την πρώτη στιγμη! Κάνει πολύ καλό αφρό, ακόμη κι αν πατήσεις μονο μια φορά την αντλία ... είναι αρκετό για να εξαφανίσει κάθε ίχνος μακιγιάζ ! Μόλις το ξεπλένεις νιώθεις το πρόσωπο σου δροσερό και πεντακάθαρο ! Χρησιμοποιωντας το 3 βδομάδες παρατήρησα την επιδερμίδα μου πιο λαμπερή , αναζωογονημένη και με λιγότερη λιπαρότητα! Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι οτι μειώνει την λιπαρότητα στον επιθυμητό βαθμό και παράλληλα δεν ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα , κάτι που το έψαχνα καιρό σε κάποιο καθαριστικό! Πιστευω οτι ταίριαξε 100% με την επιδερμίδα μου και της προσφέρει ακριβώς αυτά που χρειάζεται! Θα το αγοράσω ξανα σίγουρα καθως το θεωρώ ιδανικό!!!  Κοστίζει περίπου 5 ευρώ και είναι 200ml.

 Απαλή λοσιόν με βιταμίνες και τριαντάφυλλο για προστασία . Τονώνει και απαλύνει την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη για ξηρή επιδερμίδα. Την προτίμησα για να τη χρησιμοποιώ μετα το παραπάνω καθαριστικό , για εξισσορόπηση καθως το δερμα μου είναι μεικτό! Ενυδατώνει παρα πολυ καλά και καθαρίζει κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπου που έχουν μείνει στο πρόσωπο! Αγαπώ πραγματικά το άρωμα της, μυρίζει τριαντάφυλλο το οποίο τελευταία αγαπώ ιδιαίτερα! Ταυτόχρονα προστατευεί και φροντίζει απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα χωρις να τη βαραίνει και να την ερεθίζει! Μου άρεσε πολύ!!!!

    
Κρέμα σώματος άμεσης επανόρθωσης για πολύ ξηρη επιδερμίδα με βούτυρο Καριτέ. Πολύ ωραια υφή και τέλειο , διακριτικό άρωμα! Ισχυρίζεται οτι μετά απο 4 εβδομάδες χρήσης
βοηθάει την επιδερμίδα να μένει ενυδατωμένη μέχρι και 7 μέρες μετα την τελευταία εφαρμογή. Εγω θα σας πώ οτι δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο καθώς μερα παρα μερα κάνω μπάνιο και την χρησιμοποιώ...! Μπορώ να πω ομως με σιγουριά οτι ενυδατώνει πραγματικά πολύ καλα και όντως η ενυδάτωση παραμένει και τη δευτερη μερα της εφαρμογής!
Αγάπησα την υφή της γιατί είναι ιδανική, ουτε βαριά ουτε λεπτόρευστη και απλώνεται πανεύκολα χωρίς να κολλάει! Λάτρεψα το άρωμα της γιατί είναι διακριτικό και παράλληλα μυρωδάτο και διαρκεί αρκετά...εως και 5-6 'ωρες μετα την εφαρμογή!!!! Κοστίζει 4,50 ευρώ και είναι 300ml! Σίγουρα θα την ξανα προτιμήσω , και θέλω να δοκιμάσω και τις άλλες μυρωδιές!



Αυτά ηταν τα προιόντα τα οποία δοκίμασα τον τελευταίο καιρό απο την αγαπημένη μου Garnier και η αλήθεια είναι οτι είμαι πολύ εμθουσιασμένη με ολά! Εσεις έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν αυτής της εταιρίας!!??? Ποιό είναι το αγαπημένο σας? 
Σας αφήνω και θα τα πούμε σύντομα! Πολλα πολλά φιλιά σε όλους και σας ευχαριστώ!!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:


6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία όλα! Γενικά λατρεύω τα προίόντα της Garnier! Εγώ χρησιμοποιώ το αφρό καθαρισμού (είναι εξαιρετικό)αλλά και το gel θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω! Φιλιά κουκλίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγω γενικά λατρευω τη Garnier! Είναι πολύ καλη εταιρία!!!
      Τα φιλιά μου και σ'εσένα!!!!!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει τη κρέμα σώματος την έχω δοκιμάσει σε όλες τους τύπους της! Κ ω ναι το κάνει αυτό με τις 7 ήμερες! Μπορεί να μην είναι το δέρμα τόσο ενυδατωμένο όσο την πρώτη μέρα αλλά παραμένει εξίσου τη δεύτερη! Νομίζω η Garnier τα τελευταία χρόνια επέστρεψε δυναμικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η garnier ειναι απο της αγαπημενες μου εταιρειες, φοβερα προιοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αααχ πόσο ωραίο review!!!! ευχαριστούμε πολυ! δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτα αλλα νομίζω πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή