Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

!!!!! Lavera Products Review !!!!!



Hello Friends!!!! Να 'μαι πάλι!!! Πριν απο αρκετό καιρό η εταιρία Lavera μου έστειλε κάποια πραγματάκια για δοκιμή και αφου τα δοκιμασα αρκετά ηρθε η ώρα να σας πω την αποψη μου!!!
Για όσους δεν γνωρίζετε την εταιρία αυτή πάμε να δουμε μερικές πληροφορίες:
lavera- «η αλήθεια»
Η εταιρία βιολογικών καλλυντικών lavera (από την λατινική λέξη "la vera" που
σημαίνει «η αλήθεια») ιδρύθηκε από τον Thomas Haase, έναν άνθρωπο με όραμα
που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής
του. Καθώς από παιδική ηλικία έπασχε από νευροδερματίτιδα, ξεκίνησε από πολύ
νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και έτσι
ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο
δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία Laverana και εισήγαγε την μάρκα lavera στην
αγορά.

Αρχικά θέλω να τους ευχαριστήσω για τα προιόντα αυτά, και για την ευκαιρία που μου δωσανε για giveaway με τα προιοντα τους ετσι ωστε να μπορέσει να τα δοκιμάσει κάποιος απο εσας! 
 πάμε όμως να δουμε τί μου στείλανε:





Αυτά είναι τα full size προιόντα που παρέλαβα
...μου στειλανε και αρκετα δειγματάκια αλλα επειδή όλα ητανε για 1-2 χρήσεις δεν κατάφερα να σχηματίσω αποψη κι ετσι θα σας γράψω μόνο για τα full size προιόντα- αυτά που φαίνονται στην εικόνα-! Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι μου άρεσε αρκετά μια κρέμα προσώπου με τριαντάφυλλο , απο τα δειγματάκια και θα ήθελα να την αγοράσω σε κανονική συσκευασία!















Πρώτο προιόν για το οποίο θα σας μιλήσω είναι μια κρέμα σώματος με εσπεριδοειδή απο τη σειρά body spa! Αυτή η κρέμα ηταν έρωτας με την πρώτη μυρωδιά <3 Μυρίζει περισσότερο λεμόνι, αρκετά εντονο άρωμα μπορώ να πω...εμένα μου θυμίζει γλυκό λεμόνι ή λεμόνι με ζάχαρη!!! Έχει αρκετά καλη υφή, που δεν κολλάει! Ενυδατώνει ικανοποιητικά και δεν αφήνει λιπαρότητα! Η μυρωδιά της κρατάει 2-3 ώρες! Δεν είναι πολύ παχιά αλλα ουτε και ρευστή...είναι ιδανική! Το μόνο αρνητικό είναι οτι όταν απλώνεις την κρέμα αρχικά ασπρίζει λιγο ωστόσο μετά απο λίγο είναι οκ!!! {Εδωσα το αντίστοιχο αφρόλουτρο σε giveaway}










Δευτερο προιόν είναι ενα Φυσικό κονσίλερ για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια κι ερυθρότητα. Μου άρεσε αρκετά, έχει ωραία υφή και άρωμα! Πιο συχνα το χρησιμοποιω κατω απο τα μάτια αν και δεν έχω ιδιαίτερα εμφανής μαύρους κύκλους! Βρήκα την κάλυψη που προσφέρει πολύ ελαφριά...εως εντελώς φυσική! Όταν το απλώνεις...είναι λες και απορροφάται εντελώς απο την επιδερμίδα! Σίγουρα δεν κάνει για κοπέλες με έντονο πρόβλημα μαυρων κύκλων! Παρόλα αυτα είναι ενα αξιόλογο προιόν!



