Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

My better late than never February Favorites !!

Hello beauties μου!!!
Χαθηκαμε λιγακι ετσι????
Συγγνωμη αλλα,οσες εχετε κανει like στη σχετικη 
σελιδα μου στο facebook θα ξερετε οτι δεν σας ξεχασα, απλα
πηγα 3 μερες στις Σερρες για mini διακοπες
και δεν μπηκα καθολου στο blogger ^_^
Εδω ειμαι ομως παλι, με τα αγαπημενα του Φεβρουαριου!
Για να τα δουμε....
  1. Το αγαπημένο μου και το πιο χρησιμο πινελο μου ειναι αυτο για την εφαρμογη του υγρου make up! Εχει flat επιφάνεια και πολλες τριχουλες και με βοηθαει να απλωσω πολυ καλα οποιοδηποτε make up ! Το ειχα αγοράσει απο ebay ... με λιγότερο απο 3-4 ευρω!
  2. All time classic οι μπρονζέ πέρλες απο την AVON ! Τις χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Δινουν ενα διακριτικο χρωμα στην επιδερμιδα,με λιγη λαμψη και νομιζω πως ταιριαζει σε ολες τις επιδερμιδες! Επισης,αξιζει να τις αγορασετε γιατι θα κρατησουν παρα πολυ καιρο!
  3. χαχαχαχ ναι...η σοκοφρέτα με φουντούκια απο την ΙΟΝ μπηκε στα αγαπημενα μου! Ειναι τοοοσο νοστιμη!!!! Το ιδανικο γλυκακι για τις λιγουρες,και νοστιμο και οχι ιδιαιτερα παχυντικό!!!!
  4. Λοιπον κοριτσια....για το συγκεκριμενο ποτο δεν εχω λογια!!! Ειναι tequilla με σοκολάτα!!!! Ημουν ετσι κι αλλιως μεγαλη λατρης της tequilla , μπορειτε να καταλαβετε τι επαθα τωρα που την δοκιμασα σε συνδιασμο με σοκολατα! Εχει απιστευτη γευση και αρωμα και δεν ειναι καθολου βαρυ ποτο!! Μπορειτε να τη δοκιμασετε σκετη ή σε συνδιασμό με χυμό φράουλα που δίνει super αποτέλεσμα!!! Και φυσικα και σε σφηνακι! Στην υγειά μας :D
  5. Σαπούνι προσώπου με ελαιόλαδο και γλυκερίνη απο την εταιρία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ! Ενα πολυ πολυ τελειο προιον που καθαριζει το προσωπο και αφαιρει το μακιγιαζ χωρις να περιεχει βλαβερες ουσιες για το δερμα! Αν εχετε ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, ο καθαρισμός με ένα σαπούνι γλυκερίνης όπως το natural glycerin facial soap θα σας ενθουσιάσει!  Απαλότητα και υγιεινή με μια μόνο κίνηση! Η ποσότητα του ειναι τεράστια και μυρίζει υπέροχα!!!
  6. Κρέμα χεριων απο The body shop με absinthe extract που εχει καθαριστικες,απολυμαντικές και ενυδατικές ιδιοτητες! Απιστευτη μυρωδια ! Προσφερει καλη ενυδατωση και νιωθετε τα χερια σας απαλα και καθαρα! Καθολου λιπαρη υφη και πολυ ευκολη απορροφηση!
  7. Νομιζα καμια απο εμας δεν ζηταει κατι περισσότερο απο μια κρέμα χεριών!
  8. Αυτο το προιον σιγουρα εχετε βαρεθει να το βλεπετε,αλλα οσες το εχετε δοκιμάσει καταλαβαινετε γιατι το εχω μονιμως στα αγαπημενα μου! Πλεον πιστευω πως τη συγκεκριμενη κρεμα δεν προκειται να την αποχωριστω ΠΟΤΕ! Κια φυσικα δεν την αλλαζω με κανενα make up! Μου προσφερει αυτο ακριβως που θελω,χωρις καμια ελλειψη ! Εχει ταιριαξει 100% στην επιδερμιδα μου και πραγματικά κανει καταπληκτικη δουλεια!!!! ΜΠΡΑΒΟ GARNIER ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! Μεγαλη αγαπη!!!!
Αυτα λοιπον απο μενα!!!!
Ελπιζω να σας αρεσε το post!
Θα χαρω πολυ να μαθω και το δικο σας αγαπημενο προιον
για τον Φεβρουαριο,τι μου προτεινετε και τι οχι!
Εχετε δοκιμάσει καποιο απο τα δικα μου αγαπημενα?
Μεινετε συντονισμενες για τα tips&tricks της Κυριακης που μας περασε
που σας τα χρωσταω , γιατι ειναι κατι διαφορετικο που μας αφορα ολους!
Πολλα πολλα φιλια !Θα τα πουμε συντομα!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ :


4 σχόλια:

  1. H σοκοφρετα πιστευω ότι είναι το καλύτερο απ όλα τα αγαπημένα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sokofreta... sokofreta... ti mou kaneis twra? einai to agapimeno mou kai eimai se diaita... i kalutera diatrofi? LOL. Avon perles the best!
    filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΛΑΣΗ η σοκοφρετα! Μακαρι να μην ειχε ουτε μια θερμιδα
      και να μπορουσαμε να τρωμε οοληη μερα!!!
      πολλα πολλα φιλιααα <3

      Διαγραφή