Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

~Alcina cleansing gel review~


Hello beauties!! Τί κάνετε?? Σας είχα υποσχεθεί να κάνω ενα review για το καθαριστικό που χρησιμοποιώ! Οπως σας είπα λοιπόν δεν γνωρίζω την εταιρεία Alcina αλλα αν κρίνω απο το συγκεκριμένο καθαριστικό πρέπει να είναι μια παρα πολύ καλή εταιρεία!  Όπως μου είπε και η κοπέλα απο τα Hondos που μου πρότεινε να το αγοράσω είναι φαρμακευτικό προιόν και επομένως δεν εχεί καμια βλαβερή ουσία για την επιδερμίδα μας! Αυτο το προιόν λοιπόν είναι ενα αφρώδες καθαριστικό gel για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Περιέχει aloe vera και μαλακτικές ουσίες απο γλυκόζη που προωθούν εμφανή καθαριστική δράση. Το gel αυτό όταν έρθει σ επαφή με τ νερο , δημιουργεί εναν ελαφρύ αφρό που αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα! Μυρίζει υπέροχα και αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια χωρίς να βαραίνει ή να ξηραίνει το δέρμα! Εγω το αγόρασα 10,50 ευρώ με εκπτωση 25%! Ξέρω είναι λίγο ακριβό αλλα πιστέψτε με αξίζει να το δοκιμάσετε! 
Λοιπόν!!! 
Αυτά είχα να σας πω! 
See you next time!  
Kisses!!

glitter-graphics.com

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Καθημερινή περιποίηση προσώπου!!

Λοιπον κορίτσια μου!! Σ'αυτό το post  θα σας μιλήσω για τα προιόντα που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση για την περιποίηση του προσώπου μου!! Αρχικά το πρωί μόλις ξυπνήσω πλένω το πρόσωπό μου με το καθαριστικο της Bepanthol το οποίο είναι και για πρόσωπο και για σώμα! Είναι για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες και περιέχει προβιταμίνη B5! Το χρησιμοποιώ καθημερινά γιατί διατηρεί το φυσιολογικό Ph της επιδερμίδας και δεν προκαλεί ερεθισμούς!


Στη συνέχεια αφού σκουπίσω το πρόσωπό μου απλώνω την ενυδατική μου! Αν πρόκειται να βγώ χρησιμοποιώ την ενυδατική της Bepanthol με SPF 30 για ευαίσθητο δέρμα! Αν δεν έχω να πάω κάπου χρησιμοποιώ την ενυδατική της Bioten που σας εδειξα σε προηγούμενο post με νέκταρ κυδωνιού!






Δυο φορές την εβδομάα χρησιμοπιώ το πίλιγκ προσώπου τη Avon απο τη σιρά Clearskin για απολέπιση γιατί η επιδερμίδα του προσώπου μου είναι κατα  τόπους ξηρη! 









Το βράδυ πριν ξαπλώσω χρησιμοποιώ ένα καθαριστικο που το εχω λατρέψει!!!!! Είναι απο μια Γερμανική εταιρεία που ονομάζεται Alcina και η αληθεια είναι πως δεν τη γνωρίζω γενικά! Είχα πάει μια μέρα στα Hondos και η πωλήτρια μου πρότεινε να δοκιμάσω αυτο! Θα κάνω ξεχωριστό post γιαυτο να σας πω λεπτομέρειες γιατί είναι τέλειο!! άφου λοιπον πληθώ μ'αυτό, περνάω με ενα βαμβάκι σε όλο μου το πρόσωπο την τονωτική της Bioten για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα κι έτσι αφαιρώ τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ και ανακουφίζω την επιδερμίδα μου απο ερεθισμούς! Μια φορά την εβδομάδα χρησιμοποιώ τη μάσκα προσώπου της Apivita απο τη σειρά express gold με φραγκόσυκο και διάφορα άλλα φυσικά συστατικά για ενυδατωση και αναζοωγόνηση.Αυτα είναι λοιπόν τα προιόντα που χρησιοποιώ εγώ κάθε μέρα! Ποιά προιόντα χρησιμοποιείται εσείς? Είστε ικανοποιημένες? Θα τα πούμε στο επόμενο post-aki !!!

Kisses <3



glitter-graphics.com

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Bioten products review!



Γειά σας όμορφες!!! Είστε καλά?? Ξέρω-ξέρω!!! έχω καιρό να γράψω κάποιο post αλλά έλειπα σε διακοπές!! Τώρα που επέστρεψα όμως θα προσπαθήσω να γράφω πιο συχνά! Λοιπόν όπως καταλάβατε απο τον τίτλο το συγκεκριμένο post αφορά 3 προιόντα της εταιρείας Bioten τα οποία αγόρασα πριν λίγο καρό και αποφάσισα να σας γράψω τη γνώμη μου γιαυτα! Αρχικά είχα αγοράσει τα μαντηλάκια καθαρισμού τα οποία τα είχα βρει στα hondos center σε προσφορά 1+1 δώρο μόνο με 2,70! Πολύ καλή τιμή ετσι?  Τα μαντηλάκια αυτά,στη ρόζ συσκευασία περιέχουν γάλα βαμβακιού και Vitamin E και είναι για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα!! Καθαρίζουν απαλά και ενυδατώνουν το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών! Είμαι πολυ ικανοποιημένη απ'αυτά καθώς αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ χωρίς να προκαλούν ερεθισμό!!! Πιστευω πως θα τα ξανα αγοράσω!


Το επόμενο προιόν που απέκτησα απο τη Bioten είναι η τονωτική λοσιόν η οποία είναι επίσης για ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα! Περιέχει νούφαρο και Vitamin E και μυρίζει υπέροχα!!! Είναι ιδανική ειδικά για τώρα το καλοκαίρι γιατί είναι πολύ δροσιστική και ανακουφίζει το δέρμα απο ερεθισμούς και επιπλέον το αφήνει πολύ απαλό και ενδατωμένο καθώς Αφαιρεί και τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ και νεκρα κυτταρα! Πραγματικά υπέροχο προ'ι'όν!!!



Τέλος, πριν 20 μέρες περίπου αγόρασα και την ενυδατική κρέμα της Bioten για κανονική/μικτή επιδερμίδα με νέκταρ κυδωνιού και Vitamin E! Είναι ειλικρινά υπέροχη και έχει τέλεια μυρωδιά! Δεν είναι καθόλου λιπαρή εχει πολυ ελαφριά σύνθεση και αποτελεί ιδανική βάση για το μακιγιάζ! ένα ακόμη θετικό αυτης της κρέμασ είναι  τιμή της καθώς κοστίζει κοντά στα 6 ευρώ και η  συσκευασία περιέχει 150 ml!!! Καλό ε?




Λοιπόν!! Αυτά είχα να σας πω!!!
Εσεις ποιά προιόντα της Bioten έχετε δοκιμάσει??
Πώς σας φάνηκαν? 
Τα λέμε στο επόμενο post! 
Φιλάκια!!!
=]

glitter-graphics.com

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

June's Favorites!!

Hello girls! Τί κάνετε? Άυτο το post αφορά τα αγαπημένα μου προιόντα για τον μήνα Ιούνιο! Είναι 4 προιοντα περιποίησης, 4 προιόντα μακιγιάζ και 3 πινέλα όπως βλέπετε και απο τη φωτογραφία! =] Λοιπόν ξεκινάμε με τα προιόντα περιποίησης! Αρχικά αγαπημένο μου άρωμα για τον μήνα που μας πέρασε ηταν το Scentini Plum twist απο την Avon! Είναι ένα υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα που θυμίζει πολυ καρπούζι! Το αγαπώ και είμαι σιγουρη οτι   θα συνεχίσω να το φοράω όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι!! Το επόμενο προιόν είναι μια κρέμα σώματος πάλι απο την Avon απο τη σειρά Naturals με άρωμα φράουλα και λευκή σοκολάτα! Μυρίζει τόσο τέλεια που μου ερχεται να το φάω! Εκτός αυτού εχει μέσα και κάποια πολυ μικρά shimmer που κάνουν την επιδερμίδα λαμπερή! Αξίζει να τη δοκιμάσετε!! Επόμενο αγαπημένο για τον μήνα Ιουνιο είναι το λαδάκι σε σπρέυ απο τη Johnson's! Εγω το χρησιμοποιώ μετά το μπάνιο σε νωπή επιδερμίδα και αφήνει το δέρμα μου τέλεια ενυδατωμένο και απαλό! Επίσης μυρίζει ακριβώς όπως μυρίζουν τα μωρά! Το αγαπημένο μου αποσμητικό για τον μηνα αυτό ηταν απο τη Nivea το Happy time με εκχυλίσματα bamboo και άρωμα πορτοκαλιού! Ειναι πραγματικα υπέροχο! Η μυρωδιά του κρατάει εως και οχτώ ώρες περίπου και είναι απο τα πιο ωραία αποσμητικά για το καλοκαίρι! 
Θα συνεχίσω τώρα με τα προιόντα μακιγιάζ! Τον μήνα Ιούνιο χρησιμοποιησα πολυ το μαυρο eye-liner απο την  Avon απο τη σειρά Avon Super Shock ! Το προιόν βρίσκεται μέσα σε βαζάκι και το εφαρμόζεις στο μάτι με το πινέλο για eye-liner το οποίο το έχω αγοράσει επίσης απο Avon και είναι πολύ καλό! Αυτό το eye-liner λοιπον αξίζει γιατι εχεί απίστευτη απόδοση και επιπλέον κρατάει παρα πολύ πάνω στο μάτι κατι που το θεωρώ απαραίτητο! Αγαπημένη mascara για αυτο το μήνα ήταν απο την Avon  απο τη σειρά με τα οικονομικά προιόντα που ονομάζεται Color Trend! Η μάσκαρα αυτη, για 4 ευρώ που κοστίζει κάνει πολύ καλή δουλειά! (Θα βάλω παρακάτω φωτογραφίες για να δείτε τα προιόντα καλύτερα) Επίσης αγαπημενο make-up και πούδρα είναι απο τη σειρά Beauty Line Cosmetics την οπόια την βρήκα στα Hondos Center και είναι πολύ οικονομική! Το make up ειναι πολυ φυσικο και είναι σε μορφή mousse και η πούδρα πολύ απαλή με καλή απόδοση και αποτρέπει τη λιπαρότητα του προσώπου! Αν θυμάμαι καλά αυτά τα δυο μαζί κοστίζουν 7 ευρώ περίπου! Πολύ καλή τιμή ε? Τέλος, αυτό το μήνα χρησιμοποίησα 2 πινέλα που τα αγόρασα απο τα Jumbo! Αρχικά πιστεύα πως δεν θα αξίζουν και τα πήρα πιο πολύ απο περιέργια! Αλλα τελικά είναι και τα 2 πάρα πολύ καλά! Επίσης δεν βγαίνουν καθόλου οι τρίχες και είναι πολυ απαλά! Αγαπημένο ρούζ για τον μήνα Ιούνιο ήταν ένα διπλό πάλι απο την Avon απο τη μια πλευρα είναι το ρούζ και απο την άλλη το bronzer! Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Το εχω ερωτευτεί πραγματικά αυτο το ρούζ! Η χρωματική του απόδοση είναι υπέροχη και σε συνδιασμό με το bronzer δίνει απίστευτη λάμψη! Λατρεμένο προιόν και πολύ οικονομικό!
Λοιπόόόν!! =] Νομίζω πως τελείωσα! Αυτα ήταν τα δικά μου αγαπημένα προιόντα για τον μήνα Ιουνιο! Ποιά ήταν τα δικά σας? 
Θα τα πούμε στο επόμενο post!!!!



KISSES!!!   

glitter-graphics.com

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Αγαπημένα προιόντα μαλλιών απο την Gliss και το Sunsilk

Γειά σας κορίτσια! Τί κάνετε? Σ'αυτό το post θα σας μιλήσω για τα αγαπημένα μου προιόντα μαλλιών! Το σαμπουάν είναι απο τη Schwarzkopf απο τη σειρά Gliss Asia Straight! Το σαμπουάν αυτο περιέχει ουσίες μπαμπού και ορχιδέας και είναι απο τα καλύτερα που εχω χρησιμοποιήσει! Κάνει τα μαλλιά μου πολύ απαλά και αποτρέπει σε μεγάλο ποσοστό το φριζάρισμα κι αυτό ειναι πολυ καλό για τα δικά μου μαλλιά τα οποία ειναι πολύ φριζαρισμένα! Είμαι πολυ ευχαριστημένη απ'αυτό!
Απο την ίδια σειρά έχω και την ισιωτική κρέμα την οποία την έχω λατρέψει! Τη χρησιμοποιώ μαζί με το σαμπουάν και το αποτέλεσμα ειναι τέλειο! Πραγματικά νομίζω πως δεν μπορώ χωρίς αυτή την κρέμα! χιχι!!!!! Κάνει πραγματικά αυτό που υπόσχεται δηλαδή εως και 48 ώρες πιο ίσια μαλλιά χωρίς σίδερο ισιώματος!! Εγω την απλώνω σε βρεγμένα μαλλιά αμεσως μετα το λουσιμο και στη συνεχεια τα στεγνώνω απαλα με το πιστολάκι! Ειμαι πολύ ευχαριστημένη απο αυτά τα δυο και θα τα ξανα αγοράσω σίγουρα! Το τρίτο και τελευταίο προιόν είναι απο το Sunsilk Co-Creations και είναι επίσης μια κρέμα λείανσης για ατίθασα και φριζαρισμένα μαλλιά η οποία είναι εξίσου καλη με αυτή της Gliss! 
Αυτά είχα να σας πώ λοιπόν! 
Ποια προιόντα χρησιμοποιείται εσείς? 
Ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα?
Θα τα πούμε στο επόμενο post!
Kisses <3

glitter-graphics.com

Mastic Spa cream review! (My first post =) )

Γειά σας κορίτσια! Ειμαι καινουρια εδώ και ειμαι λιγο αγχωμένη! Ελπίζω σιγά σιγά να βελτιωθώ , και να ανταλλάζεται μαζί μου τις απόψεις σας για προιόντα ομορφιάς και διαφορα άλλα! Σ'αυτο το πρώτο μου post ήθελα να σας πω την γνώμη μου για μια κρέμα απο τα Mastic Spa η οποία λέγεται Liposvelte cream  και είναι κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους! Η συσκευασία της είναι αυτή και μπορώ να σας πω πως είμαι παρα πολυ ευχαριστημένη!
Την εχω χρησιμοποιήσει στην κοιλια στα μπράτσα και στα πόδια και κάνει πάρα πολυ καλή δουλεια! Εγώ δεν εχω ιδιαίτερο πρόβλημα κυταρίτιδας και τοπικού πάχους παρ'όλα αυτα ομώς κάνει δουλεία! Αφήνει το δέρμα απιστευτα απαλό και μυρίζει υπέροχα καθώς περιέχει μαστίχα και κακάο! Σας την προτείνω σίγουρα!

Θα τα πόυμε στο επόμενο post!!! 
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ =]

glitter-graphics.com