Επόμενο προιόν που δοκίμασα είναι ενα υγρό eyeliner σε καφέ χρώμα το οποίο μόλις το είδα χάρηκα πολύ γιατί ηθελα καιρό να αγοράσω ενα καφε eye liner! <3 
 H φόρμουλά του περιέχει εξισορροπημένο μείγμα εκχυλισμάτων από βιολογικά λουλούδια και θρεπτικά βιολογικά έλαια για ένα ασύγκριτο αποτέλεσμα. Έχει πολύ καλή απόδοση ωραίο χρώμα και πολύ καλη διάρκεια! Στεγνώνει αρκετά γρήγορα και αυτό για μενα είναι ιδανικό γιατί αποφευγω τις μουτζούρες! Η μόνη παρατήρηση που θα μπορούσα να κάνω είναι οτι θα ήθελα να είχε περισσότερες τριχούλες στο βουρτσάκι!





























Ακόμη ενα προιόν που παρέλαβα είναι ενα lip balm για προστασία απο τον ήλιο με spf 10! Μου άρεσε πολύ, το θεωρώ πολύ χρήσιμο για το καλοκαίρι...! Ενυδατώνει πολύ καλά τα χέιλη και παράλληλα τα προστατευει αλλα...δυστυχώς....κάνει τα χείλη εντελώς άσπρα!!! Εντελώς....σε σημείο νεκρού!!!! Κι αυτό με αποτρέπει απο το να το φοράω συχνά!!!






















Για το τελος άφησα ενα προιόν για το οποίο είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη απο οτι για τα υπόλοιπα! Είναι ενα concealer σε στικ...τώρα θα μου πεις...τί ιδιαιτερότητα έχει? Κι όμως... εκτος απο το οτι είναι αρκετά καλυπτικό, με ωραία συνθεση και απλώνεται ευκολα επιπλέον είναι ειδικό στο να "ξεραίνει" τα σπυράκια! Όταν δηλαδή εμφανίζεται ενα σπυράκι στο πρόσωπο σας και το καλύπτετε με αυτό το concealer, συγχρόνως φροντίζετε και για την εξάληψη του! Τέλειο έτσι? Εμένα με βοήθησε ερκετά με τα σπυράκια μου και το αγαπώ!!!!









 Αυτή ηταν η προσωπική που άποψη για τα προιόντα που δοκίμασα απο την εταιρία Lavera! Θέλω ακόμη μια φορά να τους ευχαριστήσω γιατι πραγματικά μου άρεσαν πολύ, και ελπίζω να συνεχίσουμε τη συνεργασία! Ευχομαι να σας άρεσε το post μου! Να τονίσω πως δεν έχει κανένα διαφημιστικό σκοπό! Έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν απο τη Lavera??? Πώς σας φάνηκε????


Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις απόψεις σας στα σχόλια! Θα τα πούμε ξανα σύντομα! Μέχρι το επόμενο post να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε!!!! Πολλά πολλά φιλιάάάά!!!!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:

10 σχόλια:

  1. To eyeliner to latreuw oso den paei alla to thewrw akrivo... :( To concealer se stick m'arese episis polu k to afroloutro pou kerdisa murizei teeeeeeeleia!!! :) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ υα θεωρω αρκετά ακριβά δυστυχώώώς!!!!
      Χαίρομαι που σου άρεσε το αφρόλουτρο!!! <3

      Διαγραφή
  2. polu wraio post!!
    polu 8a h8ela na dokimasw proionta ths lavera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ παρα πολυ!!!!
      Ελπίζω να σου δωθεί σύντομα η ευκαιρία! Φιλια

      Διαγραφή
  3. den exw dokimasei kanena lavera!!!alla gnwrizw oti einai poluuu kala proionta!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρέπει να είναι πολύ καλά,γιατί είναι και βιολογικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οντως φαινονται πολυ καλα προιοντα ειναι και βιολογικα, δεν εχω δοκιμασει ποτε. Ενδιαφερον φαινεται το κονσιλερ σε στικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνονται πολύ καλά,γενικά ακούω πολύ καλά λόγια!Το κονσίλερ σε στικ είναι το πιο ενδιαφέρον! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή