Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Garnier first BB cream review!

Γεια σας αγαπημένες και αγαπημένοι!!!^^ Πώς είστε?

Τί εχω για εσας σήμερα? Review για την πρώτη BB cream της Garnier!
Να μου πεις...κυκλοφορεί τόσο καιρό, εσυ τώρα τη δοκίμασες? Κι ομως...ετυχε να πέσουν αρκετα δειγματάκια στα χέρια μου αυτον τον καιρο...και γιαυτο! Για να δουμε τι εντύπωση μου εκανε: 
Αρχικά να πω πως το δερμα μου είναι μεικτο προς ξηρό. 
Μου άρεσε πολύ η υφή της , είναι παχύρευτη και κρεμώδης κι αυτο τη βοηθαει να απλώνεται ευκολα! Μυρίζει υπέροχα, ειλικρινά εχει πολύ καλή μυρωδιά , καμια σχέση με τη δευτερη BB που μυρίζει οινόπνευμα ! Το αποτέλεσμα που δίνει είναι πολύ φυσικό και σε καμία περιπτωση δεν είναι ματ! Εχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη , η οποία δείχνει εντελως φυσική! Κάνει το δερμα ομοιόμορφο το ενυδατώνει και μειώνει την εμφάνισει τον πόρων! Όσον αφορά τη διάρκεια, είναι αρκετα ικανοποιητική! Τη χρησιμοποιώ με διάφανη πούδρα για να γίνει το αποτέλεσμα ματ, γιατί είναι πολύ λαμπερό για τα γούστα μου! Στο πρόσωπο μου διαρκέι 4-5 ωρες χωρίς να εμφανίζεται γυαλάδα. Αφού περάσουν οι 4-5 ώρες αρχίζει να εμφανίζεται λιπαρότητα και η κάλυψη γίνεται ολο και πιο ελαφριά! Να μην ξεχάσω να τονίσω πως έχει spf 15 , μια καλή προστασία αν και οχι ικανοποιητική για το καλοκαίρι!! 
Σε γενικές γραμμές, με άφησε ικανοποιημένη σαν προιόν αν και για να πω την αλήθεια αγαπώ ιδιαίτερα τη δευτερη BB της Garnier οπότε αν είναι να αγοράσω κάποια, σίγουρα θα αγοράσω αυτη με το ματ αποτέλεσμα! Πιστευω πως είναι ιδανική για κοπέλες με ξηρή επιδερμίδα ή για αυτές που αγαπούν το λαμπερό αποτέλεσμα!
Αυτά απο μένα! <3 Ελπίζω να σας άρεσε το review μου! Εσεις την έχετε δοκιμάσει? Ποια είναι η αγαπημένη σας BB cream? Σας φιλώ όλους! 
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Dust & Cream Products Review!

Hello <3 Πώς είστε??? Ολα καλα??? Πριν λιγο καιρό , η γνωστη πλεον στους περισσότερους Dust&cream μου έστειλε κάποια πραγματάκια για να δοκιμάσω και να μιλησω γιαυτα! Τα δοκιμασα λοιπον κι ετσι σημερα θα σας γράψω την άποψη μου γιαυτα! Για πάμε....
 Το πρώτο προιον που ειχε η σακουλίτσα που μου στείλανε είναι ενα μανό-όζα-βερνίκι σε λιλά απόχρωση το οποιο το εχω ηδη χρησιμοποιήσει παλαιότερα γιατι το εχει η αδερφή μου! Γενικα με τα βερνίκια της Beauty Line εχω μια "πολυ καλη σχέση" καθως αγοράζω συχνά και εχω ηδη αρκετά χρωματα στη συλλογή μου! Είναι πολυ καλα βερνίκια με καλη απόδοση - καλη διάρκεια και ασυναγωνιστη τιμη! Οποια απο εσας δεν τα εχει δοκιμάσει ας τους δωσει μια ευκαιρία!
Δευτερο προιον που βρήκα στη σακουλίτσα είναι αυτο το ομορφο βερνικάκι πάλι απο τη Beauty line (δυστυχως δεν ξερω ποιο νουμερο ειναι γιατι εχει σβηστεί)
αλλα απο τη σειρά professional την οποια συναντάω για πρώτη φορά! Το εχω χρησιμοποιήσει 3 φορες και εχω πολυ καλες εντυπώσεις! Εχει πολυ καλη απόδοση και το πινελάκι του είναι πολυ βολικό και ευχρηστο! Δινει ενα πολυ καλο αποτέλεσμα , λαμπερο που διαρκεί!!!!! Το χρωμα του ειναι λιγακι πιο σκουρο απ'οτι φαίνεται στη φωτογραφία! Θελω να αγοράσω σίγουρα κι άλλες αποχρώσεις απο αυτη τη σειρά γιατι ειναι πραγματικά πολύ καλο προιον!
Το συγκεκριμενο χάρηκα πολύ οταν το είδα, γιατι ποτε δεν ειχα δοκιμάσει κατι αντιστοιχο αν και το ηθελα! Ειναι ενα θεραπευτικο λαδάκι νυχιων για παρανυχίδες , πετσάκια κλπ. Το εχω χρησιμοποιησει αρκετα καθως το χρησιμοποιω κάθε φορα πριν βάψω τα νυχια μου (το εφαρμόζω στα νύχια , κανω ελαφρυ μασαζ και μετα ξεπλένω με νερο, βαζω κρεμα χεριων και στη συνεχεια εφαρμοζω το βερνικι) Με εχει βοηθησει πολυ! Η περιοχη γυρω απο τα νυχια ειναι πιο απαλη απο ποτε και οι παρανυχιδες εμφανιζονται σπάνια! Επίσης , το εκτιμησα ιδαίτερα σαν προιον επειδη εκανε τα νυχια μου πιο σκληρα και ανθεκτικά  και δεν σπανε πλεον τοσο ευκολα!
Τ
Τελος, μου στειλανε και 2 μολυβια νυχιων τα οποια η αληθεια ειναι δεν τα εχω χρησιμοποιησει αρκετα γιατι αρχικα δεν ηξερα πως τα χρησιμοποιουμε! Τα εχω χρησιμοποιησει μονο μια φορα ως εξεις: Με το άσπρο μολυβάκι σχημάτισα το λευκο των νυχιων , οπως κάνουμε αντιστοιχα με ενα λευκο μανο για να κάνουμε "γαλλικό". Στη συνέχεια εβαψα ολο το υπολοιπο νυχι με το ροζ μολυβάκι και τέλος περασα απο πάνω ενα top coat , και ετσι δημιουργησα ενα εφε "γαλλικου" το οποίο ομως έδειχνε απόλυτα φυσικό! Μου άρεσε πολυ σαν ιδεα!!!!!

Αυτα ήταν τα προιοντα που μου έστειλε η εταιρία Dust&Cream! (Μπορείτε να τη βρείτε και στο facebook ΕΔΩ ) Εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο ολα, αν και οπως σας ειπα εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες τα βερνικια τους και σιγουρα θα συνεχισω να τα χρησιμοποιω!!!!!
Ελπίζω να σας άρεσε αυτο το post...θα τα πουμε σύντομα με ενα καινούριο...μέχρι τοτε πολλα πολλα φιλιά σε όλους!!!!!!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:








Κυριακή 26 Μαΐου 2013

~ Empties No 2 ~

Γειά σας όμορφες και όμορφοι <3 Πώς είστε?
Μάζεψα πολλές συσκευασίες απο προιοντα που έχουν τελειώσει τον τελευταίο καιρό και αποφάσισα να σας τα δείξω!^^  Ξεκινάμε?
1) Gel καθαρισμού απο τη Bioten για κανονική/μικτή επιδερμίδα!
Εντάξει...γιαυτο το προιον σας έχω μιλήσει 200 φορές! 
Μου άρεσε αρκετά...εως πολυ! Καθαρίζει πολυ καλα την επιδερμίδα και αφαιρέι ικανοποιητικά το μακιγιάζ...το μόνο αρνητικό που μπορεσα να βρω...είναι οτι ξηραίνει την επιδερμίδα μετα τη χρηση...και χρειάζεται οπωσδήποτε ενυδατική! 
2) Σαμπουάν Pantene σε συλλεκτική συσκευασία για αναδόμηση και προστασία, με βιταμίνες!
Χάλια...Χάλια...Χάλια...! Δεν πρόσφερε τιποτα απολύτως στα μαλλιά μου...πράγμα το οποίο δεν το περίμενα...γιατι συνήθως τα σαμπουάν της Pantene με αφήνουν πολυ ευχαριστημένη!
Μου χάλαγε τις μπούκλες και τα μαλλιά μου ηταν ξηρά και φριζαρισμένα!!!!
Δεν θα το ξανα αγοράσω σίγουρα....
3) Lipton Tea βανίλια~καράμελα ! Σας εχω ξανα μιλήσει για το συγκεκριμένο προιον σε κάποιο post με αγαπημένα...πολυ τέλεια γεύση και άρωμα...μου άρεσε παρα πολύ και ηταν το αγαπημενο μου ροφημα για τον φετινο χειμώνα...θα το ξανα αγοράσω 100%
4) Κρέμα σώματος απο την εταιρία Farcom με άρωμα μάνγκο! Απο τις πιο ωραίες μυρωδιές !
Πολύ φρουτώδη και φοβερή! Τελεια υφη, απλώνεται πολύ καλα στο δέρμα , ενυδατωνει τελεια και η μυρωδια του κρατάει αρκετά! Και κοστίζει μόνο 3 ευρω τα 125 ml.
Είναι τέλεια για καλοκαίρι και σίγουρα θα είναι στις καλοκαιρινές αγορες μου!
5) Αποσμητικό απο τη Dove. Αυτο το προιον με απογοητευσε πλήρως...ενω εκτιμώ την Dove παρα πολυ σαν εταιρία , δυστυχως..δεν μου άρεσε καθολου...! Δεν κανει καθολου καλη δουλεια...η μυρωδια του δεν κραταει καθολου...και δεν κραταει μακρια τον ιδρωτα ουτε μιση ωρα! 
Ωραία μυρωδιά βέβαια....και καλή ενυδάτωση αλλα μέχρι εκει .....
6) Κρέμα προσώπου απο τη Bioten για κανονικη/μικτή επιδερμίδα!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΑ Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΗ <3
Την εχω αγοράσει ηδη 3-4 φορες και θα συνεχισω να τη χρησιμοποιώ!!!!!
7) Leave in cream απο τη Sunsilk για τέλειες μπούκλες!
Ουτε γιαυτο το προιον εχω να πω πολλά!
ΤΕΛΕΙΑ...ΔΕΝ "ΖΩ" ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ!
Δίνει στις μπούκλες μου τέλειο σχήμα και το αγαπώ πραγματικά!
Είναι το 3ο μπουκαλάκι που τελειώνω και εχω αγοράσει ηδη καινουριο!
8) Κρέμα χεριών αναδόμησης απο την αγαπημένη μου Bioten!
Τελεια υφη και μυρωδια ! Ενυδατωνει τελεια και κανει τα χερια να μυριζουν φανταστικα!!!!
Ειναι πολυ οικονομικη και πολυ καλη! Να τη δοκιμάσετε!
9) Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για το προσωπο και τα μάτια απο την Pom Pon !
Τα συγκεκριμένα ειναι δείγμα και τα ειχα πάρει με το Cosmopolitan !
Μου αρεσαν αρκετα αν και γενικα το πρόσωπο μου "δεν τα παει καλά" με τα μαντηλάκια παρα μονο με αυτα της Bioten (απο οσα εχω δοκιμάσει) . Δεν μου προκάλεσαν τσούξιμο , δεν ερέθισαν το δέρμα μου και δεν προκάλεσαν ξηροδερμια..! Αξιζει μια δοκιμη!....!

Για το τέλος άφησα 2 προιοντα τα οποια εχει χρησιμοποιησει η μαμα μου και θα σας μεταφέρω την δική της άποψη ! Για να τα δούμε....
10) Αντιγηραντικός ορος με χαβιάρι απο τη Bioten! Το συγκεκριμενο προιον ενθουσιασε τη μητερα μου σε υπερβολικό σημείο!!! Δροσιζε την επιδερμίδα της , της έδινε λάμψη και ελαστικότητα! Επίσης παρατηρησε πως της μείωσε καποιες κυλιδες και διχρωμίες! 
Γενικά βοηθησε την επιδερμίδα της να δείχνει υγιής και ξεκούραστη! Σιγουρα θα το αγοράσει ξανα!
11) Κρέμα ημέρας για αντιγήρανση απο την εταιρία Tommy G με χαβιάρι!
Η κρέμα αυτη απογοητευσε τη μητερα μου! Τη χαρακτηρίζει "μετρια".
Εχει αρκετα ξηρο δερμα και η συγκεκριμένη κρέμα δεν την εδινε την απαραίτητη ενυδατωση που χρειαζοταν. Συγκεκριμενα μου ειπε πως μετα απο περιπου μια ωρα χρησης αισθανόταν την επιδερμίδα της να "τραβάει" ,ειδικα στο μέτωπο! Δεν θα την ξανα αγοράσει σίγουρα παρόλο που η τιμη της είναι πολυ καλη ~ 18 ευρω τα 50 ml ~

Αυτά απο μένα αγαπημένοι!!!
Ελπίζω να σας άρεσε αυτο το post και να το βρήκατε χρήσιμο!
Θα τα πούμε πολύ συντομα!
Μέχρι τοτε πολλα φιλάκια!
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ: 

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Maybelline ~ Dream Pure BB cream (new) REVIEW

Γειά σας Γειά σας ^_^ Ολα καλα???
Ζέστη ετσι??? Εχω σκάσει :P
Σήμερα θα σας πω τη γνώμη μου για την καινούρια BB cream
απο τη Maybelline την οποία δοκίμασα αρκετές φορές απο κάποια
δειγματάκια που είχα...κι ετσι κατάφερα να "σχηματίσω" γνώμη, τη οποία
θέλω να μοιραστώ μαζί σας!!!! Ελπίζω να σας βοηθήσω!
Αρχικά να τονίσω οτι είναι πολύ καλύτερη απο την πρώτη BB της Maybelline, η οποία εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου! Μπορείτε να δείτε σχετικό review ΕΔΩ
Η συγκεκριμένη προορίζεται για λιπαρές επιδερμίδες!
Λίγα λόγια απο την εταιρία:
Η BB PURE διαθέτει σαλικυλικό οξύ και προσφέρει ομοιόμορφη επιδερμίδα, όπως ακριβώς όλες οι BB, αλλά ταυτόχρονα βελτιώνει την επιδερμίδα με σπυράκια σε βάθος χρόνου!
 • Καλύπτει τις ατέλειες
• Προσαρμόζεται στο χρώμα του δέρματος
• Μειώνει τις ανομοιομορφίες
• Μικραίνει τους πόρους
• Περιορίζει τις κοκκινίλες
• Προστατεύει με SPF 15
• Ενυδατώνει και λειαίνει
• 0% έλαια και βαριά συστατικά
Λοιπόν...ακούγεται ιδανική ετσί?
ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ:
Πολύ πολύ όμορφη και χαριτωμένη συσκευασία με όμορφα χρώματα
και πολυ προσιτη τιμή 9,95! Βγαίνει σε 2 αποχρώσεις light & medium!
Παρατήρησα οτι όντως κάνει την επιδερμίδα ομοιόμορφη και μικραίνει τους πόρους!
Επίσης έχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη και η υφή της είναι επίσης ανάλαφρη κι αυτό την βοηθάει να γίνεται ενα με το δέρμα! Κρύβει τις κοκκινίλες και τις δισχρωμίες του δέρματος και είναι κατάλληλη για πρωινό μακιγιάζ και για κοπέλες που δεν προτιμούν ιδιαίτερα το πολύ μακιγιαζ!
Ενυδατώνει πολύ καλα την επιδερμίδα αλλα ταυτόχρονα δεν αφήνει καθόλου λιπαρό τελείωμα...σε αντίθεση θα το χαρακτήριζα σχεδόν ματ (άλλωστε απευθύνεται σε λιπαρές επιδερμίδες).
Φωτίζει πολύ ωραία την επιδερμίδα , χωρις να τη βαραίνει και βοηθάει το δέρμα να δείχνει φυσικά αψεγάδιαστο χωρίς να φαινεται ιδιαίτερα οτι έχουμε βαφτεί! Προσφέρει επίσης μια πολύ καλη προστασία απο τον ήλιο με SPF 15 :) 
ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
Το μόνο αρνητικό που μπόρεσα να εντωπίσω στο συγκεκριμένο προιον είναι
οτι δεν έχει τοσο καλη διάρκεια όσο θα ήθελα! Ειδικά αν κάνει πολύ ζέστη , το προιον δεν είναι τόσο σταθερό και φέυγει σχετικά εύκολα απο την επιδερμίδα...είναι βέβαια , οπως προ ειπα πολύ πιο βελτιωμένη συνθεση απο την πρώτη bb cream , πολυ πιο σταθερή , 
περισσότερο ματ και καλύτερης υφης!   
Σε γενικές γραμμές είναι ενα προιον συμπαθητικό, που μου άρεσε , χωρίς βέβαια να με ενθουσιάσει!
Τωρα, αν με ρωτήσετε αν θα το αγόραζα...η απάντηση είναι θετική καθώς μειώνει πόρους και κοκκινίλες και κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φυσικά λαμπερή και υγιης!


Εσέις την έχετε δοκιμάσει? Αν ναι, σας άρεσε?
Αν οχι, πιστευετε οτι αξίζει να την αποκτήσετε?
Αυτα απο μένα! Ελπίζω να σας άρεσε το review μου!
Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στο Giveaway μου με δώρο 1 αφρόλουτρο και 1 γαλάκτωμα καθαρισμού απο την εταιρία Lavera , το οποίο λήγει στις 25 του μηνος!
Μπορέιτε να το βρείτε  ΕΔΩ
Θα τα πούμε σύντομα! Πολλά φιλιά σε ολους <3
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:
 

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Carroten BB cream Divine Care ~ Review ^^





Γειάάά σαςςςς!!! Ειστε καλα??? Εγω είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!
Ο λόγος? Μα φυσικά το προιον για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα!!!
Όπως σας είχα υποσχεθεί, τον τελέυταίο καιρό δοκιμάζω καποιες απο
τις BB creams που κυκλοφορούν και γράφω reviews για την καθεμία ξεχωριστά!
Σήμερα λοιπον εχει σειρά η bb cream της Carroten ! Ειλικρινά με εχει ενθουσιάσει!!!!
Αρχικά ας διαβάσουμε λίγα λόγια απο την εταιρία:
Το Carroten σας φέρνει «πρόσωπο με πρόσωπο» με την πιο ολοκληρωμένη και… trendy εκδοχή του. H πρωτοποριακή σύνθεση της νέας Carroten BB divine care Face cream SPF25, με μεταλλικά χρωστικά στοιχεία νέας γενιάς και ιδανικό συνδυασμό βιταμινών, καλύπτει ομοιόμορφα την επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα τέλειο, φυσικό look, προσφέροντας 5 πλεονεκτήματα με μία μόνο κίνηση, για πρόσωπο που ακτινοβολεί… καλοκαίρι!
  • Κάλυψη των δυσχρωμιών και ατελειών του προσώπου (φακίδες, πανάδες, σκούρες κηλίδες).
  • Ανανέωση της επιδερμίδας/αντιγηραντική δράση, χάρη στο youth complex® (κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκογόνο).
  • Ενίσχυση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας.
  • Διατήρηση των φυσικών επιπέδων υγρασίας.
  • Προηγμένο σύστημα προστασίας UV balance.
  • Δερματολογικά ελεγμένη/Ανθεκτική στο νερό.
  • Χωρίς paraben.                                                       
Εγώ εχω να σας πώ...οτι πρόκειται για ενα υπέροχο προιον!
Καταρχάς...να τονίσω πως είναι μια πραγματική bb cream η οποια
καλύπτει, προστατευει απο τον ήλιο και παράλληλα περιποιειται την επιδερμίδα και οχι
απλά μια κρέμα με χρώμα ή ενα αντηλιακό με χρώμα! 
Έχει υπέροχη κρεμώδης υφή , απλώνεται καταπληκτικά στο πρόσωπο 
και η μυρωδιά της σε στέλνει απευθείας στην παραλία και σου θυμίζει όλα τα καλοκαίρια 
που έχεις ζήσει!!!! 
Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 50ml (καλόόό) με αντλία ( ακόμη καλύτερο)
και κοστίζει 10,50 !!!! 
Κυκλοφορεί σε μια απόχρωση "medium to light" η οποία ειναι ανοιχτόχρωμη! 
Οταν μαυρίσουμε λιγο πιστευω πως μαζί με bronzer θα είναι οτι πρέπει!!!
Το τελείωμα που αφήνει δεν είναι ματ, αλλα ούτε λιπαρό! Περισσότερο θα το χαρακτήριζα ως "φρέσκο" και λαμπερό! Εμένα μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ μαζι με διάφανη πούδρα!
Η καλυψη της είναι μέτρια..ωστόσο κατα την άποψη μου ειναι ιδανική για το καλοκαίρι!
Βοηθάει το πρόσωπο μου να δείχνει ξεκούραστο και λαμπερό χωρις να το βαραίνει!
Η διάρκεια της είναι πολύ καλή, συνήθως εμφανίζω λίγη λιπαρότητα μετά απο
5-6 ώρες χρήσης! Όταν την χρησιμοποιήσω στη θάλασσα θα σας πω αν είναι όντως ανθεκτική στο νερό οπως ισχυρίζεται η εταιρία, καθώς και πόση διάρκεια θα έχει!
Γενικά θέλω να πω , πως είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με τη συγκεκριμένη bb cream!
Θέλω να πω ενα μεγάλο μπραβο στην Carroten γιαυτο το προιον 
καθως προσωπικά "μου ελυσε τα χέρια" για όλο το καλοκαίρι!
Να τρέξετε να τη δοκιμάσετε και πιστευώ πως όλο το καλοκαίρι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες!!!
Αυτά απο μένα! Θα τα πούμε σύντομα με νεο post! Μέχρι τότε...τα φιλιά μου!!! <3
 ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:


Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

^^ One Lovely Blog - Award ^^

Γειααα σαςςς!!^^ Ολα καλα?? Οπως θα καταλάβατε και απο τον τίτλο, παρέλαβα βραβειάκι κι ετσι πρέπει να κάνω κι εγω με τη σειρα μου το αντίστοιχο post :)
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΙΣ: 

Οι κανόνες είναι:

1) Αναφέρεις αυτόν που σου χάρισε το βραβείο και τον ευχαριστείς.
2) Απαντάς στις ερωτήσεις.
3) Βραβεύεις 11 blogs με λιγότερα από 200 μέλη.
4) Ενημερώνεις τα blogs που βράβευσες.
5) Ακολουθείς το blog που σε βράβευσε.

Οι ερωτήσεις είναι:
1. Τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε το blog σας;

2. Ποιο το θέμα του blog σας/ με τι ασχολείται;

3. Από που βρίσκετε την έμπνευσή σας;

4. Σχεδιάζετε από πριν το περιεχόμενο του blog σας;

5. Έχετε νέες ιδέες για το blog σας;

6. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;

7. Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για σας να δημιουργήσετε;

8. Τι θα θέλατε να ξέρει ο κόσμος για εσάς;

9. Ποια είναι τα χόμπι σας;

 1] Αρχικά έβλεπα κάποια σχετικά βιντεο στο Youtube και στη συνέχεια διάβαζα για καιρό σελίδες άλλων κοριτσιών κι ετσι επειδή μου αρεσε πολύ αυτη η ασχολία ξεκινησα κι εγω το δικό μου blog!
2] Το blog μου ασχολείται κυρίως με ομορφιά και καλλύντικα, με μόδα, με reviews για διάφορα προιοντα και πολλά άλλα....
3] Ειλικρινά απο πολλά πράγματα! Απο προιοντα που μου τραβάνε την προσοχη, απο κατι που θα διβάσω στο internet απο άλλες σελίδες που διαβάζω , ακόμη και απο τις αναγνώστριες μου!
4] Κάποιες φορες ναι...αλλες φορες ομως ξεκινάω το γράψιμο και οπως μου βγει!
5] Αλλες φορές εχω παρα πολλές και δεν ξερψ ποια να πρωτο γράψω , κι άλλες φορές κολλάει εντελώς το μυαλό μου!
6] Αρκετό , αλλα οχι και άπειρο! Κάποιες φορές θα ηθελα να μπορούσα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο!
7] Δεν εχω κάτι συγκεκριμένη..οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί μια ωραία ιδέα!
8] Οτι όσα γράφω στη σελίδα μου ειναι απόλυτα ειλικρινή και αληθινά! Επίσης θα ηθελα να ξέρουν πως τους ευχαριστώ παρα πολύ που με στηρίζουν!
9] Εχω πολλά...μου αρεσει το blogging , το χειροποιητο κόσμημα, η μαγειρικη , η ζαχαροπλαστική , ο εθελοντισμός και πολλα άλλα!!!  

Λοιπόν...δίνω κι εγώ με τη σειρά μου αυτό το βραβειάκι στα παρακάτω blogs:


Ευχαριστώ και πάλι τα κορίτσια που μου το έδωσαν!
Πολλά φιλιά σε όλους!! χοχο

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

~ Mini Haul ~ [ first impression]

 Γειά σας! Όλα καλα beauties? <3 
Καθόμουν πριν λίγο και σκεφτόμουν ποια θα είναι τα επόμενα posts μου
και τελικά κατέληξα οτι σας χρωστάω αυτο και άλλα 9 προς το παρόν..και
τα περισσότερα απο αυτά είναι reviews <3 Εχουμε πολύ δουλειά λοιπόν...!
Το σημερινό post ειναι ενα μικρό haul με κάποια μικροπραγματάκια που πηρα 
την προηγούμενη εβδομάδα! Ελπίζω να σας αρέσουν!!!!

1] Αφρόλουτρο απο τη Dove με άρωμα κρέμας αμυγδάλου και εκχυλισματα Ιβίσκου!
Μυρίζει φανταστικά, υπέροχα! Το έχω δοκιμάσει 2 φορές και παρατήρησα οτι κάνει
πλόυσιο αφρό, ενυδατώνει αρκετά και το αρωμα του εχει διάρκεια αλλά οχι και πολύ μεγάλη!

 2] Παλέτα με 3 σκιές σε καλοκαιρινές αποχρώσεις απο την Seventeen! Η απόχρωση είναι το νούμερο 22 Latin Ecstasy! Δεν είναι υπέροχη? Λοιπόν...την αγόρασα απο ενα μαγαζί εδω στην Κοζάνη με καλλυντικά το οποίο είναι στο κλείσιμο...και μαντέψτε πόσο κοστιζε....μόνο 5 ευρω! Ολες οι τριπλες παλετες τις seventeen κοστιζαν 5 ευρω! Φοβερη τιμη , 'ετσι δεν είναι?







3] Παλέτα με 12 χρώματα απο την Glamorous! Αν θυμάστε, πριν λίγο καιρό είχα αγοράσει την ίδια παλέτα με άλλες αποχρώσεις και εμεινα πολυ ευχαριστημένη, κι ετσι αποφάσισα να πάρω ακόμη μια...! Κόστιζε 1 ευρω!!!!!! Πολυ καλή σχέση ποιότητας-τιμης!!!



4] Aussie Shampoo Miracle Moist . Εντάξει , δεν θα πώ πολλά! Aussie....ξέρετε!!!! Το χρησιμοποίησα 2 φορές και ενυδατώνει πολύ καλά τα μαλλιά μου και τα αφήνει απαλά, λαμπερά και μυρωδάτα!!!!
5] Spray σώματος απο την Azade με άρωμα ζάχαρη, βανίλια <3 Μυρίζει τέλειαααα! Η αλήθεια είναι οτι εμενα η μυρωδιά του μου θυμίζει περισσότερο μπισκότο! Κόστιζε 7 ευρώ αλλά...δυστυχώς...δεν εχει καθόλου διάρκεια...μα καθόλου! :(   Πολυ στεναχωρέθηκα!!!!
6] Τέλος, αγόρασα 2 μολύβια χειλιών, το ενα κόστιζε ενα ευρω και το πήρα απο τα γνωστά μαγαζάκια...ειναι απο την εταιρία Amy's και είναι το νουμερο 14. Το δευτερό το πήρα πάλι απο το μαγαζί εδω στην κοζάνη που είναι στο κλείσιμο και κόστιζε μόνο 2,50 ευρω!!!! Απίστευτο δεν είναι? Στα Hondos πόσο κοστίζουνε τα μολύβια χειλιών της Seventeen? 6? 7? Δεν ξέρω ακριβώς!! Είναι το νούμερο 28 Hot Pink <3


Αυτά απο μένα αγαπάκιααα!!!
Ελπίζω να σας άρεσαν οι αγορές μου!!!!
Εχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτα τα προιοντα?
Θα τα πούμε σύντομα, γιατι οπως σας είπα εχω για πολλά πράγματα να σας μιλήσω!!!!
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ^^^


 ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:
FACEBOOK | TUMBLR | YOUTUBE | BLOGLOVIN
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ GIVEAWAY ΜΟΥ ΜΕ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ LAVERA!!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

~ Vichy Idealia BB cream Review ~


Καλησπέρα ομορφιές μου! Ολα καλα? Μας τα χαλασε ο καιρος σημερα...δεν ξερω στα μερη σας, παντως εδω στην Κοζάνη η σημερινη μερα εχει κατι απο χειμώνα! Τις προηγούμενες 2 εβδομάδες δοκιμασα σε καθημερινή βάση τη νεα bb cream Idealia της Vichy η οποία για μενα ειναι ενα υπέροχο προιον! Καταρχην, έχει υπέροχη υφή και άρωμα!

 Παμε ομως να δουμε τι υποσχεται αυτη η bb κρεμα.
1)Αμεση λαμψη
2)Ενυδατωση που διαρκει 24 ωρες
3)Ορατη λειανση των πρωτων
ρυτιδων
4)Ομοιομορφη επιδερμιδα
5)Μειωση των κηλιδων
6)Προστασια απο τον ηλιο με SPF 25.
Κυκλοφορεί σε σωληνάριο των 40 ml και αν δεν κάνω λάθος κοστίζει περίπου 28 ευρώ (προσωπικά την βρίσκω λιγάκι ακριβή). Η υφή της είναι ελαφριά και απλώνεται πολύ ευκολα και ευχάριστα! Είναι ικανοποιητικά καλυπτική και πιστευω πως ειναι ιδανική για κάθε είδους μακιγιάζ καθως δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα! Το τελείωμα που αφήνει ειναι φυσικό και πολυ ενυδατικό θα έλεγα! Δεν είναι εντελως ματ (εγω την χρησιμοποιησα με διάφανη πούδρα) και πιστευω πως κοπέλες με λιπαρή επιδερμίδα χρειάζεται να βαζουν και πούδρα! Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πολυ λαμπερή και φρέσκια! Επίσης εχει απίστευτα καλή διάρκεια! Για μενα ειναι ενα πραγματικά "επαγγελματικο" προιον...αξίζει να την δοκιμάσετε! Αν θα μπορουσα να αναφέρω κατι αρνητικό...θα ηταν μόνο η τιμή καθως  καθιστά αδύνατο σε κάποιες κοπέλες να την αποκτήσουν! Οσον αφορά τωρα την μείωση των κηλίδων και την λείανση των ρυτίδων που υπόσχεται δεν μπορώ να σας μιλήσω καθως δεν εχω πρόβλημα με κανένα απο τα δυο. Αυτο που μπορω να σας πω με σιγουριά ειναι οτι με τη χρήση βελτιωθηκε η υφη της επιδερμίδας μου! 
Αυτα  απο μένα friends <3
Εσεις την εχετε δοκιμάσει?
Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στο Giveaway μου σε συνεργασία με
την εταιρια Lavera που θα το βρείτε ΕΔΩ .
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

IT'S GIVEAWAY TIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^_^ { Closed }

BEAUTIES <3
Μετά απο πολύ καιρό ηρθε η ώρα για ακόμη ενα Giveaway!!!!
Οι αναγνώστες του Blog μου εφτασαν τους 177 και τα Like στη σχετική σελίδα μου
στο FACEBOOK τα 115! Θέλω να σας ευχαριστήσω μεσα απο την καρδιά 
μου για ολη τη υποστήριξη και την αγάπη που δείχνετε στο Mon fabuleux destin
παρολο που ειναι μια σχετικά καινούρια σελίδα!
Πάμε να δούμε τα δωράκια σας!
 
Οπως θα καταλάβατε, το Giveaway γινεται σε συνεργασία με την αγαπημένη
εταιρία βιολογικών καλλυντικών Lavera !!
Θα υπάρξει μια τυχερή η οποία θα κερδίσει ενα γαλάκτωμα καθαρισμου
προσώπου και ματιών με άγριο τριαντάφυλλο για απαιτητική επιδερμίδα το οποίο λειτουργει
προληπτικά στη δημιουργία ρυτίδων ( χωρις όμως να προορίζεται για μεγάλες ηλικίες),
και περιέχει βιολογικά έλαια jojoba , καρύδα και αμυγδαλο !
Δευτερο δώρο ειναι ενα αφρόλουτρο απο τη σειρά Body Spa 
με βιολογικά εσπεριδοειδή για τόνωση και φρεσκαδα! 
Πραγματικά μυρίζει σαν φρεσκοστημένο λεμονάκι και το αρωμα του
ειναι πολυ τονωτικό και σου ξυπνα τις αισθήσεις!!!!!! 
Το Giveaway θα τελειώσει το Σάββατο 25 Μα'ί'ου <3
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1] ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΜΕΣΩ GFC
2] ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ
3] ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ LAVERA ΕΔΩ
4] ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ BLOG ΜΕΣΩ BLOGLOVIN ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
5] ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SHARE ΤΟ GIVEAWAY ΣΤΟ FACEBOOK
6] ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GFC ΣΑΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ΤΟ LINK ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ BLOGLOVIN ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ!
{ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚOI ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ FACEBOOK Η BLOGLOVIN }
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ!
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ! <3
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! 
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!