Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

~Mini haul~ (again) :D

Γειά σας κορίτσια μου! Ολα καλά? Ξερω! Είμαι σπάταλη! Πάλι αγόρασα κάποια πραγματάκια και είπα να σας τα δείξω! Δεν είναι πολλά =] Κι επειδή ολες εχουμε την περιέργεια να δουμε τι περιέχει ενα σακουλάκι Hondos Center , πάμε να ξεκινήσουμε!  

Αγόρασα αρχικα ενα καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή απο τη Lactacyd με αντιβακτηριδιακό παράγοντα που προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατα τις κακοσμίας! Εχει ουδέτερο pH και διατηρεί τη φυσική ισορροπία της περιοχής! Κόστιζε 3,97 ευρώ!









Πήρα ενα κραγιόν απο τη Beauty line cosmetics στην απόχρωση 44! Είναι ενα απαλό κοκκινο χρώμα! Εχει καλή απόδοση και είναι αρκετά ενυδατικό! Κόστιζε μόνο 2,70 ευρώ και η ίδια σειρα είχε κι αλλες αποχρώσεις πολυ ωραίες , θα δοκιμάσω αυτό και αν μου αρέσει θα αγοράσω και τα υπόλοιπα!






Επίσης αγόρασα ενα βερνίκι νυχιών απο μια εταιρία που λέγετε make up selective! Στην απόχρωση 28! Είναι ενα πολυ χαριτωμένο κιτρινάκι ανοιχτό! Πολύ μου άρεσε =] Κόστιζε 2,50 ευρώ!








Τέλος, πήρα ενα σφουγγαράκι για πούδρα , πολυ απαλό και πρακτικό απο την εταιρία Assim! Ηταν πολύ οικονομικό , μόνο 0,75 ευρώ !










Αύτα λοιπόν!
Θα τα πούμε στο επόμενο post!
kisses ^^

glitter-graphics.com

7 σχόλια:

  1. Καλά όλες μας τα έχουμε πλουτίσει τα Hondos Center! Εγώ κάθε φορά που θα περάσω έξω από κάποιο Hondos δεν υπάρχει περίπτωση θα μπω μέσα και θα πάρω το κατιτίς... Ωραία πραγματάκια πήρες! Να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ αυτό κάνω συνεχώς! Μήπως ξέρεις σε ποιές περιοχές υπάρχουν hondos με essence? Θα ήθελα να δοκιμάσω τα προιόντα της και στην Κοζάνη δεν έχουμε =/ Ευχαριστω κιόλας το κραγιον ειναι υπέροχο =]

      Διαγραφή
    2. Essence εδώ στην Αθήνα έχει στα Hondos στην Ομόνοια, στην Ερμού και σίγουρα στο Περιστέρι! Επίσης και στο κατάστημα στον κορυδαλλό που πήρα τα τελευταία και που τα έδειξα σε post!Αλλού δεν βρίσκω! Τα παραπάνω έχουν σίγουρα! Αν εδώ στην Αθήνα δυσκολευόμαστε να τα βρούμε, φαντάσου τι γίνετε στις υπόλοιπες πόλεις!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα!!!! Το κραγιόν σου έχει πολύ ωραία απόχρωση! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ =)))Το κραγιον ειναι υπεροχο,για την τιμη του ειναι τελειο! το ερωτεύτηκα! Θα παω να παρω και αλλες αποχρώσεις!!!

      Διαγραφή