Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Random tips, tricks etc for you!


 Γεια σας κοριτσακια!!! Πως περνατε
την κυριακη σας? Αυτο ειναι μολις το 2ο post απο
την καινουρια μου ιδεα με διαφορα tips&tricks που
συγκεντρωνω για εσας ολη την εβδομαδα!
Ελπιζω να σας αρεσει!!!

Σίγουρα σας έχουν πει πολλές φορές ότι κάτι ακούγεται πολύ παράξενο, αλλά έχει αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για τα παρακάτω tips ομορφιάς, που μπορεί να σας φανούν κάπως αλλόκοτα, αλλά αν τα δοκιμάσετε θα δείτε ότι είναι αποτελεσματικά.

  • 1. Ρίξτε πούδρα στις ρίζες των μαλλιών σας
Αν τα μαλλιά σας αρχίζουν να λαδώνουν και δεν προλαβαίνετε να λουστείτε, τότε με ένα πινέλο για το make up τινάξτε στις ρίζες των μαλλιών σας λίγη πούδρα. Θα απορροφήσει τη λιπαρότητα, θα μπλεχτεί ανάμεσα στα μαλλιά σας και κανείς δε θα καταλάβει ότι δεν έχετε λουστεί.
  • 2. Αρωματίστε τα μαλλιά σας
Ρίξτε λίγο από το αγαπημένο σας άρωμα στα μαλλιά σας. Απλώστε το με τα δάχτυλά σας από τις ρίζες προς τις άκρες και τα μαλλιά σας θα μυρίζουν υπέροχα όλη την ημέρα.
  • 3. Βαζελίνη για τους κάλους
Έχετε κάλους στα πόδια που πονάνε και σας ταλαιπωρούν στο περπάτημα. Απλώστε βαζελίνη πάνω στον κάλο, βάλτε τις κάλτσες σας και αφήστε τη βαζελίνη όλο το βράδυ στα πόδια σας. Τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.
  • 4. Διορθώστε τα λάθη στο μακιγιάζ
Βουτήξτε λίγο βαμβάκι σε λοσιόν ντεμακιγιάζ για τα μάτια. Περάστε πάνω από τα βλέφαρά σας και θα διορθώσετε στο λεπτό τυχόν λαθάκια, χωρίς να πρέπει να κάνετε το μακιγιάζ σας από την αρχή.
  • 5. Καταπολεμήστε τις κοκκινίλες
Αν κοκκινίζετε μετά από τη γυμναστική και η κοκκινίλα δεν υποχωρεί, πάρτε ένα αντισταμινικό, ακόμα κι αν δεν έχετε τίποτα.
  • 6. Αβοκάντο για μαλακό δέρμα
Πάρτε ένα αβοκάντο, βγάλτε το κουκούτσι, και τη φλούδα, λιώστε το και απλώστε το σε όλο σας το σώμα. Αφήστε το για 20 λεπτά και μετά ξεβγάλτε το. Το δέρμα σας θα είναι πάρα πολύ μαλακό, αφού το αβοκάντο ενυδατώνει το δέρμα.
  • 7. Έσπασαν τα νύχια σας; Κολλήστε τα
Αντί να κόβετε τα νύχια σας όταν αυτά σπάνε, με μια μπατονέτα βάλτε λίγη κόλλα στο σπάσιμο και ξανάκολλήστε το. Βάψτε τα νύχια σας με το αγαπημένο σας μανό και θα είστε έτοιμη.
  • 8. Χρησιμοποιήστε το ντεμακιγιάζ για το κραγιόν που δεν βγαίνει
Μην επιχειρήσετε να βγάλετε το κόκκινο κραγιόν με χαρτομάντιλο ή κάτι άλλο. Πάρτε λίγο βαμβάκι, βουτήξτε το σε λοσιόν ντεμακιγιάζ και ταμποναριστά αρχίστε να βγάζετε το κραγιόν σας.
  • 9. Ενυδατώστε τα φρύδια σας με κρέμα για τα μάτια
Βάλτε οποιαδήποτε κρέμα ματιών πάνω στα φρύδια σας, ώστε να ενυδατώνονται και να μην ξεφλουδίζει το δέρμα σας.
  • 10. Δώστε όγκο στα μαλλιά σας
Για να κάνετε την τελευταία πινελιά αφού έχετε κάνει πιστολάκι, ψεκάστε λακ πάνω στη βούρτσα σας και βουρτσίστε τα μαλλιά σας από τις ρίζες προς τις άκρες. Έτσι το χτένισμά σας δεν θα είναι τόσο στημένο και τα μαλλιά σας θα συνεχίσουν να έχουν όγκο.
Και μερικα extra tips για ενα θεμα
που  ολες μας ενδιαφερει:

Τα σπυράκια είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες. Εμφανίζονται εκεί που δεν τα περιμένουμε και μας χαλάνε τη διάθεση, αφού ακόμα κι αν βάλουμε make up και concealer, αυτά επιμένουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Όχι πια! Δείτε μερικά tips που θα σας θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά τα ενοχλητικά σπυράκια.

Μόλις εντοπίσετε λοιπόν ένα σπυράκι, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε, είναι να πάρετε ένα παγάκι, να το τυλίξετε σε μια πετσέτα και να το ακουμπήσετε πάνω στο σπυράκι για ένα 10λεπτο. Με αυτόν τον τρόπο το πρήξιμο θα φύγει, ενώ παράλληλα θα έχετε δράσει και κατά της φλεγμονής.
Στη συνέχεια, για να μειώσετε την κοκκινίλα και να καταπραΰνετε τον ερεθισμό, χρησιμοποιήστε λίγο κολλύριο για τα μάτια ή φυσικά δάκρυα (τα οποία θα βρείτε στο φαρμακείο), ρίχνοντας μερικές σταγόνες στο σημείο.
Το τελευταίο βήμα είναι να κάνετε αυτό που ξέρετε ήδη πολύ καλά. Καλύψτε το σημείο με ένα concealer ειδικό για σπυράκια και αφήστε το να το φροντίσει, έτσι ώστε να εξαφανιστεί μια για πάντα!
Αυτα για σημερα αγαπες μου!!!
Πειτε μου κατω στα σχολεια τι σας αρεσε και τι οχι!
Θα τα πουμε συντομα!
Φιλακιααααα

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες και πρωτότυπες συμβουλές,ευχαριστούμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως σε βρήκα Μητσάκι!!! Πέρασα να σε καλωσορίσω στην παρέα του ιστολογίου μου και είδα πολύ χρήσιμες συμβουλές... Να είσαι καλά!!!! Καλή εβδομάδα!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες οι συμβουλές σου!!! Τελικά αυτή η στήλη σου μου αρέσει όλο και πιο πολύ!!! Συνέχισέ την!!!
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή