Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Biomaris products review!!!!


Γειάάά σαςςς!!!! Τί κάνετε ??? 
Εμένα με πονάει λιγο το κεφάλι μου....μάλλον μας χτύπησε η απότομη ζέστη στο κεφάλι! :P
Πριν λίγο καιρό η εταιρία Biomaris μου έστειλε αρκετά δειγματάκια απο διάφορα προιόντα για να δοκιμάσω! Κι αφού λοιπόν τα δοκιμάζω εδω και καιρό, ηρθε η ωρα να σας πώ την άποψη μου!!!
Αρχικά, για οσους δεν γνωρίζουν η εταιρεία GOUMAS WELLNESS ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της αισθητικής, της ιατρικής αισθητικής και του Spa .Το δίκτυό μας επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα και περιλαμβάνει ινστιτούτα αισθητικής, ιατρεία, ξενοδοχεία, Spa και χώρους ευεξίας.

Πάμε να δούμε τώρα τα προιόντα:
Χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ετσι θα τα χωρίσω κι εγω και θα σας μιλήσω για όσα προιόντα εχω δοκιμάσει απο καθε σειρά.

Young Line

Σειρά περιποίησης της νεανικής επιδερμίδας, που βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας ενώ παράλληλα καθαρίζει απαλά και περιποιείται σε βάθος.
Δραστικά συστατικά: θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, έλαιο a-bisabolol, ψευδάργυρος, χαμομήλι, σαλικυλικό οξύ, σύμπλεγμα από άργιλο, μικρόκοκκοι από μπαμπού.

 1) Fresh face peeling
Το συγκεκριμένο peeling μου άρεσε παρα πολυ.
Έχει πολυ ευχάριστη μυρωδιά . Είναι διάφανο,παχυρευστο τζέλ με μικρούς γαλάζιους κόκκους σαν κομφετί. Περιέχει πάρα πολλούς κόκους και η απόλεπιση που κάνει είναι πολή καλή! Κατα τη χρήση , αφήνει μια αίσθηση δροσιάς που μου άρεσε πολυ! (Στο χθεσινο post για τα προιοντα της Loreal σας έδειξα το peeling της εταιρίας που είναι πολυ καλο dupe για αυτο το peeling)





2) Active cleansing gel
Είναι τέλειο. Έχει υπέροχη θαλασσινή μυρωδιά! Κάνει σχετικά λίγο αφρό αλλα ο καθαρισμός που προσφέρει είναι φανταστικός!!! Δημιουργεί ενα μικρό κάψιμο στην επιδερμίδα αλλα πολυ διακριτικό . Το αποτέλεσμα του είναι εξαιρετικό και αφήνει το πρόσωπο απιστευτα απαλό!!!









3) Marine active mask
Έχει αρκετά καλή υφη αν και είναι αρκετα κρεμώδης για τα γούστα μου! Το άρωμα και αυτου του προιόντος μυρίζει θάλασσα , οπως μυρίζει ολη η σειρά!!! Αφήνει λαμπερη την επιδερμίδα και προσφέρει ενυδάτωση και καθαρισμό!!!











4) 24 h anti shine cream
Αυτή η κρέμα είναι έρωτας!!!! 
Δεν είναι καθόλου λιπαρή και αφήνει ματ αποτέλεσμα! Ενυδατώνει την επιδερμίδα όσο χρειάζεται και κρατάει μακρια τη λιπαρότητα για αρκετές ωρες!!!!







Aroma Thalasso line


Συνδυασμός αρωματοθεραπείας και θαλασσοθεραπείας.
Δραστικά συστατικά: φυσικά αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, θαλάσσια άλατα και εκχυλίσματα φυκιών, έλαιο jojoba και έλαιο avocado.



5) Aroma thalasso shower gel vital
Τέλειο τέλειο τέλειο άρωμαααα!!! Πορτοκαλάκι μυρωδάτο!!! Κάνει υπέροχο αφρό και καθαρίζει παρα πολύ καλα την επιδερμίδα! Ξεπλένεται ευκολα και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα ενυδατωμένη και καθαρη!!!
6) Aroma thalasso body milk fresh
Μοσχοβολιστό άρωμα λεμονάκι - μη λιπαρή λεπτόρευστη υφή που απλώνεται ευκολα!
Εχει σχετικά καλη διάρκεια αλλα οχι αυτη που περίμενα!!!!!!









Classic Line


Σειρά που προσφέρει εξαιρετική περιποίηση και προστασία από τις αρνητικές περιβαλλοντολογικές επιρροές, μέσω του σωστού καθαρισμού και την βοήθεια μετάλλων και ιχνοστοιχείων.
Δραστικά συστατικά: θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλάσσιο κολλαγόνο, ειδικό θαλασσινό αλάτι, θαλασσοσφαιρίδια, χαβιάρι, DNA από αυγά σολομού, αλόη, έλαιο από αβοκάντο, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, squalane, αμυγδαλέλαιο, χαμομήλι, μέλι, eucerin, λιποσώματα, ελαιόλαδο, παπάγια, προβιταμίνη Β5, έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο.

7) Collagen mask
Δεν μου άρεσε και πολύ η συγκεκριμένη μάσκα. Η υφή της είναι πολύ κρεμώδες και διάφανη και σχεδον εξαφανίζεται σε επαφη με την επιδερμίδα! Δεν ταίριαξε με το δερμα μου!











8) Hydro intense cream
Δεν με ξετρέλανε ουτε η συγκεκριμένη κρέμα! Τη βρήκα σχετικά λιπαρή και πολύ βαριά για τα γούστα μου!!! Απ'ότι φαίνεται δεν μου ταίριαξε η συγκεκριμένη σειρά!!!










9) Kaviar gel
Γιαυτό το προιον δεν μπορω να πω και πολλά γιατι η ποσοτητα που περιείχαν τα δείγματα ηταν μηδαμινή και δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολλά.










Φροντίδα σώματος


Προϊόντα με θαλάσσια άλατα και περιποιητικά έλαια με καταπραϋντικά δραστικά συστατικά.
Δραστικά συστατικά: ιχνοστοιχεία, μεταλλικά στοιχεία.



10) Shower peeling
Ενα πολύ καλο προιόν , πολυ επαγγελματικό! Εχει πολυ ωραία υφη και είναι πλούσιο σε κόκκους γεγονός που το βοηθάει να κάνει τελεια απολέπιση! Είναι παράλληλα πολυ απαλό για την επιδερμίδα! Το μόνο αρνητικό είναι το άρωμα του , πολύ έντονο ...σαν αντρικό!




11) Bath and Body oil
Λοιπόν το συγκεκριμένο προιόν με δίχασε. Ενω μου άρεσε παρα πολύ η ενυδάτωση του και η υφη του....γιατί δεν είναι λιπαρό και κάνει πολύ καλη δουλειά δεν μπορώ με τίποτα να αντέξω τη μυρωδιά του. Γενικά εχω ευαισθησία στις έντονες μυρωδιές, μου προκαλούν πονοκέφαλο , έτσι λοιπόν...εγινε και μ'αυτο το λαδάκι









Rich Care Line


Σειρά για την περιποίηση της ώριμης, απαιτητικής επιδερμίδας, που ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων και μειώνει την δημιουργία ρυτίδων.
Δραστικά συστατικά: θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλάσσιο πλαγκτόν, έλαιο πανθενόλης, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, λιποσώματα ASC-III, έλαιο από αβοκάντο, βιοσακχαρίτης , συνένζυμο Q10, φυτοστερόλες.


12) eye cream
Μου άρεσε παρα πολύ , είναι μια πολύ καλή κρέμα ! Έχει ελαφριά υφη χωρις άρωμα , ενυδατώνει άριστα την περιοχή των ματιών χωρις να προκαλεί καθόλου τσούξιμο . Δεν κολλάει καθολου. Τη χρησιμοποίησα καθε βράδυ για αρκετές μερες και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη!!!









Make up products



13) Για το τέλος άφησα το πιο ΥΠΕΡΟΧΟ προιον απο όλα!!! Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το συγκεκριμένο make up!!! Ίσως το καλύτερο make up που έχω χρησιμοποιήσει ποτε!!!! Πουδρένια υφή και το πιο υπέροχο ματ αποτέλεσμα! Καλύπτει τέλεια χωρίς να φαίνεται βαρύ! Έχει φοβερή διάρκεια και κρατάει το πρόσωπο όμορφο και ματ για 10 ωρες!!!! Χωρις υπέρβολη ΤΕΛΕΙΟ !!!!! Υπέροχη διάρκεια και επαγγελματική κάλυψη!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!





ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ BIOMARIS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ REVIEW! ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ???? ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!
 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:








Mini summer wishlist !!!

Γειά σαςςςς και πάλιιιι!!!! Αν και η ωρα είναι 00:45 μου ήρθε όρεξη να σας δείξω μερικά πραγματάκια που θα ήθελα να αγοράσω για να δοκιμάσω! Τα σκεφτόμουν πριν και λεω...ευκαιρία να τα δείξω στα κορίτσια μου για να μου πουν αν τα εχουν δοκιμάσει και τη γνώμη τους τελος πάντων....για πάνε να δούμε ποιά είναι....:

1) Ενυδατική κρέμα προσώπου απο την καινούρια σειρα της Garnier. Εγω θέλω να δοκιμάσει αυτη, την πράσινη δηλαδή που είναι για μεικτές επιδερμίδες!

2) Κρέμα προσώπου για ματ αποτέλεσμα απο τη σειρά My skin της Essence <3 Θέλω παρα πολυ να τη δοκιμάσω! Μου φάνηκε πολυ ενδιαφέρον προιόν!

3) Make up σε μορφή mousse απο την essence! Ήμουν προχθες στα Dust&cream της Κοζάνης και έλεγε μια κοπέλα οτι ειναι τέλειο προιον και οτι δεν το αλλάζει με τίποτα! Και με δελέασε....

4) Αποσμητικό roll on απο τη Sanex...το έδειξε η ToothfairyGardy στο τελευταίο empties βιντεο της και είπε πως δεν το αλλάζει με κανένα και πως τη βγάζει ασπροπρόσωπη για πολλές ώρες! Ε δεν ηθελε και πολύ για να με πείσει....

5) Καθαριστικό 4 σε 1 απο την essence απο τη σειρά my skin και πάλι....αυτο το προιον μου φάνηκε πολυ πολυ ενδιαφέρον! Καθαρίζει-βοηθάει τους πόρους-ενυδατώνει και χαρίζει ματ αποτέλεσμα!!!

6) Ακόμη ενα αποσμητικό αυτή τη φορά σε spray παλι απο τη Sanex απο τη σειρά zero 0%

7) Σειρά για ματ αποτέλεσμα απο τη Nivea! Θέλω πολυ καιρό να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη σειρά αλλα όποτε πηγαινα στα Hondos πάντα είχαν τελειώσει ολα τα προιόντα...

8) Eye brow kit (παλι) απο την Essence! Επειδή μολύβι δεν μ πολυ αρέσει να χρησιμοποιω γιατί το θεωρώ εντονο το αποτέλεσμα, θελω να δοκιμάσω αυτο το kit για να δω αν θα μου ταιριάξει....


Αυτά απο μένα!!!! Θέλω πολύ να μάθω αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα παραπάνω προιόντα και να μου πείτε αν αξίζει να τα αγοράσω ή οχι!!!! Θα περιμένω να δω τα σχόλια σας!!! <3
Όνειρα γλυκά , καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα!!!!
LOVE YOU ALL <3

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Loreal Skin Care Products Review ! ! !








Hello Girls & Boys <3
Όλα καλα??? Κάνει ζέστη επιτέλους!!!! Να καταλάβουμε και λίγο καλοκαιρι!!!!!! 
Στο θέμα μας τωρα ! Πριν λίγο καιρό αγόρασα σε πολύ καλή τιμή αυτά τα 2 προιόντα απο τη Loreal! Όπως θα καταλάβατε είναι ενα αφρώδες gel και ενα απολεπιστικό προσώπου! Η αλήθεια είναι οτι δεν είχα ξανα δοκιμάσει κάποιο προιόν απο τη Loreal και πολυ κακως μπορώ να πώ!!!!!!!









Αρχικά θα σας πώ τη γνώμη μου για το αφρώδες gel καθαρισμού! όταν το είδα στο ράφι του super market ενθουσιάστηκα και με την τιμή ( την οποία δεν θυμάμαι :P ) αλλα και επειδή περιλαμβάνει ενα εξάρτημα - σφουγγαράκι απο καουτσούκ με το οποίο εφαρμόζεις το προιόν με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και βοηθάει στον πληρη καθαρισμό της επιδερμίδας! Το gel τωρα, είναι ενα προιον αποτοξίνωσης (οπως το χαρακτηρίζει η εταιρία) και ειναι απο τα πιο ωραία που έχω χρησιμοποιήσει! Έχει πολύ καλή υφή , οχι πολύ παχύρευστη που κάνει υπέροχο και πλούσιο αφρό και καθαρίζει κάθε ίχνος μακιγιάζ!!! Είναι πολύ δροσιστικό και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και δεν ξηραίνει υπερβολικά! Επίσης έχει τέλεια μυρωδιά καθαριότητας! Το αγαπώ ιδιαίτερα γιατί μπορεί να χαρακτηριστεί 2 σε 1. Απο τη μία μπορουμε να το χρησιμοποιήσουμε για ντεμακιγιάζ αλλα μπορεί παράλληλα να χρησιμοποιήθει και σαν απολεπιστικό χάρη στο τέλειο σφουγγαράκι που περιλαμβάνει το οποίο κανει φοβερη απολέπιση στην επιδερμίδα!!!! Είναι μια πολύ καλή επιλογή γιατί μπορεί να μην εχουμε πάντα χρήματα για να αγοράσουμε και gel και απολεπιστικό! Επιπλεον κρατάς το σφουγγαράκι και μετα το τέλος του προιόντος και μπορείς να το χρησιμοποιείς σε συνδιασμό με όποιο προιόν διαθέτεις!!! Είναι κατάλληλο για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες και με εχει αφήσει 100% ευχαριστημένη! Θα το αγοράσω ξανα σιγουρα!!!! Μπράβο Loreal <3



Ας πάμε τωρα στο Gel απολέπισης απο τη σειρά Pure Zone . Το αγόρασα γιατί αναφέρει οτι είναι ενάντια στα μαυρα στίγματα , κι εγω εμφανίζω μερικά που και που τα οποία μισώ!!! Περιέχει σαλικυλικό οξύ* και μικροσφαιρίδια απολέπισης!!! Υποστηρίζει οτι κατα 93% οι ατέλειες εξαφανίζονται! Η αλήθεια είναι οτι βοηθάει με τις ατέλειες αλλα όχι και σε τόσο μεγάλο ποσοστό! Αυτό που μπορώ να πώ με σιγουριά είναι οτι μειώνει την εμφάνιση μαυρων στιγμάτων και αποτρέπει την επανεμφάνιση τους!!! Ερωτευτηκα την υφή του...είναι απαλή και διάφανη και περιέχει μικρά γαλάζια απολεπιστικά σφαιρίδια τα οποία κάνουν αποτελεσματική απολέπιση ! Μου θύμισε πολυ το gel απολέπισης απο τη Biomaris , ίδια υφή και άρωμα...σε πολύ καλύτερη τιμή βέβαια!!!! Χρειάζεται μονο λίγη ποσότητα για ενα πολύ καλό αποτέλεσμα που διαρκεί 2-3 μερες. Αξίζει τα χρήματα του 100%!!! Μυρίζει πολύ ευχάριστα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο ακριβά απολεπιστικά προιόντα!!!! Μετα απο κάθε χρήση η επιδερμίδα μου είναι απόλυτα απαλή και καθαρή! Το μόνο αρνητικό είναι οτι ξηραίνει λίγο την επιδερμίδα και για όσες κοπέλες έχουν ξηρη-κανονική επιδερμίδα χρειάζεται λίγη ενυδατική μετα τη χρήση!!! Για μεικτες-λιπαρές επιδερμίδες όμως είναι πολύ καλό!!!

Αυτά λοιπόν απο μένα! Ελπίζω να σας άρεσε το review και να το βρήκατε ενδιαφέρον! Αν ψάχνετε προιόντα καθαρισμού δοκιμάστε αυτα της Loreal και περιμένω εντυπώσεις! Θα χαρω πολύ να μου πείτε κατω στα σχόλια αν τα έχετε δοκιμάσει ή αν σας ενδιαφέρει νανα τα δοκιμάσετε!!! 
Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει με δωρο τα υπέροχα δάκρυα ομορφιάς , για να έχουμε όμορφα και ξεκούραστα μάτια!! <3 
Μα περνάτε καλά όλοι! Τα λέμε σύντομα!! Φιλιά πολλάάά!!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:


* Tο σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) είναι άριστο κερατολυτικό σε πυκνότητα 3-10% και σε διάφορα έκδοχα (οινόπνευμα 70°, βαζελίνη, κολλώδιο). Xρησιμοποιείται στη θεραπεία υπερκερατωσικών ή λεπιδωδών καταστάσεων (υπερκερατωσικό έκζεμα, νευροδερματίτιδα, ψωρίαση, πιτυρίδα τριχωτού κεφαλής, ποικιλόχρους πιτυρίαση, ιχθύαση, κλπ.) και των μυρμηκιών. 




Πηγή: www.galinos.gr

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Kiten Beauty Opthalmocosmetics by Healthy Scoop GIVEAWAY!!!! (CLOSED)


Καλησπερίζω την όμορφη παρέα μου! Τί κάνετε εσεις?? Πηγατε διακοπές??? Τί εχω για εσας σήμερα ??? Καινούριο Giveaway!!!!!!!! Χαρίζουμε λοιπον σε 10 τυχερούς απο ενα πακετάκι με  φιαλίδια απο τα υπέροχα δάκρια ομορφιάς!!!!! Τί ειναι ομως ακριβως αυτα τα δάκρυα????
Τα μάτια ταλαιπωρούνται και αφυδατώνονται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες με αποτέλεσμα να δείχνουν, κόκκινα, κουρασμένα και να τα νοιώθουμε βαριά. Ο ήλιος, η άμμος και η θάλασσα τα καταπονούν χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Γιατί? Γιατί θέλουν και αυτά την οφθαλμοκαλλυντική περιποίησή τους. Τα Δάκρυα Ομορφιάς Kiten Beauty αποτελούν ένα καλλυντικό οφθαλμικό διάλυμα, που βασίζεται στο  συνδυασμό ωφέλιμων ενυδατικών και αντιοξειδωτικών συστατικών. Συνιστούν μία φόρμουλα νεότητας των ματιών, καθώς η δράση τους αφορά στην ενίσχυση των φυσικών οφθαλμικών λειτουργιών, με στόχο τη διατήρηση της υγείας των ματιών και της νεανικότητάς τους.
Πρόκειται για οφθαλμοκαλλυντικές σταγόνες ματιών, που  περιέχουν ένα σύνολο ενυδατικών και προστατευτικών στοιχείων , μεταξύ των οποίων και το  μοναδικό υαλουρονικό οξύ, που αλληλεπιδρά με τη φυσική βλεννογόνο στοιβάδα του δακρυϊκού φιλμ και δημιουργεί ένα τεχνολογικά αναπτυγμένο σύστημα, το οποίο διατηρεί την υγρασία και άλλους απαλυντικούς παράγοντες στην επιφάνεια του ματιού. Έτσι, εξασφαλίζουμε την οφθαλμική μας  υγεία , αλλά και ένα σαγηνευτικό, υγιές βλέμμα.
Ο τρόπος δράσης τους παρέχει, ακόμη, και προληπτική  μέριμνα, καθώς απομακρύνει τις πιθανότητες εμφάνισης οφθαλμικών παθήσεων και μάλιστα, απευθύνεται σε όλους μας, αφού τα περιβαλλοντικά, κυρίως, ζητήματα αφορούν τους πάντες!  Έτσι, με τα Δάκρυα Ομορφιάς, έχουμε όλοι τη δυνατότητα ενυδάτωσης, προστασίας και προφύλαξης των ματιών μας, και επιπλέον, συμβάλλουμε στην παράταση της νεανικότητάς τους και στην καταπολέμηση των παραγόντων γήρανσής τους.  
Κερδίστε και περιποιηθείτε τα καθημερινά όπως τους αξίζουν!

Θελω να σας πω, πως εγω τα εχω χρησιμοποιήσει και εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη! Εχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα! Με βοηθησαν ιδιαίτερα μετα απο την καθημερινή χρηση φακων επαφης , και δεν ενιωθα πλεον τα ματια μου κουρασμένα , να τσούζουν και να δακρίζουν! Και το πιο σημαντικό??? Μειωνουν αισθητά τις άσχημες κοκκινες γραμμές που εμφανίζουν τα ταλαιπωρημένα μάτια!!! Είναι κατάλληλα για πριν το μακιγιάζ γιατι ενυδατώνουν τα ματια , τα ξεκουραζουν και τα προετοιμάζουν για ενα τέλειο μακιγιαζ...αλλα είναι κατάλληλα και για χρήση μετα το ντεμακιγιάζ γιατί παρέχουν στα μάτια την απαραίτητη ενυδάτωση που εχουν ανάγκη στο τελος της ημέρας! Μπορέιτε βέβαια να τα χρησιμοποιήσετε οποιαδηποτε στιγμη της ημερας αναλογα με τις ανάγκες σας!



a Rafflecopter giveaway





 Ο διαγωνισμός θα λήξει 30 Αυγούστου!!!
Ευχομαι σε όλους καλη επιτυχία!!!!
Τα λεμε σύντομα!!!!
Πολλα φιλιά!!!!


















Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ακόμη ενα Bioten Review!



HELLO FRIENDS!!!! Ολα καλά?? Τις τελευταίες μερες χάθηκα απο τη Blogoγειτονιά
αλλα ελπίζω να μην μου θυμώσατε!!!! χιχιχιχ :D Σήμερα θα σας μιλήσω για 3 προιόντα απο την αγαπημένη μου εταιρία Bioten που πιστεύω οτι ολες κ ολοι τη γνωρίζετε!!!

Αρχικά θα ξεκινήσουμε με τον εντατικό ορό κατα της κυτταρίτιδας τον οποιό μου έστειλε η εταιρία να δοκιμάσω πριν αρκετό καιρό και εχει σχεδον τελειώσει! 
Οπως βλέπετε ισχυρίζεται οτι μειωνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και συσφίγγει το δέρμα σε 10 μέρες! Το χρησιμοποίησα συνεχόμενα για 15 μέρες...1 εως 2 φορες την ημέρα και μπορώ να πω με σιγουρια οτι βοηθησε πολυ το δερμα μου! Ποτέ δεν είχα ιδιαιτερο πρόβλημα με εμφανή κυτταρίτιδα ωστόσο μια σύσφιξη την χρειαζόμουν! Κοιτάξτε...δεν θα πω οτι κάνει θαύματα σαν προιόν και οτι εξαφανίζει εντελως το πρόβλημα της κυτταρίτιδας...αν μπορούσε ενα προιόν να καταφέρει κάτι τέτοιο θα τρέχαμε ολες να το αγοράσουμε με τις κούτες...δικιο δεν έχω? Όμως μου άρεσε πολύ γιατί αφήνει δροσερό αποτέλεσμα και οχι κάψιμο οπως άλλα αντιστοιχα προιοντα και βελτιώνει την υφή και την οψη του δέρματος παρέχοντας ενυδάτωση και ελαστικότητα! Πιστεύω πως σε συνδιασμό με γυμναστική και καλη διατροφή θα έχει πολυ καλο αποτέλεσμα!!!!

Στη συνέχεια θα σας μιλήσω για το γαλάκτωμα σώματος το οποίο όσες το έχουν δοκιμάσει εχουν ξετρελαθεί με το άρωμα του , οπως κι εγώ! 
Η εταιρία είχε κάνει αποστολή σε bloggers το συγκεκριμένο γαλάκτωμα και οταν άρχισα να διαβάζω και να ακούω γνώμες δεν αντιστάθηκα και το αγόρασα!  Πραγματικά μοσχοβολάει ...νωμίζω πως είναι απο τις πιο ωραίες μυρωδιές που υπάρχουν! Μυρίζει σαν γλυκό, σαν καραμέλα...σαν σιρόπι σοκολάτας...σαν φρεσκοκομμένος καφες....! Το χρησιμοποιω τις τελευταίες μέρες και το αγαπώ! Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και όντως χαρίζει μεταξένια λάμψη!  Μετά απο κάθε εφαρμογή το δέρμα λάμπει και δείχνει γεμάτο υγεια...! Είναι ενα ΚΑΛΟ γαλάκτωμα που κάνει αυτο που υπόσχεται και εκτιμώ ιδιαίτερα οταν καποια εταιρία βγάλει ενα καινούριο προιον που πραγματοποιεί 100% τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε! Θα το αγοράσω ξανα σίγουρα οταν μου τελειώσει γιατί η σχέση ποιότητας τιμής είναι φοβερή...και πολύ οικονομικό και άκρως αποτελεσματικό!!!!

Για το τέλος άφησα εναν.....έρωτα! 
Ενα λαδάκι σώματος με έλαιο μανταρινιού και Ginger το οποίο ηταν έρωτας με την πρώτη....μυρωδιά! ;) Γενικά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα χρησιμοποιήσει κάποιο λαδάκι σώματος και πολύ κακως μπορώ να πώ....είναι υπερενυδατικά σε σχεση με τα γαλακτώματα και τις κρέμες σώματος! Το συγκεκριμένο μου το πρότεινε η αδερφή μου και την ευχαριστω πολυ!!!! Κορίτσια....μυρίζει τέλεια...εμένα μου θυμίζει τις κρέμες που τρώνε τα μωρά...φρουτόκρεμα...μπισκοτόκρεμα...κατι τέτοιο! (Γειά σου ρε BIOTEN με τις μυρωδιές σου!!!)
Το χρησιμοποιώ μετα απο κάθε ντούζ σε βρεγμένη επιδερμίδα και η ενυδάτωση είναι φανταστική! Εχει υπέροχη υφη, δεν κολλάει και στεγνώνει άμεσα χωρίς να λερώνει! Όντως η μυρωδιά του είναι αναζωογονητική οπως αναφέρει! Αξίζει να το δοκιμάσετε...γιατί και αυτό , όπως όλα τα προιόντα της εταιρίας που μας "κακομαθαίνει'' , είναι πολύ οικονομικό!!!!

Τα εχω λατρέψει και τα 3 γιατί δίνουν στην επιδερμίδα μου ο,τι χρειάζεται και την βοηθάνε να είναι και να δείχνει όμορφη, λαμπερή και υγειής!!!!!!!!! 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ BIOTEN ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ!!!!!!!
Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά?? Εσείς ποιά γνώμη έχετε???
Αυτά απο μένα αγαπημένες μου! Ελπίζω να περνάτε όμορφα!
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

~~Review για κάποια προιόντα απο τη Garnier!!!~~



Hello Girls & Boys !!!! Ολα καλάάά??? Εμείς εδω , σήμερα ησυχάσαμε κάπως απο τους σεισμούς...και παρακαλάμε να μην συνεχιστουν! Πριν αρκετό καιρό, αγόρασα κάποια προιόντα απο την αγαπημένη εταιρία Garnier και αφου τα εχω δοκιμάσει ήδη αρκετά ηρθε η ωρα να σας πώ την άποψη μου!!!!! 

 Αναζωογονητικό Gel καθαρισμού για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ατέλειες! 
Περιέχει εκχυλίσματα απο γκρέ'ι'πφρουτ , ρόδι και βιταμίνη E ...!
Μυρίζει υπέροχα και καθαρίζει ακόμη πιο υπέροχα! Περιέχει σαλικυλικό οξύ το οπόιο καθαρίζει τους ρύπους και συσφίγγει τους πόρους κι έτσι μειώνει την εμφάνιση ατελειών!!!
Το λάτρεψα απο την πρώτη στιγμη! Κάνει πολύ καλό αφρό, ακόμη κι αν πατήσεις μονο μια φορά την αντλία ... είναι αρκετό για να εξαφανίσει κάθε ίχνος μακιγιάζ ! Μόλις το ξεπλένεις νιώθεις το πρόσωπο σου δροσερό και πεντακάθαρο ! Χρησιμοποιωντας το 3 βδομάδες παρατήρησα την επιδερμίδα μου πιο λαμπερή , αναζωογονημένη και με λιγότερη λιπαρότητα! Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι οτι μειώνει την λιπαρότητα στον επιθυμητό βαθμό και παράλληλα δεν ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα , κάτι που το έψαχνα καιρό σε κάποιο καθαριστικό! Πιστευω οτι ταίριαξε 100% με την επιδερμίδα μου και της προσφέρει ακριβώς αυτά που χρειάζεται! Θα το αγοράσω ξανα σίγουρα καθως το θεωρώ ιδανικό!!!  Κοστίζει περίπου 5 ευρώ και είναι 200ml.

 Απαλή λοσιόν με βιταμίνες και τριαντάφυλλο για προστασία . Τονώνει και απαλύνει την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη για ξηρή επιδερμίδα. Την προτίμησα για να τη χρησιμοποιώ μετα το παραπάνω καθαριστικό , για εξισσορόπηση καθως το δερμα μου είναι μεικτό! Ενυδατώνει παρα πολυ καλά και καθαρίζει κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπου που έχουν μείνει στο πρόσωπο! Αγαπώ πραγματικά το άρωμα της, μυρίζει τριαντάφυλλο το οποίο τελευταία αγαπώ ιδιαίτερα! Ταυτόχρονα προστατευεί και φροντίζει απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα χωρις να τη βαραίνει και να την ερεθίζει! Μου άρεσε πολύ!!!!

    
Κρέμα σώματος άμεσης επανόρθωσης για πολύ ξηρη επιδερμίδα με βούτυρο Καριτέ. Πολύ ωραια υφή και τέλειο , διακριτικό άρωμα! Ισχυρίζεται οτι μετά απο 4 εβδομάδες χρήσης
βοηθάει την επιδερμίδα να μένει ενυδατωμένη μέχρι και 7 μέρες μετα την τελευταία εφαρμογή. Εγω θα σας πώ οτι δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο καθώς μερα παρα μερα κάνω μπάνιο και την χρησιμοποιώ...! Μπορώ να πω ομως με σιγουριά οτι ενυδατώνει πραγματικά πολύ καλα και όντως η ενυδάτωση παραμένει και τη δευτερη μερα της εφαρμογής!
Αγάπησα την υφή της γιατί είναι ιδανική, ουτε βαριά ουτε λεπτόρευστη και απλώνεται πανεύκολα χωρίς να κολλάει! Λάτρεψα το άρωμα της γιατί είναι διακριτικό και παράλληλα μυρωδάτο και διαρκεί αρκετά...εως και 5-6 'ωρες μετα την εφαρμογή!!!! Κοστίζει 4,50 ευρώ και είναι 300ml! Σίγουρα θα την ξανα προτιμήσω , και θέλω να δοκιμάσω και τις άλλες μυρωδιές!



Αυτά ηταν τα προιόντα τα οποία δοκίμασα τον τελευταίο καιρό απο την αγαπημένη μου Garnier και η αλήθεια είναι οτι είμαι πολύ εμθουσιασμένη με ολά! Εσεις έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν αυτής της εταιρίας!!??? Ποιό είναι το αγαπημένο σας? 
Σας αφήνω και θα τα πούμε σύντομα! Πολλα πολλά φιλιά σε όλους και σας ευχαριστώ!!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ: