Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Preferiti di Giugno / Favoritos de junio ή αλλιώς αγαπημένα Ιουνίου :D

Salve! Hello! Όλα καλα???? Τί κάνετε?
Δυστυχώς Δυστυχώς Δυστυχώς ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού τελείωσε!!! Και ξέρετε τί με στεναχωρέι πιο πολύ? Οτι ακόμη εδω στην πόλη μου δεν ζεσταθήκαμε αρκετά! Ειδικά τις τελευταίες μέρες ο καιρός είναι οτι να ναι! Στο θέμα μας,  Όπως κάθε μήνα , υπάρχουν κάποια προιόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο και με βόλεψαν πιο πολύ απο κάποια άλλα! Για πάμε να τα δούμε:
1) Face Finity make up απο τη Max factor! Ξέρω οτι ίσως κάποιες απο εσας θα σκεφτείτε: " Αυτή η κοπέλα όλο το χειμώνα χρησιμοποιούσε BB creams και τώρα που είναι καλοκαίρι και όλες προτιμάμε ανάλαφρο μακιγιάζ, χρησιμοποιεί make up" ! Θα σας πώ όμως, οτι αυτό το μήνα έβγαλα αρκετά σπυράκια, και δεν ξέρω γιατί! Νομίζω κάποιο προιόν δεν μου ''εστρωσε''! Ετσι λοιπόν χρειαζόμουν extra κάλυψη...! Πολύ καλο προιόν με καλή διάρκεια!



2) Το ξέρω , το ξέρω! Έχετε βαρεθεί να βλέπετε το συγκεκριμένο προιόν απο μενα! Τί να κάνω ομως που το λατρέυω!?!? Ειλικρινα δεν ζω χωρις αυτό! Εχω τελειώσει ήδη 5 μπουκάλια και προχθές αγορασα αλλα 2! Το χρησιμοποιώ μετά απο κάθε λούσιμο σε νωπά μαλλιά και πραγματικά τα ενυδατώνει φοβερά και κάνει τις μπούκλες μου όμορφες! Αφήστε που κοστίζει μόνο 2,50 ευρω και περιέχει 200 ml




3) Μάσκαρα απο την Essence "Get Big Lashes" Μου αρέσει πολύ πολύ , δίνει μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες μου και δεν βαραίνει! Θα ήθελα όμως να μην είναι τόσο υγρή γιατί μουτζουρώνει εύκολα! Έχει τρίχινο βουρτσάκι , με καμπύλη, απο τα αγαπημένα μου βουρτσάκια δηλαδη!!!







4) παλετίτσα με 12 σκιές απο τη Glamorous! Δεν θα σας κουράσω, σας εχω ξανα μιλήσει για τιε παλέτες αυτές! Μου αρέσει πολύ, με κ βολέυει απιστευτα! Καλή διάρκεια και απόδοση! Θα ήθελα να πάρω κι άλλες αποχρώσεις! Και κοστίζει 1 ευρω εεε!!!









5) Αντιλιακό προσώπου απο την Avon με δείκτη προστασίας 30! Απαραίτητο για το καλοκαίρι! Το συγκεκριμένο μου αρέσει γιατί έχει ευχάριστη υφή , απλώνεται εύκολα και το πιό σημαντικό? δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα , καθόλου όμως! Με ελάχιστη διάφανη πούδρα είστε οκ!











6) Λαδάκι σώματος απο την αγαπημένη μου Bioten με άρωμα μανταρίνι και Ginger! δεν περιέχει parabens! ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ
ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΩΜΑ
ΤΕΛΕΙΑ ΥΦΗ
ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ
ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ
ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩ!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΥΡΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!








7) Αποσμητικό pearl beauty απο τη Nivea! Το προιόν αυτό είναι all time classic για μένα. Το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια! Μυρίζει πολύ ευχάριστα και πραγματικά αφήνει όμορφη την επιδερμίδα!













8) καλυπτικό στικ για τα σπυράκια απο τη Lavera! Σας έχω μιλήσει πολύ πρόσφατα για το συγκεκριμένο προιόν ΕΔΩ .
Το αγαπώ ιδιαίτερα γιατί είναι 2 σε 1...καλύπτει τα σπυράκια και ταυτόχρονα βοηθάει στην απομάκρυνση τους καθώς η σύνθεση του είναι σχεδιασμένη να ξηραίνει τα σπυράκια! Αυτό το μήνα το κατα ευχαριστήθηκα!









9) Τέλος , κράγιον απο την οικονομική σειρά color trend της Avon στην απόχρωση Pink Sunrise! Σας έχω ξανα πεί οτι το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μου nude ! Είναι το δευτερο που τελειώνω και έχω αλλα 2 back up! Αυτό το μήνα το χρησιμοποίησα αρκετά γιατί συχνά έκανα ενα απαλό smokey στα μάτια μου , και ταίριαζε πολύ!






Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα προιόντα για τον μήνα Ιούνιο! Έχετε δοκιμάσει κάποιο? Ελικρινά με ενδιαφέρει να διαβάσω και τη δική σας άποψη! Ποιό βρήκατε πιο ενδιαφέρον?? Σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά για την υποστηριξη! Στέλνω 255 φιλιά , ενα για τον καθένα σας! <3
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:
FACEBOOK | BLOGLOVIN' | TUMBLR | YOUTUBE

10 σχόλια:

  1. Α!Όλα πολύ όμορφα!Ήθελα να μου πεις αν το αντηλιακό προσώπου έχει χρώμα και πόσο περίπου κοστίζει;(Αν θυμάσαι βέβαια)
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώώώ!!! Οχι δεν έχει χρώμα το συγκεκριμένο ...
      δεν θυμάμαι πόσο το είχα πάρει..πάντως στον κατάλογο που ισχύει
      τώρα κοστίζει 5,90!!!

      Διαγραφή
  2. Και ότι τα γλυκοκοίταζα τα αντηλιακά της Avon.. Σίγουρα δεν αφήνει λιπαρότητα ε? Γιατί δεν αντέχω αυτήν την γυαλάδα καλοκαιριάτικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι οτι αφήνει λιγότερη λιπαρότητα απο άλλα που εχω χρησιμοποιήσει! Απο οτι βλέπω ομως στον κατάλογο της avon που ισχύει τώρα , υπάρχει ακόμη ενα αντιλιακό προσώπου απο την ίδια σειρά με mattifying αποτέλεσμα .... γράφει: " αντιλιακή λοσιόν με spf 30 με μεταλλικά αντιλιακά φίλτρα που μειώνει τη γυαλάδα!" πιστευω αυτο είναι οτι πρέπει!! 5,90 κοστίζει τωρα!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφα όλα! Το 2 είναι και δικό μου λατρεμένο και ειδικά τώρα το Καλοκαίρι το χρησιμοποιώ συνέχεια! Το συγκεκριμένο λαδάκι σώματος της bioten δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά το άλλο με τη Λεβάντα που το λατρεύω! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω! Αχ αυτο το 2 το εχω αγαπήσει!!!!
      Δυστυχώς δεν μου αρέσει καθόλου το άρωμα της λεβάντας!
      φιλάκιααα mary!

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια φαινονται ολα ^_^, τελικα μονο εγω χαιρομαι που τελειωσε ο Ιουνιος :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου! Εχω δοκιμασει και εγω το 2 και το 4. Το 4 δεν μου αρεσε καθολου. Δεν εχει καθολου καλη αποδοση και διαρκει ελαχιστα, οσο για το 2 μου αρεσε αρκετα γιατι κανει πολυ απαλα και αναλαφρα τα μαλλια μου αλλα δεν κάνει τοσο "καλες" τις μπουκλες μου οσο περιμενα αλλα καπως κυματιστες...παρ' ολα αυτα συνεχιζω να το χρησιμοποιω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αλήθεια είναι οτι χωρις primer δεν βάφουν και δεν διαρκούν...εγω χρησιμοποιώ primer πάντα...κι ετσι έχω τη μέγιστη απόδοση και διάρκεια και είμαι ευχαριστημένη !!! αχ το αγαπώ αυτο για μπούκλες!!!

      Διαγραφή