Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Biomaris products review!!!!


Γειάάά σαςςς!!!! Τί κάνετε ??? 
Εμένα με πονάει λιγο το κεφάλι μου....μάλλον μας χτύπησε η απότομη ζέστη στο κεφάλι! :P
Πριν λίγο καιρό η εταιρία Biomaris μου έστειλε αρκετά δειγματάκια απο διάφορα προιόντα για να δοκιμάσω! Κι αφού λοιπόν τα δοκιμάζω εδω και καιρό, ηρθε η ωρα να σας πώ την άποψη μου!!!
Αρχικά, για οσους δεν γνωρίζουν η εταιρεία GOUMAS WELLNESS ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της αισθητικής, της ιατρικής αισθητικής και του Spa .Το δίκτυό μας επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα και περιλαμβάνει ινστιτούτα αισθητικής, ιατρεία, ξενοδοχεία, Spa και χώρους ευεξίας.

Πάμε να δούμε τώρα τα προιόντα:
Χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ετσι θα τα χωρίσω κι εγω και θα σας μιλήσω για όσα προιόντα εχω δοκιμάσει απο καθε σειρά.

Young Line

Σειρά περιποίησης της νεανικής επιδερμίδας, που βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας ενώ παράλληλα καθαρίζει απαλά και περιποιείται σε βάθος.
Δραστικά συστατικά: θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, έλαιο a-bisabolol, ψευδάργυρος, χαμομήλι, σαλικυλικό οξύ, σύμπλεγμα από άργιλο, μικρόκοκκοι από μπαμπού.

 1) Fresh face peeling
Το συγκεκριμένο peeling μου άρεσε παρα πολυ.
Έχει πολυ ευχάριστη μυρωδιά . Είναι διάφανο,παχυρευστο τζέλ με μικρούς γαλάζιους κόκκους σαν κομφετί. Περιέχει πάρα πολλούς κόκους και η απόλεπιση που κάνει είναι πολή καλή! Κατα τη χρήση , αφήνει μια αίσθηση δροσιάς που μου άρεσε πολυ! (Στο χθεσινο post για τα προιοντα της Loreal σας έδειξα το peeling της εταιρίας που είναι πολυ καλο dupe για αυτο το peeling)





2) Active cleansing gel
Είναι τέλειο. Έχει υπέροχη θαλασσινή μυρωδιά! Κάνει σχετικά λίγο αφρό αλλα ο καθαρισμός που προσφέρει είναι φανταστικός!!! Δημιουργεί ενα μικρό κάψιμο στην επιδερμίδα αλλα πολυ διακριτικό . Το αποτέλεσμα του είναι εξαιρετικό και αφήνει το πρόσωπο απιστευτα απαλό!!!









3) Marine active mask
Έχει αρκετά καλή υφη αν και είναι αρκετα κρεμώδης για τα γούστα μου! Το άρωμα και αυτου του προιόντος μυρίζει θάλασσα , οπως μυρίζει ολη η σειρά!!! Αφήνει λαμπερη την επιδερμίδα και προσφέρει ενυδάτωση και καθαρισμό!!!











4) 24 h anti shine cream
Αυτή η κρέμα είναι έρωτας!!!! 
Δεν είναι καθόλου λιπαρή και αφήνει ματ αποτέλεσμα! Ενυδατώνει την επιδερμίδα όσο χρειάζεται και κρατάει μακρια τη λιπαρότητα για αρκετές ωρες!!!!







Aroma Thalasso line


Συνδυασμός αρωματοθεραπείας και θαλασσοθεραπείας.
Δραστικά συστατικά: φυσικά αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, θαλάσσια άλατα και εκχυλίσματα φυκιών, έλαιο jojoba και έλαιο avocado.



5) Aroma thalasso shower gel vital
Τέλειο τέλειο τέλειο άρωμαααα!!! Πορτοκαλάκι μυρωδάτο!!! Κάνει υπέροχο αφρό και καθαρίζει παρα πολύ καλα την επιδερμίδα! Ξεπλένεται ευκολα και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα ενυδατωμένη και καθαρη!!!
6) Aroma thalasso body milk fresh
Μοσχοβολιστό άρωμα λεμονάκι - μη λιπαρή λεπτόρευστη υφή που απλώνεται ευκολα!
Εχει σχετικά καλη διάρκεια αλλα οχι αυτη που περίμενα!!!!!!









Classic Line


Σειρά που προσφέρει εξαιρετική περιποίηση και προστασία από τις αρνητικές περιβαλλοντολογικές επιρροές, μέσω του σωστού καθαρισμού και την βοήθεια μετάλλων και ιχνοστοιχείων.
Δραστικά συστατικά: θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλάσσιο κολλαγόνο, ειδικό θαλασσινό αλάτι, θαλασσοσφαιρίδια, χαβιάρι, DNA από αυγά σολομού, αλόη, έλαιο από αβοκάντο, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, squalane, αμυγδαλέλαιο, χαμομήλι, μέλι, eucerin, λιποσώματα, ελαιόλαδο, παπάγια, προβιταμίνη Β5, έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο.

7) Collagen mask
Δεν μου άρεσε και πολύ η συγκεκριμένη μάσκα. Η υφή της είναι πολύ κρεμώδες και διάφανη και σχεδον εξαφανίζεται σε επαφη με την επιδερμίδα! Δεν ταίριαξε με το δερμα μου!











8) Hydro intense cream
Δεν με ξετρέλανε ουτε η συγκεκριμένη κρέμα! Τη βρήκα σχετικά λιπαρή και πολύ βαριά για τα γούστα μου!!! Απ'ότι φαίνεται δεν μου ταίριαξε η συγκεκριμένη σειρά!!!










9) Kaviar gel
Γιαυτό το προιον δεν μπορω να πω και πολλά γιατι η ποσοτητα που περιείχαν τα δείγματα ηταν μηδαμινή και δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολλά.










Φροντίδα σώματος


Προϊόντα με θαλάσσια άλατα και περιποιητικά έλαια με καταπραϋντικά δραστικά συστατικά.
Δραστικά συστατικά: ιχνοστοιχεία, μεταλλικά στοιχεία.



10) Shower peeling
Ενα πολύ καλο προιόν , πολυ επαγγελματικό! Εχει πολυ ωραία υφη και είναι πλούσιο σε κόκκους γεγονός που το βοηθάει να κάνει τελεια απολέπιση! Είναι παράλληλα πολυ απαλό για την επιδερμίδα! Το μόνο αρνητικό είναι το άρωμα του , πολύ έντονο ...σαν αντρικό!




11) Bath and Body oil
Λοιπόν το συγκεκριμένο προιόν με δίχασε. Ενω μου άρεσε παρα πολύ η ενυδάτωση του και η υφη του....γιατί δεν είναι λιπαρό και κάνει πολύ καλη δουλειά δεν μπορώ με τίποτα να αντέξω τη μυρωδιά του. Γενικά εχω ευαισθησία στις έντονες μυρωδιές, μου προκαλούν πονοκέφαλο , έτσι λοιπόν...εγινε και μ'αυτο το λαδάκι









Rich Care Line


Σειρά για την περιποίηση της ώριμης, απαιτητικής επιδερμίδας, που ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων και μειώνει την δημιουργία ρυτίδων.
Δραστικά συστατικά: θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλάσσιο πλαγκτόν, έλαιο πανθενόλης, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, λιποσώματα ASC-III, έλαιο από αβοκάντο, βιοσακχαρίτης , συνένζυμο Q10, φυτοστερόλες.


12) eye cream
Μου άρεσε παρα πολύ , είναι μια πολύ καλή κρέμα ! Έχει ελαφριά υφη χωρις άρωμα , ενυδατώνει άριστα την περιοχή των ματιών χωρις να προκαλεί καθόλου τσούξιμο . Δεν κολλάει καθολου. Τη χρησιμοποίησα καθε βράδυ για αρκετές μερες και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη!!!









Make up products



13) Για το τέλος άφησα το πιο ΥΠΕΡΟΧΟ προιον απο όλα!!! Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το συγκεκριμένο make up!!! Ίσως το καλύτερο make up που έχω χρησιμοποιήσει ποτε!!!! Πουδρένια υφή και το πιο υπέροχο ματ αποτέλεσμα! Καλύπτει τέλεια χωρίς να φαίνεται βαρύ! Έχει φοβερή διάρκεια και κρατάει το πρόσωπο όμορφο και ματ για 10 ωρες!!!! Χωρις υπέρβολη ΤΕΛΕΙΟ !!!!! Υπέροχη διάρκεια και επαγγελματική κάλυψη!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!





ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ BIOMARIS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ REVIEW! ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ???? ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!
 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:








4 σχόλια:

  1. uperoxaaaaaaaaaaaaa!!ta dokimazw ki egw autes tis meres kai suntoma tha kanw review!!!!!!!
    m'aresan ta perissotera!
    filakia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ps.sumfwnw gia to arwma!!exw grapsei kai egw idi stis simeiwseis mou oti mou 8umize antriki kolwnia...den mou arese :( oute to ladaki :(

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστω πολυ πολυ! Οντως το άρωμα είναι πολυ εντονο και δεν αντεχεται!!!!! δυστυχως....! Φιλάκιαααα <3

      Διαγραφή
  2. Δήμητρα καλημέρα!!

    Ευχαριστούμε πολύ για το review σου!! Θα θέλαμε απλά να σε ενημερώσουμε ότι ο λόγος που η Collagen Algae Mask σχεδόν εξαφανίζεται, είναι επειδή το δέρμα την απορροφά αμέσως. Μετά από peeling, το δέρμα μας έχει ανάγκη από θρεπτικά συστατικά. Η Collagen Algae Mask είναι γεμάτη από θρεπτικά συστατικά, γι'αυτό και όταν πάμε να ξεπλύνουμε τη μάσκα, βλέπουμε ότι έχει σχεδόν εξαφανιστεί!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή