Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Top 10 Favorite movies!^^

Hello girls!
Οπως θα καταλαβατε και απο τον τιτλο
αυτο το post δεν ειναι και πολυ σχετικο
με τα θεματα που ασχολειται
το blog μου γενικα!
Αλλα....
Ειδα το καινουριο βιντεο
της ομορφης Μάρας
και...αποφάσισα να κανω κι εγω ενα 
σχετικο post!
Ξεκινάμε λοιπον και
ελπιζω να σας αρεσει!

1) Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain

Αγαπημένη ταινια! Πραγματικά υπεροχη!
Απο αυτη εμπνευστηκα τον τιτλο του blog μου!
Την βλεπω ξανα και ξανα! 
( είναι γαλλική ρομαντική κομεντί παραγωγής 2001 σε σκηνοθεσία Ζαν-Πιερ Ζενέ και σε σενάριο του ίδιου μαζί με τον Γκιγιόμ Λοράν. Τη μουσική έγραψε ο Γιαν Τιρσέν και πρωταγωνιστεί η Οντρέ Τοτού.
Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ντροπαλής σερβιτόρας που αποφασίζει να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων του περιβάλλοντός της προς το καλύτερο, ενώ παλεύει με τη δική της απομόνωση.)

2) Εμμονή (Premonition) 
 Η πιο παραξενη και ενδιαφερουσα ταινια
που εχω δει! Αξιζει να τη δειτε!
 (Σκηνοθεσία: Mennan Yapo Σενάριο: Bill Kelly
 Η ταινία του Μέναν Γιάπο πιάνει ένα σκοτεινό και περίεργο θέμα. Ο άντρας της Λίντα σκοτώνεται σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η Λίντα χάνει τα λογικά της και βλέπει εφιάλτες που μοιάζουν πολύ με την πραγματικότητα. Ο άντρας της επανέρχεται ζωντανός, μετά το θάνατό του. Το μπέρδεμα του χρόνου, το ατέλειωτο ταξίδι από τη φαντασία στην πραγματικότητα, και το αντίστροφο, θα μπορούσαν να κάνουν αυτή την ταινία ένα καλό μεταφυσικό έργο.)

3) P.S I LOVE YOU
Πολύ ρομαντική και συγκινητικη ταινια!
Επισης τη λατρευω!!
(Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρίτσαρντ ΛαΓκραβενίζ με τους: Χίλαρι Σουάνκ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Λίζα Κούντροου, Κάθι Μπέιτς Η Χόλι χάνει ξαφνικά τον άντρα της Τζέρι, τον έρωτα της ζωής της, λόγω ασθένειας, και μαζί χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Εκείνο που την κρατάει είναι τα γράμματα του Τζέρι που φτάνουν στα χέρια της μυστηριωδώς, εμψυχώνοντάς την να συνεχίσει την ζωή της. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν οι φίλες της και η μητέρα της)

4) Το κρυφτό
 Πολυ εξυπνη ταινια!!!
Αξιζει!!
(Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΠΟΛΣΟΝΗ 9χρονη Έμιλι Κόλαγουεϊ ζει μια υπέροχη ζωή καθώς οι γονείς της είναι και οι δύο επιτυχημένοι επαγγελματίες που της παρέχουν μια σχεδόν ιδανική ανατροφή. Όταν η μητέρα της πεθαίνει, ο μπαμπάς της, ο γιατρός Ντέιβιντ Κόλαγουεϊ, αποφασίζει να εγκαταλείψει την αγχώδη Νέα Υόρκη για ένα νέο ξεκίνημα σε ένα μικρό ειδυλλιακό χωριό. Τα πράγματα όμως βγαίνουν εκτός ελέγχου, καθώς η μικρή Έμιλι αναπτύσσει μια περίεργη σχέση με ένα μυστηριώδη, σατανικό φίλο που την καθοδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια) 

5) SAW (all series)
 Εντάξει...δεν θα περιγραψω κατι στην συγκεκριμενη ταινια!
Αν σας αρεσουν γενικα οι ταινιες τρομου θα καταλαβετε γιατι
βρισκεται αναμεσα στις αγαπημενες μου!

6) REC
Δύο ρεπόρτερ τοπικού καναλιού ακολουθούν μια ομάδα πυροσβεστών στη βραδινή τους βάρδια. Στόχος της live εκπομπής είναι να καταγράψει τις συνθήκες εργασίας των πυροσβεστών και τις καταστάσεις υψηλού κινδύνου που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους.
Στην πρώτη κλήση που δέχονται, οι πυροσβέστες πρέπει να σώσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρίσκεται παγιδευμένη στο διαμέρισμά της. Όμως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κάτι πηγαίνει τραγικά στραβά… Αυτό που αρχικά έμοιαζε μια απλή επιχείρηση ρουτίνας γρήγορα μετατρέπεται σε εφιάλτη. Παγιδευμένοι μέσα στο κτίριο, οι πυροσβέστες και το τηλεοπτικό συνεργείο έρχονται αντιμέτωποι με μια άγνωστη και θανάσιμη απειλή. Κάτι μοχθηρό και δυσοίωνο εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα σε όλο το κτίριο.
Οι κανόνες αντιστρέφονται. Τώρα το μόνο που έχει σημασία είναι να κρυφτείς, να επιβιώσεις, να βρεις απεγνωσμένα έναν τρόπο διαφυγής…
Και να μην σταματήσεις να καταγράφεις. Μέχρι την τελευταία στιγμή. Ό,τι κι αν συμβεί.

7) Orphan

Η αγαπημένη μου απο ολες τις Horror ταινιες που εχω
δει ως τωρα! Μιλαμε για πολυ αγωνια!
 (Υπόθεση: Η τραγική απώλεια του αγέννητου παιδιού τους έχει καταρρακώσει την Κέιτ και τον Τζον, φθείροντας τόσο τον γάμο τους, όσο και την εύθραυστη ψυχική ισορροπία της Κέιτ, η οποία στοιχειώνεται από εφιάλτες και δαίμονες του παρελθόντος. Προσπαθώντας απεγνωσμένα να επαναφέρουν τη ζωή τους σε κανονικούς ρυθμούς, το ζευγάρι αποφασίζει να υιοθετήσει ένα παιδί. Στο τοπικό ορφανοτροφείο, τόσο ο Τζον όσο και η Κέιτ έλκονται ανεξήγητα από ένα νεαρό κορίτσι, την Έσθερ. Από τη στιγμή, όμως, που θα καλωσορίσουν την Έσθερ στην οικογένειά τους, αρχίζουν να συμβαίνουν μια σειρά ανησυχητικών γεγονότων που οδηγούν την Κέιτ στο συμπέρασμα ότι το αγγελικό αυτό κοριτσάκι, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Εστιάζοντας στην ασφάλεια της οικογένειάς της, η Κέιτ προσπαθεί να κάνει τον Τζον και τους υπόλοιπους να δουν αυτό που κρύβεται πίσω από το γλυκό πρόσωπο της Έσθερ. Οι προειδοποιήσεις της όμως, περνούν απαρατήρητες μέχρι που πλέον είναι αργά... για όλους.
Είδος: Θρίλερ
Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ - Σερά
Παίζουν: Βέρα Φαρμίγκα, Πίτερ Σκάρσγκαρντ, Ιζαμπέλ Φέρμαν, Κάρελ Ρόντεν)



8)  The sixth sense
Ο Malcolm Crowe είναι ένας ψυχολόγος για παιδιά.Ένα βράδυ, ένας απελπισμένος παλιός του πελάτης, ο Vincent, τον πυροβολεί και έπειτα ο ίδιος αυτοκτονεί.
Το γεγονός σοκάρει τον Crowe και δεν μπορεί να το βγάλει από το μυαλό του. Νιώθει ενοχές που δεν στάθηκε ικανός να τον βοηθήσει.
Γι’ αυτό όταν συναντά τον Cole, ένα αγόρι που παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα με τον Vincent, νιώθει πως αν μπορέσει να βοηθήσει αυτόν, θα εξιλεωθεί και για το χαμό του.
Η πραγματική κατανόηση του προβλήματος όμως θα έρθει, όταν ο Cole εκμυστηρευτεί στον Malcolm ότι βλέπει νεκρούς ανθρώπους.


9) EL SECRETO DE JUS OJOS - Το μυστικό στα ματια της

 Αγαπημενη ταινια της διδυμης αδερφης μου!
Αυτη μου ειπε να τη δω και ετσι εγινε και δικη μου αγαπημενη!
Ειναι Αργεντινικη και πολυ ιδιαιτερη!
 (Τον Ιούνιο του 1974 ο ομοσπονδιακός πράκτορας Μπενχαμίν Εσποζίτο έχει αναλάβει τη διερεύνηση ενός εγκλήματος: της βάναυσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας στο Μπουένος Άιρες. Αν και η υπόθεση δεν διαλευκάνθηκε ποτέ, 25 χρόνια μετά συνεχίζει να στοιχειώνει τον Εσποζίτο, ο οποίος έχει πια αφήσει το αστυνομικό σώμα για να γίνει συγγραφέας, και σκοπεύει αυτή η υπόθεση να είναι το πρώτο του βιβλίο...)

10) The ugly truth
Και μονο που πρωταγωνιστεί η λατρεμένη
μου Katherine Heigl η ταινια γινεται καταπληκτική!
Οπως θα προσεξατε ειναι η μοναδικη κωμωδια...
και αυτο γιατι αγαπαω πιο πολυ τα θριλερ γενικα!
(
Η Abby (Kathrine Heigl) είναι μια workaholic γυναίκα που εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια του Sacramento. Είναι όμορφη, άλλα τόσο σχολαστική, που η προσωπική της ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Εκτός αυτού, η εκπομπή στην οποία είναι παραγωγός δεν έχει μεγάλη ακροαματικότητα. Μια νύχτα, μετά από ένα καταστροφικό ραντεβού, το μάτι της πέφτει στην εκπομπή ' The Ugly Truth ' του Mike Chanway (Gerard Butler) που σχολιάζει καυστικά τις 'αδύνατες' σχέσεις ανδρών και γυναικών. Θίγεται με αυτό που ακούει και του τηλεφωνεί. Ο Mike όμως είναι έτοιμος για τα επιχειρήματα της και της επιβάλλεται.
Την επόμενη μέρα ο Mike προσλαμβάνεται στο κανάλι της Abby ως ο τύπος που θα τα νούμερα. Εκείνη αντιδράει αλλά οι ακροαματικότητες την διαψεύδουν. Συγχρόνως γνωρίζει τον όμορφο γείτονα και θέλει να βγει μαζί του. Φαίνεται όμως ότι δεν έχει τον τρόπο, αφού έχει ξεχάσει να φλερτάρει και έτσι δέχεται να κάνει ότι της λέει ο Mike βάζοντας ένα στοίχημα. Εάν το χάσει θα σταματήσει το κύμα διαφωνιών εναντίον του, εάν όχι, ο Mike θα παραιτηθεί...)

Λοιπον....
Αυτες ειναι 10 απο τις αγαπημενες μου ταινιες!
Εχετε δει καποια απ αυτες?
Θα χαρω πολυ να μου πειτε
τις δικες σας αγαπημενες κατω στα σχόλια
για να παρω κι εγω ιδεες!
Θα τα πουμε συντομα!
Πολλα
Πολλα
φιλιά!!!





12 σχόλια:

  1. xmmmm....diakrino mia mikri protimisoula ston Gerard Butler....e nai loipon tha symfoniso!! oraia anartisi!! xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ! Καλα λες!!!
      Τυχαια!
      Παντως οντως...οσες ταινιες του εχω δει
      μπηκαν στις αγαπημενες μ!
      Σ'ευχαριστω!
      Φιλακια!!!

      Διαγραφή
  2. βλεπω ταιριαζουμε!!
    Εχεις δει τις περισσοτερες!!!
    Χαιρομαι! φιλιά^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. geia sou koukla
    molis brika to blog sou kai mou aresei para polu!!!
    to p.s I love you einai kai sto diko mou top10:)
    checkare kai esy an theleis to blog moy!
    filakiaa

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. αν και δεν είμαι πολύ φαν ταινιών, θα τις δω (όποτε.. :))αφού τις προτείνεις! :) φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. latreuw ta thriler!thn 5 6 7 ta exw dei einai fantastikes tainies!
    filia polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A, να ένα ακόμα ποστ που έχω στα σκαριά να ανεβάσω αλλά στο προσωπικό μου blog! Είμαι λάτρης των (ξένων) ταινιών. Βλέπω πολύ και πολλές ταινίες, dvd και όποτε έχω την ευκαιρία πηγαίνω cinema. Τις ταινίες που μας παρουσιάζεις φρυσικά και τις έχω δει όλες και είναι κάποιες και δικές μου αγαπημένες, όπως P.S I LOVE YOU, SAW. Επίσης αγαπάω τα θρίλες, τις ταινίες τρόμου (π.χ. Βλέπω το Θάνατό σου) που προτιμώ να τις βλέπω βράδυ (αν πάιρνω dvd) και πάντα με κλειστό φως... μου αρέσουν οι ταινίες καταστροφής (πυρκαγιές, σεισμοί, τσουνάμια κ.α)Γενικά με χαλαρώνει και με ξεκουράζει απίστευτα να κάθομαι χαλαρά και να βλέπω μια ξένη ταινία!!! Τέλειο το post σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΑΑ επιτελους κι ενας ανθρωπος
    που προτιμάει και horror films^^
    Θα περιμενω να διαβάσω την αναρτηση σου!!
    Πολλα φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή