Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

~ Empties No 3 ~


Hello friends!!!^^ Όλα καλα??? Εδω είμαι πάλι με ακόμη ενα empties post! Μάζεψα αρκετές άδειες συσκευασίες και είναι ευκαιρία να σας δείξω ποιά προιόντα εχω τελειώσει! Για πάμε:





1) Σαμπουάν απο τη wella για λάμψη! Για το συγκεκριμένο προιόν σας έχω μιλήσει ξανά σε αγαπημένα του μηνα! Το αγαπώ υπερβολικά βοηθάει να μαλλιά μου να δειχνουν και να ειναι τέλεια και πάνω απ ολα κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται, δίνει μια απίστευτα ομορφη λάμψη!










2) 123 Perfect make up by Bourjois!
Είναι το 2ο μπουκαλάκι που τελειώνω, και έχω να πω οτι είναι το καλύτερο make up που έχω χρησιμοποιήσει !!!! Πουδρένια υφή, πολυ καλαή καλυψη που δεν δείχνει βαριά, είναι ματ και εχει πολυ καλη διάρκεια!









3) Αποσμητικό σε spray απο τη Nivea! Όπως ισως γνωρίζετε, το αγαπημένο μου αποσμητικό γενικα ειναι το pearl beauty (η συγκεκριμένη σειρά δηλαδη) , αλλα ως τωρα είχα χρησιμοποιήσει μονο ρολλετα. Αυτη τη φοράσ είπα να δοκιμάσω και το αντίστοιχο spray και δεν το μετάνιωσα! Είναι εξισου καλό, μυρωδάτο & αποτελεσματικό!











 


4) Αγαπημένο βερνικάκι απο την Avon απο τη σειρά speed dry στην απόχρωση strawberry <3 Γενικα αγαπώ ιδιαίτερα τα βερνίκια της Avon! Τα θεωρώ αρκετά επαγγελματικά με την έννοια οτι έχουν πολυ πολύ καλή διάρκεια! Επίσης λατρεύω το πινελάκι το οποίο κάνει την εφαρμογή πανεύκολη! (+ τα συγκεκριμένα βερνίκια στεγνώνουν πανέυκολα!)











5) Για τη συγκεκριμένη τονοτική λοσιόν απο τη Bioten εχω ξανα μιλήσει αρκετές φορές~! Είναι ενα πολύ καλό προιόν που αφαιρεί τέλεια τα υπολειμματα μακιγιάζ και παράλληλα ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα! Είναι το 3ο μπουκαλάκι που τελειώνω!













6) Top coat απο τη Beauty line cosmetics . Αρκετά οικονομικό αλλα παράλληλα πολύ καλό και αποτελεσματικό προιον! Έχει παχύρευστη υφή και αφήνει ενα πολύ επαγγελματικό αποτέλεσμα! Οταν το χρησιμοποιούσα με ρωτούσανε αν εχω κάνει gel στα νύχια μου! Επίσης μεγιστοποιεί τη διάρκεια των βερνικιών!




7) Spray απο τη Gliss για ταλαιπωρημένα μαλλιά! Μου άρεσε αρκετά...έκανε τα μαλλιά μου μαλακά και βοηθούσε τις μπούκλες μου στο σχηματισμό, ωστόσο δεν είδα καμια διαφορά στις ξηρές άκρες μου, ούτε εκανε τα μαλλιά υγιή! Η τιμή του είναι λιγάκι ακριβή και δεν νομίζω να το ξανα αγόραζα! Επίσης οταν το ψέκαζες, η ποσότητα που έπεφτε στο πάτωμα το έκανε να γλιστράει παρα πολύ , σαν πατινάζ! χαχα





8) Διπλό concealer απο την Essence! Μια πιο ανοιχτή απόχρωση για χρήση κάτω απο τα ματια και μια πιο σκούρα για χρήση σε σπυράκια και κοκκινίλες!!! Μου άρεσε παρα πολυ, ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα, καθολου βαρυ, δεν εκανε γραμμές, είχε πολυ καλή διάρκεια και τέλεια τιμη 3 ευρω περίπου!



9) Ασετόν απο την εταιρία Pappy for you την οποία μπορείται να βρείτε στα Super markets METRO! Μπορώ να πώ οτι είναι το πιο αποτελεσματικό ασετόν που έχω χρησιμοποιήσει! Ελαχιστη ποσότητα ήταν αρκετή για να ξεβάψεις με 2 κινήσεις κάθε βερνίκι!  Θα το ξανα πάρω σιγουρα!







10) Δισκάκια απο βαμβάκι για ντεμακιγιάζ απο την εταιρία Pom Pon!
Δεν θα πω κατι το ιδιαίτερο. Εμεινα αρκετά ευχαριστημένη , κάνουν τη δουλειά τους αρκετά ικανοποιητικά αν και δεν θα τα ξανα αγόραζα γιατι βγάζουν χνούδι!












Αυτά ηταν τα προιόντα που χρησιμοποιησα μέχρι τελους! Ελπίζω να σας άρεσαν! Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά? Θα χαρώ πολύ να διαβάσω την αποψη σας στα σχόλια!!!
Να περνάτε όλοι καλά, μεχρι το επόμενο post ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:
FACEBOOK | BLOGLOVIN | YOUTUBE | TUMBLR



2 σχόλια: