Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

~ Summer Wishlist Part 2 ~

Γειά σας! Πόσο ζέστη κάνει σήμερα? Αλλωστε ξεκινησε και επίσημα το καλοκαιράκι ! 21 Ιουνίου η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου!!!
Γιαυτό κι εγώ είπα να σας δείξω το δευτερο μέρος με τα προιόντα που θέλω να αποκτήσω για το καλοκαίρι! Για να τα δουμε!!!!

1) Άρωμα καρύδας απο την εταιρία Tiare Tahiti (είναο γνωστή για τα λαδάκια της), πιστευω πως δεν είμαι η μόνη που κάθε καλοκαίρι θέλει να μυρίζει καρύδα!!! :)

2) Η διάσημη πλεον μάσκαρα της Avon , που είναι τόσο ξεχωριστή, θα ήθελα πολυ να την δοκιμάσω κι εγω, κυριως στην μπλέ απόχρωση που κυκλοφορεί!!!!

3) Το λαδάκι για τα μαλλιά της Loreal!!! Εχει κυκλοφορήσει εδω και αρκετό καιρο, ωστόσο τωρα τελευταία έτυχε να δοκιμάσω κάποια δείγματάκια , μου άρεσε παρα πολύ και θέλω το Full size!

4) Λαδάκι σώματος και μαλλιών απο την ίδια εταιρία που σας ανέφερα στο νούμερο 1! Με άρωμα βανίλια....απο τώρα φαντάζομαι την υπέροχη μυρωδιά του!!!

5) Νεα κυκλοφορία απο την Avon , η συγκεκριμένη σειρά planet spa με βουτυρο καριτέ περιλαμβάνει μάσκα μαλλιών , πίλινγκ για χέρια και πόδια και κρέμα για τα πόδια , τα χέρια και τους αγκώνες! 

6) Κρέμα για τα πόδια (παλι) απο την Avon! Με καταπληκτικό άρωμα πορτοκάλι - κανέλα! Τη θεωρώ απαραιτητη για το καλοκαίρι!!

Αυτά απο μένα! έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα παραπάνω προιόντα? Αν ναι θα χαρω πολύ να μου πείτε τις εντυπώσεις σας κάτω στα σχόλια!!! Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στο καινούριο μου giveaway σε συνεργασία με την dust& cream με δώρο 8 προιόντα! Για περισσότερες λεπτομέρεις πατήστε ΕΔΩ !!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:


4 σχόλια:

  1. tin mascara tin avon tin exw!!kai dinw kai mia ston diagwnismo sto blog mou!!
    to monoi tiki oil 8elw ki egw poluuu na to dokimasw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα!!
    Την μασκαρα και λαδακι για τα μαλλια τα εχω και εγω μου αρεσουν πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή