Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

August favorite's^^




Hello girls! Τί κάνετε? Εγω ειμαι πολύ χαρούμενη γιατι σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις και πέρασα Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης! =] Στα δικά μας τώρα! Σ'αυτο το post θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προιόντα για τον μήνα Αυγουστο^^ Τα περισσότερα τα εχετε ξανα δει! Αυτο το μήνα χρησιμοποίησα πολυ τα μαντηλάκια καθαρισμού της Bioten! Σίγουρα τα γνωρίζεται οι περισσότερες και ισως τα εχετε δοκιμάσει! Είμαι πολυ ευχαριστημένη καθως αφαιρούν αποτελεσματικα το μακιγιαζ χωρις να αφήνουν λιπαρότητα στο πρόσωπο!


Αγαπημένες γιαυτο το μήνα ειναι και 2 κρέμες απο τη Bioten! Η κρέμα σώματος για κανονική επιδερμίδα με κυδώνι και lime και η κρέμα χεριών με μέλι και macadamia oil για πολυ ξηρά δέρματα! Πολύ καλες και οι 2...κάνουν καλή δουλεια και μυρίζουν υπέροχα! Να τις δοκιμάσετε!








Αγαπημένο αποσμητικό για τον Αυγουστο είναι το Original της Dove με το κλασσικο άρωμα που ολες αγαπάμε! Πολυ καλό και οικονομικό!










Λατρεμένο make-up για τον μηνα αυτο (και οχι μόνο) είναι το 123 Perfect απο τη Bourjois! Ξέρετε! Το ερωτεύτηκα! Τελεια συνθεση,υπεροχη καλυψη και απιστευτη σταθερότητα! Καθολου βαρύ και απόλυτα φυσικο! Απλα υπέροχο <3







Αγαπημένο κραγιόν , το κόκκινο της Beauty line cosmetics το οποιο το απέκτησα προσφατα αλλα το εχω ηδη αγαπήσει^^ Είναι ματ και πολυ σταθερο! στα χειλη δείχνει απίθανο και κοστίζει μόνο 2,70!








Το ρουζ που χρησιμοποίησα πιο πολυ το μηνα αυτο ηταν απο την Amy's cosmetics! Ενα πολυ ομορφο κεραμιδι χρωματάκι!










Τελος, ενα πολυ καλο προιον για το είδος του ειναι το υγρό για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχης απο τη Lactacyd  με ουδέτερο pH ! Eίμαι πολυ ευχαριστημένη και απο αυτο!









Αυτα ήταν αγαπημένες μου! 
Αν δοκιμάσετε κάποιο θελω να μου πείτε τη γνώμη σας! 
Θα τα πουμε σύντομα! 
Πολλά φιλιά!!!!!


glitter-graphics.com

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

~Mini haul~ (again) :D

Γειά σας κορίτσια μου! Ολα καλά? Ξερω! Είμαι σπάταλη! Πάλι αγόρασα κάποια πραγματάκια και είπα να σας τα δείξω! Δεν είναι πολλά =] Κι επειδή ολες εχουμε την περιέργεια να δουμε τι περιέχει ενα σακουλάκι Hondos Center , πάμε να ξεκινήσουμε!  

Αγόρασα αρχικα ενα καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή απο τη Lactacyd με αντιβακτηριδιακό παράγοντα που προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατα τις κακοσμίας! Εχει ουδέτερο pH και διατηρεί τη φυσική ισορροπία της περιοχής! Κόστιζε 3,97 ευρώ!









Πήρα ενα κραγιόν απο τη Beauty line cosmetics στην απόχρωση 44! Είναι ενα απαλό κοκκινο χρώμα! Εχει καλή απόδοση και είναι αρκετά ενυδατικό! Κόστιζε μόνο 2,70 ευρώ και η ίδια σειρα είχε κι αλλες αποχρώσεις πολυ ωραίες , θα δοκιμάσω αυτό και αν μου αρέσει θα αγοράσω και τα υπόλοιπα!






Επίσης αγόρασα ενα βερνίκι νυχιών απο μια εταιρία που λέγετε make up selective! Στην απόχρωση 28! Είναι ενα πολυ χαριτωμένο κιτρινάκι ανοιχτό! Πολύ μου άρεσε =] Κόστιζε 2,50 ευρώ!








Τέλος, πήρα ενα σφουγγαράκι για πούδρα , πολυ απαλό και πρακτικό απο την εταιρία Assim! Ηταν πολύ οικονομικό , μόνο 0,75 ευρώ !










Αύτα λοιπόν!
Θα τα πούμε στο επόμενο post!
kisses ^^

glitter-graphics.com

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Bioten hand cream with -honey and macadamia oil- review

Hello beauties
<3 Πώς είστε? Απο τις πρόσφατες αγορές μου,μου ζητήσατε ενα review για την κρέμα χεριών της Bioten με μέλι και έλαιο Macadamia! Η συγκεκριμένη κρέμα είναι για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες! Η θρεπτική κρέμα χεριών Bioten Repairing Hand Cream, προσφέρει άμεση αναδόμηση και θρέψη στα σκασμένα χέρια χάρη σε μία πολύ αποτελεσματική φόρμουλα. Είναι εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά που περιποιούνται αποτελεσματικά το πολύ ξηρό δέρμα. Το μέλι, ένας φυσικός ενυδατικός παράγοντας με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα, βοηθά το δέρμα να κρατήσει το ιδανικό επίπεδο υγρασίας ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη φυσική του άμυνα. Το έλαιο macadamia, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, είναι ένα προστατευτικό έλαιο που δρα στην επιφάνεια των κυττάρων αναδομώντας την συνοχή του δέρματος. Χάρη στη γρήγορη απορρόφησή του ενυδατώνει γρήγορα το πολύ ξηρό δέρμα επαναφέροντας την ελαστικότητά του. 
Τη χρησιμοποιώ πρωι και βράδυ  και μέσα σε 2 μέρες εχει κάνει τα χέρια μου πολυ πολυ μαλακά και έχει μειώσει κατα πολύ τη ξηρότητα! Μυρίζει υπέροχα και είναι πολύ οικονομική! Σχεδόν 3 ευρώ απο τα Hondos Center =] Ανυπομωνώ να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες κρέμες χεριών της Bioten! 

Θα τα πούμε σύντομα με καινούριο post =]
Kisses <3



glitter-graphics.com

Bourjois 123 perfect make up review!

Γειά σας κορίτσια! =] Όλα καλά? Πώς περνάτε? Πριν 2-3 μέρες αγόρασα το make-up της Bourjois 123 perfect  στην απόχρωση 54 και μου ζητήσατε να  κάνω ενα review! Το δοκίμασα λοιπόν αυτές τις μέρες και θα σας πω τη γνώμη μου ^^ Το αγόρασα απο τα Hondos Center και η συγκεκριμένη απόχρωση είχε  έκπτωση 3 ευρώ! Η αρχική του τιμή ήταν 17+ ευρώ και εγω το πήρα 14+! Αρκετά καλή τιμή πιστεύω! Μπορώ να σας πω με σιγουριά οτι είναι το πιο υπέροχο make up που είχα ποτέ!!!! Διορθώνει τις ατέλειες 100%  και  αποκαλύπτει  την  χαμένη λάμψη της επιδερμίδας.
Η σύνθεση του αποτελείται από :
· Κίτρινες  χρωστικές  κατά των μαύρων  κύκλων.
· Μώβ χρωστικές κατά της θαμπάδας, ενίσχυση  της λάμψης
· Πράσινες  χρωστικές ενάντια στις κοκκινίλες για τέλεια ομοιόμορφη  επιδερμίδα.
Προσφέρει  ενυδάτωση 24 ώρες και έχει δείκτη προστασίας  SPF  10.
Εκχύλισμα  από άνθος βαμβακιού για ενυδάτωση και κατά της γυαλάδας.
Επιτρέπει  στο δέρμα να αναπνέει.
Κάθε φορά που το φοράω το δέρμα του προσώπου μου είναι απίστευτα απαλό αλλα το πιο μεγάλο θετικό που έχει το συγκεκριμένο make-up είναι οτι μένει στο δέρμα σας πολλές ώρες! Εγω το κράτησα 6+ ώρες και οταν γύρισα στο σπίτι ηταν αψεγάδιαστο! Η σύνθεση του είναι πολύ καλή,απλώνεται πολύ εύκολα και δείχνει απόλυτα φυσικό χωρίς να βαραίνει!   Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το ξανα αγοράσω σίγουρα! Δοκιμάστε το κι εσείς και θα το ευχαριστηθείτε!!!

Θα τα πούμε στο επόμενο post!
Φιλάκια πολλά σε όλες!

 




glitter-graphics.com

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

~ Haul -- Haul ~


 

Γειά σας κοριτσια μου! Τι κάνετε? Σήμερα το πρωι αγόρασα κάποια καινούρια πραγματάκια και αποφάσισα να τα μοιραστώ μαζί σας <3 Πήγα αρχικά στα Hondos center και αγόρασα:

1) Το make-up απο Bourjois 123 perfect στην απόχρωση 54 Beige Beige
2) Την ενυδατική της Bioten με Lime και κυδώνι η οποία μυρίζει πραγματικά απίστευτα!
3) Την κρέμα χεριών της Bioten για πολύ ξηρές επιδερμίδες με Μέλι και έλαιο Macadamia

4) Την κρέμα αναδόμησης για ξηρά μαλλιά απο το Sunsilk

5) Την πούδρα απο Beauty Line Cosmetics στην απόχρωση 004

Μέτα πήγα σε ένα απο αυτα τα μαγαζάκια -ολα 1 ευρώ- και αγόρασα:

1) Ενα κραγιόν απο την εταιρία Amy's cosmetics στην απόχρωση 108 ειναι ενα όμορφο κοραλί-ροζ χρώμα

2) Ενα μολύβι χειλιών απο την εταιρία Orkide στην απόχρωση 307 είναι ενα βυσσινή-τριανταφυλλί χρώμα 

3) Ενα μαύρο eye-liner απο την Amy's cosmetics 












 4) Ενα concealer στην απόχρωση 2 απο μια εταιρία που δεν γνωρίζω
Αυτά αγόρασα σημερα!!! Δεν είναι πολύ ομορφα?? Για οοολα αυτά πλήρωσα περίπου 30 ευρώ! =} Ανυπομωνώ να τα δοκιμάσω! Αν θέλετε review η τιμή για κάποιο απο τα προιόντα πείτε μου να κάνω ενα ξεχωριστο post!  Σας ευχαριστώ που με στηρίζετε!!! θα τα πούμε στο επόμενο post!! Φιλάκια πολλά!

glitter-graphics.com

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

~ Frezyderm - Moisturizing 24h long lasting hydrating cream review ~

Γειά σας κορίτσια! Τί κάνετε?? Σ'αυτό το post θα γράψω ενα mini review για την ενυδατική κρέμα ημέρας της Frezyderm! Η εταιρία αυτή δημιουργήθηκε το 1987 από τον κο Αναστάσιο Αναστασίου με σκοπό την διακίνηση δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, προτεινόμενων από Ιατρούς, λόγω της ποιότητας και αποτελεσματικότητάς τους.
ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ FREZYDERM
  • Να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Να επιδιώκει επιθετικές προοπτικές ανάπτυξης.
  • Να είναι περισσότερο ανταγωνιστική σε ένα περιβάλλον διαρκώς απαιτητικό.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ FREZYDERM
  • Να "κάνει" την διαφορά στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, παρέχοντάς τους ποιοτικά προϊόντα.
  • Να διατηρήσει την πολιτική του σεβασμού και της ειλικρίνειας στον καταναλωτή.
  • Να αναπτύξει περαιτέρω την ποιότητα των προϊόντων, συνεπώς να συνεισφέρει σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
    Τη συγκεκριμένη κρέμα την έχω αγοράσει εδω και αρκετό καιρό αλλά περίμενα να τη δοκιμάσω αρκετα και μετά να σας πω τη γνώμη μου! Λοιπόν ελιναι υπέροχη! Εχει τέλεια υφή , είναι πολύ ελαφρια αλλα αυτο που λάτρεψα σάυτη την κρέμα είναι οτι δεν αφήνει λιπαρότητα και το προσωπο παραμένει ενυδατωμένο ολη την ημέρα! Εγω είχα πολυ ξηρη ζωνη Τ και απο τη στιγμή που αρχισα να τη χρησιμοποιώ το πρόβλημα εχει σχεδόν εξαφανιστεί! Εχω ενθουσιαστεί! Υπόσχεται παρατεταμένη ενυδάτωση , βελτίωση της δερματικής υφης , αντιοξειδωτική δράση και φωτοπροστασία DNA. Επίσης κατι πολύ σημαντικο είναι οτι δεν περιέχει parabens! Κοστίζει περίπου 22 ευρώ αλλα εαν θέλετε να δώσετε χρήματα για μια καλή ενυδατική σας την προτείνω!!! Εγω την αγάπησα!

glitter-graphics.com

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Σπιτικά Καλλυντικά: Do it yourself!

Γειά σας όμορφες! Τί κάνετε? Σ'αυτό το post είπα να σας δώσω μερικές ιδέες για το πως να φτιάχνετε τα δικά σας προιόντα με υλικά που εχετε στο σπίτι σας! Οικονομικά και έξυπνα!  Ελπίζω να σας αρέσει!!! Πολλά φιλιάάά ^_^

 

Ενυδατική λοσιόν για το καλοκαίρι

 εξαιρετικά αναζωογονητική και ενυδατική!
θα χρειαστείτε:
1 κουταλιά σούπας γιαούρτι
1 κουταλιά σούπας χυμό καρότου
1/2 κουταλάκι γλυκού έλαιο καρύδας
σε ένα μικρό μπωλ, αναμείξτε καλά το γιαούρτι και τον χυμό καρότου. Προσθέστε σιγά σιγά το έλαιο
καρύδας και ανακατέψτε πολύ καλά ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Απλώστε σε καθαρό δέρμα στο πρόσωπο και στο λαιμό και αφήστε το για 5-10 λεπτά. Αφαιρέστε το με χλιαρό νερό.


Πήλινγκ σώματος για ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα

Απαλό και αποτελεσματικό για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και για ενυδάτωση σε βάθος.
Θα χρειαστείτε:
  • 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 1 κουταλία  σούπας μέλι
  • 3 κουταλιές περίπου αλεύρι κριθαριού
  • 2 κουταλιές σούπας ροδόνερο
Ανακατέψτε τα όλα μαζί και κάντε πήλινγκ με απαλές κινήσεις ενώ είστε στο μπάνιο. Ξεπλυθείτε καλά με άθφονο νερό.

 Με διαφορά στήθους

Αισθάνεσαι ότι το στήθος σου έχει χαλαρώσει; Υπάρχει μία σπιτική συνταγή που υπόσχεται σύσφιξη άμεσα.
Θα χρειαστείς:
1 κουτάλι έλαιο βιταμίνης Ε
1 κουτάλι γιαούρτι
1 αυγό
Στη συνέχεια χτύπησε όλα τα υλικά σου, έως ότου γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.  Τοποθέτησε το μείγμα στην περιοχή του στήθους και φόρεσε ένα παλιό σουτιέν έτσι ώστε να δημιουργηθεί θερμότητα.
Άφησέ το για 20 λεπτά και στη συνέχεια ξέβγαλε με νερό.

 Πόλεμος στους μαύρους κύκλους

Ήξερες ότι οι πατάτες περιέχουν ένα ένζυμο που χρησιμοποιείται σε κρέμες για λεύκανση της επιδερμίδας; Και όμως…. Αν λοιπόν έχεις πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους σου να τι θα κάνεις….
Κόψε μισή πατάτα και ξεφλούδισέ τη  και λιώσε τη στο μίξερ. Στη συνέχεια βάλε την πολτοποιημένη πατάτα μέσα σε μία γάζα, έτσι ώστε να σχηματιστεί μία κομπρέσα.
Τοποθέτησε την κομπρέσα κάτω από την περιοχή των ματιών και άφησέ τη για 15-20 λεπτά. Μην αφήσεις το χυμό της πατάτας να έρθει σε επαφή απ’ ευθείας με τα μάτια σου.
Μη ξεπλύνεις με νερό, αρκέσου στο να σκουπίσεις ελαφρά με μία πετσέτα την περιοχή.

Λοσιόν για αφυδατωμένο δέρμα

ΥΛΙΚΑ
-10 με 15 κεράσια
-1 κουταλιά της σούπας γάλα

Λιώστε τα κεράσια στο μπλέντερ, προσθέστε το γάλα,
ανακατέψτε πολύ καλά και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο.
Αφήστε το για 10 λεπτά και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό! 

Λοσιόν για λαμπερό δέρμα

ΥΛΙΚΑ
-3 κουταλιές της σούπας γάλα
-1 κουταλιά της σούπας λικέρ

Χτυπήστε για 1 λεπτό τα υλικά μαζί στο shaker
και βουτώντας ενα κομμάτι βαμβάκι περάστε ολο το πρόσωπο. 
Αφήστε για 10 λεπτά και ξεβγάλτε με παγωμένο νερο.

Πήλινγκ προσώπου για απολέπιση και τροφή

ΥΛΙΚΑ
-2 κουταλακια του γλυκού μέλι
-2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη ( μαυρη κατα προτίμηση)
-3 κουταλάκια του γλυκού χυμό πορτοκαλιού ( απο φρέσκο πορτοκάλι)
ή λεμονιού αναλογα με τις προτιμήσεις!
Ανακατεύουμε ολα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ενα μείγμα και τρίβουμε το πρόσωπο απαλα οπως με κάθε πήλινγκ του εμπορίου! Ξεπλένουμε προσεκτικά με κρύο νερό!


glitter-graphics.com

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Μάσκες προσώπου Apivita (+ giveaway!!)

Γειά σας κοριτσάκια!!! ^^ Τί κάνετε?? 
Πριν λίγες μέρες αγόρασα απο το φαρμακείο 3 απο τις μάσκες προσώπου της Apivita για να τις δοκιμάσω!! Είμαι πολυ ενθουσιασμένη γιαυτό αποφάσισα να κάνω ενα post γι'αυτες! Πρέπει να σας πω οτι υπάρχουν παρα πολλές διαφορετικες μάσκες και δεν ήξερα ποια να διαλέξω!! 

-> Μάσκα ενυδάτωσης και αναζωογόνησης 
Με φραγκόσυκο
-> Μασκα σύσφιξης και ανάπλασης
Με βασιλικό πολτό
-> Peel off μάσκα απολέπισης και λάμψης
Με παπάγια
-> Peel off μάσκα αποτοξίνωσης και λάμψης
Με φύκια
-> Μάσκα για βαθύ καθαρισμό 
Με πράσινη άργιλο
-> Μάσκα για απαλό καθαρισμό
Με ρόζ άργιλο
-> Κρέμα βαθιάς απολέπισης
Με ελιά
-> Gel ήπιας απολέπισης
Με βερίκοκο
 -> Μάσκα για νεανική λιπαρή επιδερμίδα
Με πρόπολη 
 -> Μάσκα εντατικής ενυδάτωσης
Με αγγούρι
 -> Μάσκα ενυδάτωσης
Με  aloe 
  -> Μάσκα ενυδάτωσης και τροφής
Με μέλι 
-> Μάσκα αναζωογόνησης και λάμψης
Με ρόδι
-> Μάσκα αναζωογόνησης
Με πορτοκάλι
-> Μάσκα τροφής και ανάπλασης 
Με καρότο
-> Μάσκα τροφής
Με δημητριακά
-> Αντυριτιδική και συσφιγκτική μάσκα
Με σταφύλι
-> Μάσκα για άμεσο Lifting
Με κόκκινο κρασί
-> Μάσκα ματιών για μαύρους κύκλους και σακούλες
Με γκίνγκο

Εγώ απο οοοολεες αυτες αγόρασα:

-> Μάσκα ενυδάτωσης και αναζωογόνησης 
Με φραγκόσυκο
 -> Μάσκα για βαθύ καθαρισμό 
Με πράσινη άργιλο
 -> Μάσκα τροφής
Με δημητριακά
 και είμαι παρα πολυ ευχαριστημένη και απο τις 3!! 


Η Mάσκα Ενυδάτωσης και Αναζωογόνησης Express Gold Με φραγκόσυκο  έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 92% φυσικά συστατικά
ΜΕ ΧΩΡΙΣ
Φραγκόσυκο Parabens
Χαμομήλι* Silicones
Aλόη* Propylene glycol
Βούτυρο καριτέ*
Έλαιο σιταριού
Αιθ. έλαιο λεβάντας*
Το νερό έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από πράσινο τσάι*


Η Μάσκα για Βαθύ Καθαρισμό Express Beauty Με πράσινη άργιλο έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 89% φυσικά συστατικά.
ΜΕ ΧΩΡΙΣ
Πρόπολη Parabens
Σαπωνάρια Silicones
Χαμομήλι* Propylene glycol
Πρωτεΐνες σιταριού
Πράσινη άργιλο
Aλόη*
Λάδι Ηλίανθου
Bisabolol
Αιθ. έλαιο λεβάντας
Το νερό έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από πράσινο τσάι*
*από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες                                                                                 


Η Μάσκα Τροφής Express Beauty Με δημητριακά  έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 96% φυσικά συστατικά
ΜΕ ΧΩΡΙΣ
Εκχύλισμα βρώμης Parabens
Εκχύλισμα ρυζιού Silicones
Λάδι σιταριού Propylene glycol
Πρωτεΐνες σιταριού
Μέλι
Λάδι ελιάς*
Υαλουρονικό οξύ
Αιθ. έλαιο πορτοκάλι*
Το νερό έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από πράσινο τσάι*
*από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες


Επειδή λοιπόν τις λατρέυω αποφάσισα , μόλις φτάσω τα 30 μέλη στο blog μου να κάνω ενα giveaway στο οποίο η νικήτρια θα διαλέξει τη μάσκα που θέλει ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου της και εγω θα της την στείλω για να τη δοκιμάσει και αυτή!!! 
Αυτό ηταν το post μου!!!
 Ελπίζω να σας άρεσε!
 Μεινετε συντονισμένες για το Giveaway!!
Πολλά φιλιά!!

glitter-graphics.com

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

It's a Haul!!!!!!

Γειά σας κοριτσάκια μου! Λοιπόν πριν απο λίγες μέρες ψώνισα μερικά πραγματάκια και αποφάσισα μα σας τα δείξω! Δεν είναι πολλά!! Ξεκινάμε! Πήγα σε ένα απο αυτα τα γνωστά μαγαζάκια -Ολα 1 ευρω- και πήρα 2 βερνίκια! ενα απο την εταιρεία Golden Rose 
στο νούμερο 217! Είναι ενα πολυ όμορφο σμαραγδί και το αγόρασα γιατι εχω ενα φόρεμα στο ίδιο χρώμα και είπα να τα φοράω μαζί! Το άλλο είναι  ενα απλό λευκό απο την εταιρεία Βeauty line cosmetics στο νούμερο 202 και είναι πολύ καλό!
 Επίσης απο το ίδιο μαγαζί πήρα ενα μικρό μαυρο τσαντάκι που το αγαπάω παρα πολυ! Κάποιες φορές όταν βγαινω έξω δεν θέλω να πάρω μαζί μου τσάντα οπότε αυτό το τσαντάκι που χωράει μέσα το κινητό μου , χρήματα και κλειδιά μ'έχει βολέψει παρα πολύ!!! 
Επίσης αγόρασα ενα ρούζ compact απο την εταιρεία Amy's! Ειναί σε ροδακινί τόνους και μου αρεσε παρα πολυ γιατι εχει πολυ καλη απόδοση και δίνει μια πολυ όμορφη λάμψη στα μάγουλα και δείχνει πολυ φυσικο! Για την τιμή του δηλαδη ( 3 ευρω μόνο ) είναι παρα πολύ καλο!
Τελος αγόρασα απο ενα τοπικό μαγαζί με ρούχα εδω στην Κοζάνη αυτο το ριγέ φορεματάκι! Είναι πάνω απο το γόνατο , εχεί μια λεπτή ζωνη στη μέση σε ανοιχτό καφέ σε σχήμα πλεξούδας! Είναι πολυ ανετο και κόστιζε 10 ευρώ μόνο!


Αυτα τα λίγα αγόρασα λοιπον!!!
Ελπίζω να σας άρεσαν! 
Εγω τα αγαπάω και όλα μαζί μου κόστισαν
μόνο 19 ευρω!
Θα τα πούμε στο επόμενο post!!!
KISSES







glitter-graphics.com