Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Review: Aussie Products ^_^

Γεια σας όμορφες? Πώς ηταν η μέρα σας?
Είστε καλά????
Αν θυμάστε, πριν λιγο καιρό είχα αγοράσει 2 προιοντα
απο την γνωστή πλεον εταιρία Aussie , για να τα δοκιμάσω
γιατί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια! Ετσι, αφου πλεον τα εχω
δοκιμάσει αρκετά είπα να σας κάνω ενα review για το καθένα,
για να μάθετε την αποψη μου για τα προιόντα αυτα! 




1) Frizz miracle Shampoo , κατα του φριζαρίσματος
με φύλλα Αυστραλέζικου ευκάλυπτου! 
Αυτό το προιόν μου δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα! Ενω μυρίζει πολυ όμορφα και ιδιαίτερα, κάνει πλούσιο αφρό, και καθαρίζει πολυ καλά τα μαλλιά, δεν μπορώ να πω οτι βοήθησε τα "ατιθασα" σγουρά μαλλιά μου ιδιαίτερα με το φριζάρισμα! Τα εκανε  πολύ απαλά, λαμπερά και εκανε την τρίχα να δείχνει πιο δυνατή και υγιής αλλα δεν έκανε 100% δουλειά με το φριζάρισμα οπως υποσχεται! Βέβαια, για να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να κάνει και θαύματα γιατι τα δικά μου μαλλιά ειναι γενικά πολυ "δύσκολα" και ιδιαίτερα και σπάνια βρίσκω προιόντα που να ταιριάζουν ακριβως σ'αυτα! Γενικά ειναι ενα καλό σαμπουάν, αν και νομίζω πως δεν θα το
ξανα αγορασω, αλλα θα δοκιμάσω σίγουρα απο άλλη σειρά...συγκεκριμένα εχω στο μυαλό μου
το miracle moist...! Το εχετε δοκιμάσει??? Απο οτι θυμάμαι τα σαμπουάν αυτά κοστίζουν περίπου 7 ευρώ, ειναι λίγο ακριβά αλλα κατα τη γνώμη μου το αποτέλεσμα που δίνουν είναι επαγγελματικό!!

2) 3 minute miracle reconstructor
μάσκα μαλλιών τριών λεπτών για βαθιά ενυδάτωση σε κατεστραμένα μαλλιά!
έρωτας!!!!! μεγάλος ερωτας! Γιαυτο το θαυματουργό προιον δεν εχω λόγια!!!!! Απο την πρώτη κιολας χρήση δινει στα μαλλιά μια υπέροχη λάμψη και τα κάνει απίστευτα απαλά!!! Μετα απο κάθε χρήση, τα μαλλιά είναι ολο και πιο δυνατά και δείχνουν εντελώς υγιη, ενυδατωμένα και απαλα! Με βοηθησε πολυ με το σπάσιμο της τρίχας καθως επίσης και με τη δημιουργία ψαλίδας! Τα μαλλιά μου ειναι πάντα λαμπερά και μερα με τη μερα ολο και πιο υγιή! Επίσης παρατηρήσαμε με την μητέρα μου πως βοηθάει πολυ στα βαμμένα μαλλιά, καθως αναδεικνύει το χρώμα στο έπακρο! Η μητέρα μου το χρησιμοποιήσε μόλις 2 φορές και το χρώμα των μαλλιών της έδειχνε πολυ καλύτερο , σαν φρεσκοβαμμένο! Τελος, ενθουσιάστηκα απίστευτα με το άρωμα του!!!!! Μυρίζει σαν τσιχλόφουσκα και συγκεκριμένα, επειδή το έχω σ'ενα καλαθάκι στο δωμάτιο μου μοσχοβολάει όλο το δωμάτιο...φανταστείτε λοιπόν...πόσο υπέροχα μυρίζουν τα μαλλιά μετα απο τη χρήση! Αν θυμάμαι καλά, κοστίζει περίπου 9 ευρω αλλα αξίζει πραγματικά η δοκιμή..συγκεκριμένα εγω είχα εκπτωτικό κουπόνι και το πήρα -3 ευρω απο την αρχική του τιμή οπότε μου βγήκε αρκετά οικονομικό!

Αυτά λοιπόν!!!! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα 
προιόντα της Aussie???? Αν ναι ποιο? Ποια είναι η γνώμη σας
για την  Aussie και τα προιντα της? 
Σας ευχαριστω πολυ που διαβάσατε αυτό το post και ελπίζω να σας άρεσε!^^
Θα τα πούμε σύντομα! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:
 

4 σχόλια:

  1. agapwwwwww to 3 minute miracle moist!!!!alla den exw dokimasei to antistoixo sampouan!!an einai san tin maska 8a einai monadiko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτό το πρόβλημα με το φριζάρισμα το έχω κι εγώ και κανένα σαμπουάν δεν κάνει τίποτα ότι κι αν λένε!! Πάντος την μάσκα θέλω οπωσδήποτε να την δοκιμάσω γιατί ακούω συνέχεια καλά λόγια!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήθελα να δοκιμάσω το σαμπουάν για το φριζάρισμα αλλά τώρα μ' έβαλες σε σκέψεις. 'Έχω δοκιμάσει pantene κ sunsilk για μπούκλες αλλά ήθελα να δω και το aussie επειδή έχω και εγώ εκπτωτικό κουπόνι...

    Τι να πω θα δείξει στην πράξη!!!

    Thanks 4 the info!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα τη μάσκα,κι ενώ το άρωμά της είναι φανταστικό,εμένα δεν μου έκανε τίποτα το ιδιαίτερο στα μαλλιά.Είχα αρκετά κατεστραμμένη τρίχα όταν το είχα αγοράσει και γενικά έχω πολύ δύσκολο μαλλί,οπότε υποθέτω ότι απλώς δεν ήταν για μένα..Θα την ξαναέπαιρνα πάντως μόνο και μόνο για τη μυρωδιά! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή